Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2436. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.620.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Alinda98

Kaynak Alinda98 başlamış yine algılaraaaa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bunlar gayet seviyeli sevinçler hocam lütfen algı yapmayalım  

Alıntıları Göster

İşin komik tarafı şu ki hiç kimse kendi tuttuğu yarışmacıyı şampiyon olarak görmüyor. İsbatal fanları Poyraz'a karşı sahte bir birliktelik oluşturmuş durumda. Benim yarışmacım olsun demiyorlar, o (veya mavi takımdakiler) olmasın diyorlar. Bu kadar erken pes etmeleri anlamsız, hele İsmailcilerden de bu moda girenlerin olması garip. İçten içe kaptanlı sistem hiç olmasa da mağduriyet kasmaya devam etsek diyorlardır  

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Yarın final yapıyoruz,en çok sms’i alan şampiyon deseler İsmail kazanır bence,halkın İsmail’de toplanacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Yarın final yapıyoruz,en çok sms’i alan şampiyon deseler İsmail kazanır bence,halkın İsmail’de toplanacağını düşünüyorum.

Anlaşmalı şampiyonluk gibi olacak bu kadar dokunulmaz olmanın başka açıklaması yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeozbaran

Final yapıyoruz ve son 2 bunlar mı diyorlar, yoksa herkes mi oy alıyor, onu anlamadım  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  Normal şartlarda hiçbiri Poyraz'dan fazla oy alamaz ama final başka bir olay. Yalnız örneğin Batuhan'ın ikili oynaması ve girdiği roller çok rahatsız edici olsa da azından Survivor'a bir şeyler katıyor, İsmail ise her bölümde aynı şeyleri söylüyor, adamın kavgası da oyun konuşması da barakadaki lafları da hep aynı. Bir değer katmıyor yarışmaya. Hani bunları siler diyebileceğimiz bir Ogeday/Hikmet performansı da yok. Olursa da son 2 yılın vasat şampiyon sıralamasına girer, biz de seneye son 3 yıldır şampiyonların seviyesi düştü deriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 17 Mayıs 2021; 1:50:34 >

• Kırmızı takım adamdır Batuhan BAŞKANDIR

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Blackeagle03 lobisi devrede bir zamanlar beni de doracı olmaya ikna etmiştiiii ancak kurtuldum sizde kurtulun alinda metzzz ve diğerleri...

• Haydaa,aileler gidince işler karışmış beyler.

zuhal kalaycıoğlutwitter
    zuhal kalaycıoğlu
    https://twitter.com/zuhalklycoglu/status/1393707175114153988?s=21
  • quote:

Blackeagle03 lobisi devrede bir zamanlar beni de doracı olmaya ikna etmiştiiii ancak kurtuldum sizde kurtulun alinda metzzz ve diğerleri...
    Beni Dora Dayıyı destelemeye ikna ettiğiniz için teşekkürler hocam.
  • Aleyna K torpilin iyice ortaya çıktı. Gökhan'ın paylaştığı storyde Aleyna K New Queen tweeti atan Hakan da Merve'nin kazandığı sayıya baya içerlemiş anlaşılan. Rezilsin Acunmedya.

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: manifaturaci

Şimdi acun un instagramdaki yayınını izledim Dora dayı şov yapmış batuhanı büyüleme sahnesi efsane😄
  • quote:

Orijinalden alıntı: beu

Beyler Steven'ın neden yengesi geldiği hakkında bir analiz, bir tez ürettiniz mi

Tamam anne-babası vefat etmiş, Allah rahmet eylesin de, ne alaka yenge, hani kan bağı olan daha yakın birisi yok mu ?

YENGESİ O KADAR GÜZEL Kİ, ALLAH SAHİBİNE BAĞIŞLASIN BİZ NEDEN BULAMIYORUZ TEK TABANCA GEZİYORUZ DEMEKTEN ANALİZ TEZ ANTİTEZ ÜRETEMEDİK EZİK EZİK İZLEDİK

• bu ayşe ile sitivin acun keşke sesini kapatıp alt yazı verse. çekilmiyorlar. 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Metz kullanıcısına yanıt

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Dün akşam oyun 11-8 olunca buradan oyun dönmez diye yatıp uyudum.Sabah bir kalktım baktım ki döndürmüşler.Ayrıca bazı arkadaşlar oyunun dönmesini oyunun yarıda kesilip tekrar başlamasına yormuşlar.Oysa alakası yok.Oyunun kaybedilmesinin sebebi Aleyna Çalışkan'ın 3 te 0 yapması.

• quote:

Herifin hareketlerine bak, Türkiye-Yunanistan oyununda sayı kaybedilse bu kadar üzülmez. O da bir birey olarak istediğini tutabilir diyor kırmızı fanları  

Şu oyunların gizemini çözmek çok zor, ben yalan diyordum ama Instagram'da da canlı yayın açmış. Ama günlerce 3-5 sayı için beklemiş olamazlar, zaten aileler de dönüyormuş herhalde. Ayrıca çoğu sayfa ilk oyunu mavilerin kazanacağını söylemişti, gidiyor gibi gözükse de yine sonuç tuttu. Aynı sayfalar kırmızı kazanacak diyorlar, kesin 1-1 olacak. Hatta son oyunu da kırmızı aldı diyen 1-2 kişi var (bunların güvenirliğini bilemiyorum ama Acun'un kırmızı buluşmalarından prim kasmadan bu işi bitirmesine imkan vermiyorum).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 17 Mayıs 2021; 10:38:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Herifin hareketlerine bak, Türkiye-Yunanistan oyununda sayı kaybedilse bu kadar üzülmez. O da bir birey olarak istediğini tutabilir diyor kırmızı fanları  

Şu oyunların gizemini çözmek çok zor, ben yalan diyordum ama Instagram'da da canlı yayın açmış. Ama günlerce 3-5 sayı için beklemiş olamazlar, zaten aileler de dönüyormuş herhalde. Ayrıca çoğu sayfa ilk oyunu mavilerin kazanacağını söylemişti, gidiyor gibi gözükse de yine sonuç tuttu. Aynı sayfalar kırmızı kazanacak diyorlar, kesin 1-1 olacak. Hatta son oyunu da kırmızı aldı diyen 1-2 kişi var (bunların güvenirliğini bilemiyorum ama Acun'un kırmızı buluşmalarından prim kasmadan bu işi bitirmesine imkan vermiyorum).

Alıntıları Göster

Bence durum şu.Bu 2 aile oyunlarının ilk partları çoktan oynanmıştı.Birinde kırmızılar öndeydi(dün) birinde de maviler öndeydi.O yüzden birini kırmızılar birini maviler kazandı gibi söylentiler çıkmaya başladı.Ama maviler geride oldukları oyunu kazandılar.Şimdi de geriye önde oldukları oyun kaldı.Büyük ihtimal onu da kazanacaklar.

• 
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.