BAL aban zennesi soyadının hakkını veriyorsun |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2514. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
aleyna c ben olsan sopalardım. bildiğin kul hakkına giriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çaleyna ya; kum torbalarını kullanma elin ile devir desen sembolü gene beceremez. Çok kötü bir yarışmacı ilaydan bile kötü.
-
Aleyna Çalışkan martılara simit mi atıyorsun, o ne biçim atış
-
quote:
Orijinalden alıntı: mr.yasooÇaleyna ya; kum torbalarını kullanma elin ile devir desen sembolü gene beceremez. Çok kötü bir yarışmacı ilaydan bile kötü.
poyraz alırsa oyun mavinin
mağdurhan ettiği küfürden pişman olacağına konuyu kapat bana oy kaybettirme diye bağırıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
aleyna c ben olsan sopalardım. bildiğin kul hakkına giriyorYazsalar gitmişti hocam, kırmızılar şov yapmak istedi ama kendileri için super bowl'dan bile daha pahalıya patlayan bir şov oldu. Kızın bir suçunu göremiyorum, potansiyelinde bundan fazlası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mayor of El Dorado -- 22 Mayıs 2021; 22:37:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_nct
poyraz alırsa oyun mavininhahsha Berkay sapladıııı
-
quote:
Orijinalden alıntı: RedWickle
Bu mesaj silindi.all star ne zaman hocam
-
-
Sürekli boş yapma diyerek ergen jargonunun en etkili silahını kullanan kolej tikisinin oyunlarda aşırı boş olması...''yürüyen ego'' dan ''yürüyen ironi'' ye evrildi kamil.
-
Seneye olacak diyorlardı en son hocam
-
Steven çöpü bırak dayı çıksaydı
Kirmızi takim kazanirsa kaybetmiş olucak bosa ugrasiyorlar
:dddddddddddddddddddddddddd steven iptal
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X