Olsıtar başlasa da seyretsek. Bıktık artık bebelerden. Not: Batuhan olursa Tv8'i uydudan sileceğim. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2691. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
-
steven mi hızlı hilmicem mi, yorumları alalım.
atışları ve su parkur avantajını hesaba katarsak her türlü hilmi alır.
-
Steven karada Hilmicem’e fark atar uzun bir parkurda.Suda zaten tartışmasız Hilmicem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndsteven mi hızlı hilmicem mi, yorumları alalım.
atışları ve su parkur avantajını hesaba katarsak her türlü hilmi alır.
biz her sene hilmicemi mi izleyeceğiz insallah seneye gelmez
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392Bir de sosyal medya bu kadar önemliyken insanlar eskisi gibi kandırılamayacak durumdayken ve yarışmayı çözmüşken bu kadar açık hileyi yaparken utanmıyorlar mı acaba?
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bugün steven giderse ne gülerim ama.
-
Acun büyük sms olmayacak diye açıklama yapmıştı hocam. Geçen sene Sercan’ın elenmesine çok üzülmüş. Haksızlık oluyormuş falan.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Büyük sms de olmayacak gibi gözüküyor. Bu oyunlar eskiden genelde kadın yarışmacıların final bileti oluyordu. Bu kez olmayanları da yarıştırır ama o farktan dönemezler.
Çalışkan gider.Merve’nin o performansla elenmesi Çalışkan’a ne olursa olsun eksi yazdı çünkü.
Elenen kişi
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Ç -
Hilmi karada Adem'i bile geçemiyordu, Steven nal toplattırır Hilmi'ye
-
quote:
Orijinalden alıntı: melih_Olsıtar başlasa da seyretsek.
Bıktık artık bebelerden.
Not: Batuhan olursa Tv8'i uydudan sileceğim.
Ben de şahsen iyice sıkıldım, sadece konseyleri izliyorum son zamanlarda. Yakında konseyleri de seyretmem, sadece final haftasını seyredebilirim.
Hemdem bilgiyi vermiş.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.GİTMİYORUZ, Aleyna Ç. veda etmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 1 Haziran 2021; 18:7:18 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Acun büyük sms olmayacak diye açıklama yapmıştı hocam. Geçen sene Sercan’ın elenmesine çok üzülmüş. Haksızlık oluyormuş falan.Onun üzüntüsünü yiyeyim hocam
Her konseyde çaleynayı koruyan, Merve'yi kötü gösterip eleten kimdi acaba.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 1 Haziran 2021; 18:59:43 >
Söylenen doğruysa, bu akşam Aleyna Ç. elendiğinde Acun’un söyleyeceklerini merak ediyorum. Merve’yi giderken bile övmedi.quote:
Orijinalden alıntı: franz392Onun üzüntüsünü yiyeyim hocam
Her konseyde çaleynayı koruyan, Merve'yi kötü gösterip eleten kimdi acaba.
Alıntıları Göster
DAYIM'ın şampiyonluğu için sadece 7 isim kaldı
-
Gitmez arkadaşlar bu ç görün bakın yapıştı mağdur oraya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Söylenen doğruysa, bu akşam Aleyna Ç. elendiğinde Acun’un söyleyeceklerini merak ediyorum. Merve’yi giderken bile övmedi.Yedeklerin işi zordur ama sen buralara kadar gelmeyi başardın, atışlarda sıkıntı yaşadın ama hızın gayet iyiydi, 8 potadan çıkman da izleyicimizin seni benimsediğini gösteriyor, çok sevimli ve enerjik bir kızdın diye yalar diablo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X