Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (5 Mobil) - 2 Masaüstü5 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.619.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24002401240224032404
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevhere yenge de Dominik'e gelmiş, Dayım ekstra mutlu olacak.

• mavi takım olsam satardım oyunu aleyna kazansın diye

şarkı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Mayıs 2021; 21:10:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Öyle hocam şampiyon kırmızı takımdan biri olacak Acun kafaya koymuş

Alıntıları Göster
    Tabii biliyorsunuz kırmızı takımın başarısını şimdiden başladınız algılara kaynak alinda98 hoca...

Batualfa olamazsa Berkay o da olamazsa İsmail olsun ki üçünden biri şampiyon olacaktır inancımız tam. Tiki poyrazsu ve yancı kankilerini şampiyon yapmayacağız...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Tabii biliyorsunuz kırmızı takımın başarısını şimdiden başladınız algılara kaynak alinda98 hoca...

Batualfa olamazsa Berkay o da olamazsa İsmail olsun ki üçünden biri şampiyon olacaktır inancımız tam. Tiki poyrazsu ve yancı kankilerini şampiyon yapmayacağız...

Alıntıları Göster

Acuna dayamışsınız sırtınızı yapmazsınız tabii torpilliler

• EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğimiz Batuhan değildi hocam. Üstünüze alınmayın.
  • Bu oyun karakolda biter. Gerçi 2 ayaklı diyorlar, Pazartesi de var belli ki. Ben ilk oyun yarın sanıyordum ama Pazar günüymüş. Yarın market yok, konsey yok, tek oyunla mı geçecek bölüm.

Kırmızılar yensin de geçsin şu oyunlar, Acun evlatlarını üzmez. Maviler kaybetse de mağduriyet de kasmaz, ekmek çıkmaz bize Bu arada isbatal üçlüsünün birinden karşı takım da ödülden faydalansın tarzı bir konuşma da gelirse şaşırmam. Tabi buna göre çok daha basit bir örnek ama 2017'de İlhan'ın Yunan takımı da yemekte olsun, beraber eğlenelim deyişi bile sempatisini arttırmasını sağlamıştı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Alıntıları Göster

Ne zıpır adamsın

• Umarım kırmızı takım kazanır. Mavi takım itici

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ne zıpır adamsın

Alıntıları Göster
    Kaşınma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

mavi takım olsam satardım oyunu aleyna kazansın diye

şarkı:

duygu sömürüsünden nefret ediyorum o zaman aleyna hanım kardeşini bırakıp gelmeyecekti

aslında bütün suç acunun ne gerek vardı böyle bir oyuna

• Bu sene araba oyunu da olmadı daha sezon bitecek

• hocam kız büyük ihtimal kardeşi için survivor'a katıldı. ölene kadar cansu onun sorumluluğu. anneleri ölünce özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 14 Mayıs 2021; 21:39:21 >
  • quote:

hocam kız büyük ihtimal kardeşi için survivor'a katıldı. ölene kadar cansu onun sorumluluğu. anneleri ölünce özellikle.

Maddi durumu gayet iyi hocam ne alaka

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Maddi durumu gayet iyi hocam ne alaka

Alıntıları Göster

neden daha iyisi olmasın hocam. ayrıca kardeşim mutlu olsun diye başvurdum gibi bir şeyler demişti.

• quote:

neden daha iyisi olmasın hocam. ayrıca kardeşim mutlu olsun diye başvurdum gibi bir şeyler demişti.

Alıntıları Göster

Mutlu etmek için katılmış olabilir hocam ona bişey diyemem

• quote:

hocam kız büyük ihtimal kardeşi için survivor'a katıldı. ölene kadar cansu onun sorumluluğu. anneleri ölünce özellikle.

ona lafım yok yarışmaya para için katılmış olabilir hiç bir problem yok ama kardeşini görünce verdiği tepki bana fazla geldi sadece onun değil yarışmacıların da tepkisi abartı geldi

• funky-nd kullanıcısına yanıt
    Zor bir durum. Karşılığını da alır umarım.
    Aleyna’nın bunun üzerinden prim yapmamasını umuyorum sadece. Bunun örnekleri ne yazık ki oldu yarışmada. (Çocuklarını kullanan, ölmüş babasının üzerinden prim yapan, maddi durumu kötü olduğunu sürekli dile getiren vs.)
    Aleyna’nın şampiyon olması beni üzmez. Kendisini küçük düşürmedikçe (özellikle bu konuda) şampiyon olmasına sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Zor bir durum. Karşılığını da alır umarım.
    Aleyna’nın bunun üzerinden prim yapmamasını umuyorum sadece. Bunun örnekleri ne yazık ki oldu yarışmada. (Çocuklarını kullanan, ölmüş babasının üzerinden prim yapan, maddi durumu kötü olduğunu sürekli dile getiren vs.)
    Aleyna’nın şampiyon olması beni üzmez. Kendisini küçük düşürmedikçe (özellikle bu konuda) şampiyon olmasına sevinirim.

aynen. tepkilerini abartmasa zaten halk görüyor durumunu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Reyting için ucuz hareketler.Açıkçası yarışmacıların bu kadar göz yaşı dökmesini hiç anlamıyorum.Nazi kampında değilsiniz ki.Hepiniz kendi rızanız ile geldiniz.Ayrıca belirtmek istiyorum ki Aleyna K yı ise hiç samimi bulmuyorum.

Yüzde yüz katılıyorum bana aşırı sahte geliyor bu ağlamalar falan topu topu 3 4 ay ayrı kalacaksın ki her hafta iletişim oyunu cart curt her şey de var sanırsın cepheye gitmişler üniversite için şehrinden ayrılmandan bir farkı yok gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eragone -- 14 Mayıs 2021; 22:14:53 >
  • 
Sayfa: önceki 24002401240224032404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.