Öyküye naptı hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2604. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
En iyi kadın yarışmacı elendi şaka gibi. AleynaÇ mağdura yattı onun bunun üstünden yine kaldı ben inanmıyorum bu smslere asla
-
Aleyna Ç'i bir dönem mavi takımda ezdikleri için savunmuştum ama o zaman adada Hanzade bile varken gitmeyi hak etmiyordu.
Herkes hak ettiği zamanda gitmelidir, o zaman en çöp Hanzade olduğu için o gitsin istiyordum şu an en çöp olan AleynaÇ'dir.
Kimsenin fanboyluğunu yapmam ben, kötüyse kötü derim iyiyse iyi.
Edit: imla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 26 Mayıs 2021; 0:35:46 > -
Performans 1.si performans sonuncusuna elendiğine göre artık performans diyenler susacak Dora dayı şampiyon olacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna Çalışkanın hiçbir şey yapmasına gerek yok ki, Merve ve Sergen saçma sapan hareketler ile kendilerini öyle itici konuma soktular ki, karşılarına kova koysan elenirlerdi ki kova var zaten
Bana göre sörvayvır tarihinde haksızlıkla elenen tek isim tartışmasız Perviz dir. Diğerleri görecelidir tartışılabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: beu
Bundan sonra ki eleme sıralaması bence ;
-Çaleyna
-Berkay
-Steven
.
.
.
.
.
.aleynadan sonra dayımı yaz oraya
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragonePoyraz'ı seviyorum falan da aga sen boğaziçini nasıl kazandın nasıl bitirdin şunu bile düşünemiyor musun ya
Koklayarak hocam
Berkay biraz kitle kazandi Batuyu bile eleyebilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gönüllüler 2 haftada ünlülerden gelen 2 kişiyi yedi.Onlar için sorun yok bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle bi caps yok mu Dora ve Poyraz koyunları güdüyor?
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooBana göre sörvayvır tarihinde haksızlıkla elenen tek isim tartışmasız Perviz dir. Diğerleri görecelidir tartışılabilir.
reality 0dı be hocam
-
Aynen ben hiç birinin üzüldüğünü zannetmiyorum ama bundan sonraki elemeler tam olay olacak, muhtemelen Steven'ı yiyecekler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Poyraz yüzünden gg olan 2.kişi oldu Merve.2 haftadır aynı senaryo.Bunlar ayakta uyuyor. Adam kendine rakip olabilecek kişileri eliyor üstüne de onların oylarını da kendinde topluyor alık bunlar valla
Yolun açık olsun Merve Aydın. Performansın ve duruşunla bu gidişi hiç haketmedin
-
Doğru sıfırdı ama çok erken gitti açılabilirdi diye düşünüyorum.
-
Belki de bu senenin en iyi yarışmacısı elendi belkide değil kesinlikle en iyisi elendi. Kızın çıkmadığı avantaj turu yoktu. Takımlarında vazgeçilmezdi. Cidden yarışma iyice boka sardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Poyraz yüzünden gg olan 2.kişi oldu Merve.2 haftadır aynı senaryo.Bence değişen bir şey olmayacaktı çok. Özellikle geçen hafta isbatı geçemezdi Poyraz dışındakiler. Bu sefer Merve girmeyi istemiş gibi ama farklı da olabilirdi. Tabi hiç çözememişler durumu. Poyraz muhtemelen geçen hafta performansım düştü, 1. olamam diye düşünüyordu. Ama diğerleri artık rakip değil ona, geç de olsa anlamışlardır.
Hâlâ market oyunu oynatmaları da çok anlamsız.
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Koklayarak hocam
Alıntıları GösterŞu çocuğu bi tokatlasınlar kendine getirsinler Xanax Poyraz bile daha adam akıllı strateji yapardı
-
Her ada konseyinde, Öykü’ye karşı taraflı yorum yaptı Acun. Hatta bir konseyde Öykü aday olmuşken, Acun sürekli olumsuz eleştiri yapmıştı.(sıralamada sonlara düşmüştü) Şimdiki Dora dayı-Acun ilişkisi gibiydi hocam.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Öyküye naptı hocam
Alıntıları Göster
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X