Evet hocam |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2504. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
dayım psikoloğa gider. anlatmak için psikologdan para alır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: qxpeace
dayım psikoloğa gider. anlatmak için psikologdan para alır.Çalışkan mahalle üfürükçüsüne gider hocam
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaNapalım hocam ekmeğimizin peşindeyiz. Meydan Doracılara mı kalsın
Sen de DAYICI ol bu ızdıraptan kurtul
-
quote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bravo hocam ama İsmail %24 değilquote:
Orijinalden alıntı: MaçukaO kolejli sevse sevse Paris'i, Los Angeles'ı falan sever hocam. Programda Erzincan'ı sevebilecek yegane kişi tarihi Kırkpınar yağlı güreşlerinde başpehlivan olma şerefine nail olmuş Anadolu kaplanı İsmail Balaban'dır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Desteklesem neye yarar ki hocam izlemiyorum bile. Survivor 2017'de Erdi Başkanın elenmesiyle sona erdi.
Konseye bakılır.
-
takımlar birbirinden bu kadar nefret ediyorken acun bu takımları bozar mı acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanKonseye bakılır.
Kırmızı takım kazanmış gibi geldi konseydeki tiplerden mağdurhan da biz sevinirken kulaklarını açıp bizi dinliyorlar tarzı birsey söylüyor ayrıca sana yapmadim o hareketi diyo muhtemelen steven 1/3 yapmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneKırmızı takım kazanmış gibi geldi konseydeki tiplerden mağdurhan da biz sevinirken kulaklarını açıp bizi dinliyorlar tarzı birsey söylüyor ayrıca sana yapmadim o hareketi diyo muhtemelen steven 1/3 yapmış
Alıntıları Gösterİsmail kızarmış hocam bence maviler almıştır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 21 Mayıs 2021; 22:11:54 >
#çağdor efsanesinden sonra #isdor mu doguyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Mayıs 2021; 22:23:41 > -
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Ben İsmail'i savunmuyorum ki ama siz Dora'yı savunuyorsunuz aramızdaki fark bu. :)))))))
Alıntıları GösterHayır sen ismaili savundun
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd#çağdor efsanesinden sonra #isdor mu doguyor ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal
-
Fragmana bakılırsa Kriptoyu tokatlayıp kudurtmuşuz,oyun gittiyse de karşı taraf saçmalayacağından birinci oluruz.Win win.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X