Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2609. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.619.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26072608260926102611
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
  • Ekşide hesabıma 2 ay daha ceza vermişler. Şaka gibi ya. Resmen kırmızılı torpilliler korunuyor. 2 yorum yapıyorum engel yiyorum adam tüm mavi takıma sövüyor ceza yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

hocam onlar şöyle düşündü konsey steven-batuboy üzerinden yürüdü onlar steven 1. olur poyrazın yanına ayşe koyar diye düşündüler

Alıntıları Göster

Öyle düşünmüş olsalar bile yanlış strateji zira Poyraz'ı yazmak oradaki alınmış en büyük risk. İlk potada Steven'ı yazmıyorlarsa bile en kötü Ayşe'yi yazmaları gerekirdi, sonra birinci Steven çıktı diyelim Ayşe'nin yanına Poyraz'ı söylerdi, birinci Poyraz çıkarsa da Steven'ı söylerdi. Yaptıkları yanlış stratejiler yüzünden Sergen ve Merve güme gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ekşide hesabıma 2 ay daha ceza vermişler. Şaka gibi ya. Resmen kırmızılı torpilliler korunuyor. 2 yorum yapıyorum engel yiyorum adam tüm mavi takıma sövüyor ceza yok.

Acun ekşiye bile talimat vermiş

• dayım stratejisini konuşturdu. kurduğu iletişim ağı sayesinde ismi söylenmedi. şampiyonluk uzak değil.

• Poyraz'ın yaptığı bu aptalca stratejiyi geçen sene Mert de yapmıştı. İkisinin de ortak özelliği kendilerini zeki diye pazarlamaları ama bana göre survivor tarihinin en zeki yarışmacıları Hakan ve Semih'tir gerisi faso fiso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 26 Mayıs 2021; 1:35:6 >
  • Doya doya modada da mağdur oluyorlarmis

Mağdur tv

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Semih de Hakan kalibresinde değil bana göre.Zaten çok güçlü bir kitle ile gelip her hafta birinci çıkıyordu yarışmanın ortasına kadar.Hakan’ın öyle bir oyu yoktu ama stratejik zekası çok iyiydi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Semih de Hakan kalibresinde değil bana göre.Zaten çok güçlü bir kitle ile gelip her hafta birinci çıkıyordu yarışmanın ortasına kadar.Hakan’ın öyle bir oyu yoktu ama stratejik zekası çok iyiydi.

Adamın kafası çalışıyor diye survivorda sinsi minsi demişlerdi ha panoramada patates orası ayrı

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Ekşide hesabıma 2 ay daha ceza vermişler. Şaka gibi ya. Resmen kırmızılı torpilliler korunuyor. 2 yorum yapıyorum engel yiyorum adam tüm mavi takıma sövüyor ceza yok.

• Şöyle az bi araştırma yaptım özellikle twitter'da binlerce insan sms atmış merveye herkes sms elemesi değil kendi istediği için çıktı deniyor demek sms'ler boşa gidiyor çağrınında sakatlığı yalandı mesela

• quote:

Hocam ben gidicez diye izlememiştim, yayındaydım. @EthanCarter III dan davacıyım  

ı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Eragone

Acun ekşiye bile talimat vermiş

Alıntıları Göster

Çok şaşırdım cidden. İsmail'in yazdığı lafları söyleyerek yorum yapıyorum ki küfür hakaret yok. Direkt çiziyorlar. Adam mavi takıma itici, çirkef, iğrenç diyor hakaret ediyor yorum yapmaya devam.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

ı

Alıntıları Göster

• Yaaa Merve kibirlenme bidaha yoksa hayatın acı tokadını yersin o küçümsediğin kıza da elenirsin kız yine de hakkım varsa helal olsun dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Başkan gözlüğünü takta öyle izle istersen daha net görür yorum yapıp yazarsın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Yaaa Merve kibirlenme bidaha yoksa hayatın acı tokadını yersin o küçümsediğin kıza da elenirsin kız yine de hakkım varsa helal olsun dedi.

Hocam ilgilenin şununla

@action16

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam ilgilenin şununla

@action16

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• 
Sayfa: önceki 26072608260926102611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.