Batuhan konseyde İsmail-Dora eşleşmesini duyunca hadi iyisin diyip küçümsediğinde de aynı tepkiyi verdin mi hocam |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2566. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalavarBana konuya az geliyor diyorlar ; ama bilmiyorlar ki gözüm hep üstlerinde.
maçuka akıllı ol
Batuhan Başkan Adamdır Net
Eeey Kalavar eyyy hıyarcı Kalavar, ulan Hıyarcı Kalavar seni de unutmadım Allah'a yemin olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
alpha da beni aynı anda bloklamış. gaddar kerimin alpha olduğu netleşti
ah ah alpha neler yapıyon @Metz
-
Dayı' nın bir tarafına kaçtı kuleler
-
Alpha hocam delikanlı adamdır, nasıl ben @Fusko olduğumu kabul ediyorsam eğer Gaddar olsaydı o da kabul ederdi.
Fesat Ayşe fesatlığından ağlıyo kazanamadı diye
Kimse burda kötü değil duyarı kasan mağdurhan arkadaşımızın vukuatları;
-
Seri Közcü Batuhanlık oyun koymuşlar
-
Tmm çaleyna çöp. Lakin kızı ezikleyip, küçük görürsen böyle yere çöktürüp ağlatır adamı Allahın kezosu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaAlpha hocam delikanlı adamdır, nasıl ben @Fusko olduğumu kabul ediyorsam eğer Gaddar olsaydı o da kabul ederdi.
hocam mayor el dorada da siz misiniz acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooTmm çaleyna çöp. Lakin kızı ezikleyip, küçük görürsen böyle yere çöktürüp ağlatır adamı Allahın kezosu.
Ayşe bir şey dedi mi, duymadım hocam. Ben sadece Merveyi duydum.
-
Ben Fusko ve Furkan Dede arasındaki halkayım hocam, zincirin öncesinde ve sonrasında bulunuyorsa bilgim olmaz.
-
Çaleyna klasik gitmeden önceki son sembolü almış....
quote:
Orijinalden alıntı: Mayor of El DoradoAyşe bir şey dedi mi, duymadım hocam. Ben sadece Merveyi duydum.
Alıntıları Gösterİkiside ezikliyor dostum. Kezo kampta çok ezikliyor oyunlara gelmeden önce falan. Benim hakkımdı falan diyor. Senin hakkın olsa zaten sen kazanırdın çaleyna değil. Bu kadar kezo işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.yasoo -- 24 Mayıs 2021; 23:51:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82hocam mayor el dorada da siz misiniz acaba
Alıntıları GösterHayır hocam benim
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82alpha da beni aynı anda bloklamış. gaddar kerimin alpha olduğu netleşti
ah ah alpha neler yapıyon @Metz
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooİkiside ezikliyor dostum. Kezo kampta çok ezikliyor oyunlara gelmeden önce falan. Benim hakkımdı falan diyor. Senin hakkın olsa zaten sen kazanırdın çaleyna değil. Bu kadar kezo işte.
Alıntıları GösterBen bugünkü oyun sonu konuşmada bir şey dedi sandım hocam, eyvallah.
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneHayır hocam benim
Alıntıları Göster
-
Eleme gecesi adını duyduğunda, özür mahiyetinde Dora dayıma verecek sembolleri. Merak etmeyin hocam.quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Çaleyna klasik gitmeden önceki son sembolü almış....
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yunus emre başkan kobe bryant diyerek merti nasıl zıplatmıştı helikopterde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 24 Mayıs 2021; 23:54:58 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X