Bildirim
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2404. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş
-
19’u izlemedim hocam,o sene işlerim yoğundu.Yukarıda yazdım zaten,o seneye bir şey diyemem.Onun dışında 2012’den beri izlerim,ünlü takımına sempatim Nihat Altınkaya’dan geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeozbaran -- 15 Mayıs 2021; 12:55:9 > -
ZIPZIPLARI ŞAMPİYON YAPMAYACAĞIZ!
BATUALFA FAN CLUB!
-
Kim kazanıor bugün. Spoiler varmıdır 🤔
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANLT
Kim kazanıor bugün. Spoiler varmıdır 🤔Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.mavi - hemdem dedi -
Basketbol maçı var, tabi Berkay ile birlikte maviler oynuyor tamamen, Ayşe'yi de yedek yapmışlar. Torpilli isbatal fanları ayrımcılık diye ağlıyor twitterda
Bu kezban nası bi insan ya , acun aleyna için 2 kişi geldi dediği anda arkadan haksızlık diyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Bu kezban nası bi insan ya , acun aleyna için 2 kişi geldi dediği anda arkadan haksızlık diyor
kim onu diyen?
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctkim onu diyen?
Alıntıları GösterAyşe tabiki
-
quote:
Orijinalden alıntı: action16Ayşe tabiki
Alıntıları GösterDüşünce yapısı ciddi derecede bozuk o kızın yaşı daha küçük inş. düzelir dicem ama zannetmiyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctDüşünce yapısı ciddi derecede bozuk o kızın yaşı daha küçük inş. düzelir dicem ama zannetmiyorum..
Alıntıları GösterBu kafayla giderse çok zor
-
-
-
Akşam üzülen taraf kavga çıkarsada izlesek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X