Oysa İsmail, Batuhan ve Berkay ot gibi dursa çok eğlenceli olurdu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2357. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Bu berkayın da tiki poyrazdan ayrılması iyi oldu. Çocuğun sesi çıkmıyordu resmen kölelik zamanlarında, şimdi aynı performansı sonuna kadar devam ettirirse arkasına rüzgarı alır yürür
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA821- Gönderici cihazda elektrik sinyallerine çevrilen görüntü telefon veya radyo hattıyla alıcı cihaza iletilir. Elektrik sinyalleri alıcıda tekrar görüntüye çevrilerek kâğıt üzerine aktarılır. Gönderici cihazdaki bir silindirden geçirilen kâğıt üzerindeki görüntü bir fotoelektrik dedektör tarafından taranıp elektrik sinyallerine çevrilir. Bu sinyaller telefon veya radyo hatlarıyla gönderilebilecek ses dalga sinyallerine çevrilirerek karşı tarafa aktarılır. Telefon hattının bağlı olduğu her yerde faks makinesi çalışabilir.
2-
Alıntıları Gösterteşekkür hocam. artık anlamadığım bir konu daha eksildi. florasan gibi etrafına ışık saçmaya başladım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yada görmezden geliyordum da demezsin berkay
-
Orası hiç belli olmaz işte,Ayşe’nin Aleyna’yı dilinden düşürmemesi eksi yazıyor sürekli. -
Ödüller çok dandik.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
içeriye kim haber üflüyorsa ayşede haber uçursun. Kezban modunu kapatsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Berkay iyi ki Poyraz'ın dibinden ayrılmış.
Kırmızı takıma geçtiğinden beri Berkay ismini daha çok görmeye ve duymaya başladık. Ayrıca dili de açıldı konuşuyor.
-
Sudan çıkmış dayı....
quote:
Orijinalden alıntı: danny_zuko
Ödüller çok dandik.corona edition hocam idare edin
-
Şu Ayşe konuştukça sinir oldum resmen.
Klasik ergen hareketleri, sevinmesi bile yapmacık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspiredTiger -- 10 Mayıs 2021; 23:54:31 > -
Çünkü artık gerçeklerin farkına vardı onun da gözüne batmaya başladı.
Şu villadaki havuz bugün o gittikleri saçmalıktan daha eğlenceli valla
kombi reis beni biloklamış
-
Off varoş ayşe'ye katlanamıyorum
-
Ayşe
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Off varoş ayşe'ye katlanamıyorum
Sürekli sosyal medya jargonuyla konuşmuyor mu bi de çok itici
dora dayım ne güzel de boğuluyor
-
Dayım çok güzel baharat açıyor
Ayşe güreşte Balabanı alır diyenler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X