🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2334. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ödülü maviler almış. (Gerçi Hemdem söylüyorsa güvenmiyorum ters köşe de olur) Umarım Ayşe Poyraz Merve ve Dayım karşılarına geçip biz ödülde tok karna eğleneceğiz derken siz aç aç birbirinizi yersiniz derler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Mayıs 2021; 1:37:40 > -
-
Sabaha kadar dişini göster bana sabaha kadarrr
-
Spoiler uyarısını belirtin hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyrazın karşısında adem kılıççı olsa yerin dibine 10 kere sokmuştu artisti
quote:
Orijinalden alıntı: yavuz1928
Poyrazın karşısında adem kılıççı olsa yerin dibine 10 kere sokmuştu artistiAdem mağduriyet kasmaktan cevap veremezdi ona hocam
Yani???
Çağrı survivor 2021 e damga vurmuş bi çağrılı survivor bide çağrısız survivor vardır. Asıl mağdura küfür edip arkasından söven ismail abisinin eteğinde gezen batuhan eziğin tekidir
-
Hmmmmmm
Beni niye ifsaladınız hocam
Acun'un konseyde İsmail ve Batuhan'ın avukatlığını yapmasına anlam veremiyorum. Adam konsey adı altında kuruyor mahkemeyi hem avukat, hem savcı hem de hakim. İnsanları manipüle etme çabası. Millet mecbur sanki senin değer yargılarına göre düşünmeye. Tartışma mı çıktı? Taraflara söz hakkı ver, iki tarafı da dinle, takdiri seyirciye bırak. Ama öylesi işine gelmez. Taraf olmazsa rahat edemez çünkü.
Batuhan Başkan çağrının ne kadar dümenci olduğunu bildiğinden onun gemisine binmez hocam. Siz müsterih olun
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Spoiler uyarısını belirtin hocam.
Spoiler değil ki tahmin. Tahmin %50-50 dir kesin güvenilmiyor Hemdeme. Tarkan hiç yanılmadı da Hemdem sallıyor daha önce 2 kere hatalı bilgi verdi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Mayıs 2021; 1:51:9 > -
Tarkan da mavi demiş hocam. Bariz bilgi alıyor içerden. O yüzden spoiler kullanmak daha sağlıklı olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0Tarkan da mavi demiş hocam. Bariz bilgi alıyor içerden. O yüzden spoiler kullanmak daha sağlıklı olur.
Hocam ben fragmana bakarak bile mavi derim zaten dayımın sinirlendiği sahneyi koymuşlarsa ters köşedir. Ayrıca Acun takımlar eşit süsü vermek adına o skoru asla 4-1 yapmaz 2-3 saat önce de yazdım.
-
Kusura bakmayın Gaddar Weros hocam
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Hocam ben fragmana bakarak bile mavi derim zaten dayımın sinirlendiği sahneyi koymuşlarsa ters köşedir. Ayrıca Acun takımlar eşit süsü vermek adına o skoru asla 4-1 yapmaz 2-3 saat önce de yazdım.
Alıntıları GösterBenden de bir analiz dayım kaybettiği bir oyuna bu kadar sinirlenip nasıl kaybederim diyorsa en az 2 oyun almıştır....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X