Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (11 Mobil) - 8 Masaüstü11 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.631.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24832484248524862487
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: franz392

Herkes üye olabiliyor artık, son senelerde çok kalitesiz tipler türedi. Özellikle maç başlıklarında var bunlardan, tabi Survivor vb. programların başlıklarında da oluyorlar, özellikle Survivor başlığında nickler de aynı senelerdir, boşuna algı yapmaya çalışmazlar, mama geliyordur tabi.

Ekşide parayla adam tutarlar, youtubeda yorum silerler, twitter anketlerine bot basarlar, çalışanları oyun sırasında mavi sayı alınca kahrolur. All star sezonunda neler yapacaklarını düşünemiyorum artık.

Aynen öyle ben 5-6 ayda onaylık almıştım sırf hesabı 24 saat aktif bıraktım diye. Yani birkaç yorum yap günde bir de sık aktif ol haber oku belli bir müddet sonra onaylık veriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Hocam nerden geldi aklına bu  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hocam nerden geldi aklına bu   

Alıntıları Göster

Dergileri, karikatür kitaplarını başka yere taşırken bir tanesinin arka kapağı gözüme çarptı, oradan esinlendim hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Serkay beğenmediği Survivor'a geri dönecek bu gidişle

Serkayı'n Dizi karnesi

İnsanlık Suçu -> 8 bölüm

Bay Yanlış -> 14 bölüm

Masumiyet -> 13 bölüm

Hocam Serkay niye böyle bir cevap vermiş.

Hiç Survivor izliyor musunuz sorusuna

"Yarışmamdan önce de, yarıştıktan sonra da Survivor'u hiç izlemedim"demiş.

Allstar için teklif gelse gider misiniz sorusuna

"İhtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" demiş

Acun ile bir sorun mu yaşadılar, bir bilgin veya tahminin var mı, niye bu kadar agresif cevaplamış. Acaba Semih 4-5 senedir TV8'de yer alıyor diye mi bozuk..

• quote:

Orijinalden alıntı: beu

Hocam Serkay niye böyle bir cevap vermiş.

Hiç Survivor izliyor musunuz sorusuna

"Yarışmamdan önce de, yarıştıktan sonra da Survivor'u hiç izlemedim"demiş.

Allstar için teklif gelse gider misiniz sorusuna

"İhtimali bile yok, öyle söyleyeyim. Bu konudan bahsetmeyelim" demiş

Acun ile bir sorun mu yaşadılar, bir bilgin veya tahminin var mı, niye bu kadar agresif cevaplamış. Acaba Semih 4-5 senedir TV8'de yer alıyor diye mi bozuk..

Alıntıları Göster
    Semih reis bunun için boşuna " artistlik yaptı" dememiş boşuna.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Herkes üye olabiliyor artık, son senelerde çok kalitesiz tipler türedi. Özellikle maç başlıklarında var bunlardan, tabi Survivor vb. programların başlıklarında da oluyorlar, özellikle Survivor başlığında nickler de aynı senelerdir, boşuna algı yapmaya çalışmazlar, mama geliyordur tabi.

Ekşide parayla adam tutarlar, youtubeda yorum silerler, twitter anketlerine bot basarlar, çalışanları oyun sırasında mavi sayı alınca kahrolur. All star sezonunda neler yapacaklarını düşünemiyorum artık.

Bana attığın Sercan SS ini size atıyorum hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• dayımın dötüm dötüm kumdan geçtiği anı sabırsızlıkla bekliyorum. böyle bir taktik böyle bir zeka yok. köstebekler görse hayran kalırdı.

• DAYIM askerliğini komando olarak yapmış yoksa böyle sürünerek geçmesinin başka ihtimali yok  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Dayım anlaşılacağı üzere ZENNE ye yine ayar veriyor

• Survivor'un da içini boşalttılar.2015 ALLSTAR tam anlamıyla bir baş yapıttı hala açar izlerim kısa kesitleri. Adamlar garezleri var gibi arşive tüm bölümleri bile yüklemiyorlar ki oturup izleyelim baştan sona. Şimdiki yarışmamsı şeyi ise bırakın izlemeyi insanın göz ucuyla bile bakası gelmiyor.

• Yanlışlıkla oyun sonu ada hayatını mı verdiler? Kırmızılar kazandı felan diyor Maviler? 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Yanlışlıkla oyun sonu ada hayatını mı verdiler? Kırmızılar kazandı felan diyor Maviler? 

Acun ebesini belledi yarışmanın

Her oyun günü öncesi sonrası birbirine girdi

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Acun ebesini belledi yarışmanın

Her oyun günü öncesi sonrası birbirine girdi

Alıntıları Göster

Aynen hocam Salı günü oyunları olmayacağına göre iyice saçmaladı bu adam

• Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.Marketi almamız lazım.

• Spoiler varmıdır. Market kimde 🧐

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

şimdi bu oyunu kırmızılar mı kazanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: qxpeace

şimdi bu oyunu kırmızılar mı kazanmış

Evet çok net ada hayatında da açıkladılar

Bir de zaten oyun sonu seremonisinde mağdur ve zennenin yüzü gülüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 20 Mayıs 2021; 21:29:11 >
  • 
Sayfa: önceki 24832484248524862487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.