Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2334. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.618.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23322333233423352336
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Merve tam olarak budur hocam samimiyetsiz ve ikiyüzlü artısı var eksiği yok.

Alıntıları Göster

Çağrı 1. olup batuhanı söyleyince mağdurun dediklerini ağlayışınıda yazsana başkan

• Ödülü maviler almış. (Gerçi Hemdem söylüyorsa güvenmiyorum ters köşe de olur) Umarım Ayşe Poyraz Merve ve Dayım karşılarına geçip biz ödülde tok karna eğleneceğiz derken siz aç aç birbirinizi yersiniz derler  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Mayıs 2021; 1:37:40 >
  • Ya şimdi YouTube da gezinirken bir video gözüme çarptı , hani bu konuda antrenör güreşçiye saldırdı diye ismail in yerde olan fotoğrafını koyup ismail ile dalga geçmişlerdi bazı arkadaşlar :) O fotoyu koyan arkadaş , O olayın şimdi videosuna baktım , yerdeki isim ismail degil Turan Balaban yanı İsmail in ikizi :))) Spiker rakibine yumruk attı diye Turan Balaban kırmızı kart görmüştür diyor 🤣🤣 Nasıl da algı yapılmış vay arkadaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdaR^73 -- 10 Mayıs 2021; 1:39:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SerdaR^73 kullanıcısına yanıt

Sabaha kadar dişini göster bana sabaha kadarrr 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Spoiler uyarısını belirtin hocam.

• Poyrazın karşısında adem kılıççı olsa yerin dibine 10 kere sokmuştu artisti

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Poyrazın karşısında adem kılıççı olsa yerin dibine 10 kere sokmuştu artisti

Adem mağduriyet kasmaktan cevap veremezdi ona hocam

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

Yani???

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt

Çağrı survivor 2021 e damga vurmuş bi çağrılı survivor bide çağrısız survivor vardır. Asıl mağdura küfür edip arkasından söven ismail abisinin eteğinde gezen batuhan eziğin tekidir

• Hmmmmmm

• Maçuka kullanıcısına yanıt

Beni niye ifsaladınız hocam  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• Acun'un konseyde İsmail ve Batuhan'ın avukatlığını yapmasına anlam veremiyorum. Adam konsey adı altında kuruyor mahkemeyi hem avukat, hem savcı hem de hakim. İnsanları manipüle etme çabası. Millet mecbur sanki senin değer yargılarına göre düşünmeye. Tartışma mı çıktı? Taraflara söz hakkı ver, iki tarafı da dinle, takdiri seyirciye bırak. Ama öylesi işine gelmez. Taraf olmazsa rahat edemez çünkü.

• Gerrard1903 G kullanıcısına yanıt

Batuhan Başkan çağrının ne kadar dümenci olduğunu bildiğinden onun gemisine binmez hocam. Siz müsterih olun

• quote:

Spoiler uyarısını belirtin hocam.

Spoiler değil ki tahmin. Tahmin %50-50 dir kesin güvenilmiyor Hemdeme. Tarkan hiç yanılmadı da Hemdem sallıyor daha önce 2 kere hatalı bilgi verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 10 Mayıs 2021; 1:51:9 >
  • BullPoweR7 kullanıcısına yanıt

Tarkan da mavi demiş hocam. Bariz bilgi alıyor içerden. O yüzden spoiler kullanmak daha sağlıklı olur.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
  • quote:

Tarkan da mavi demiş hocam. Bariz bilgi alıyor içerden. O yüzden spoiler kullanmak daha sağlıklı olur.

Hocam ben fragmana bakarak bile mavi derim zaten dayımın sinirlendiği sahneyi koymuşlarsa ters köşedir. Ayrıca Acun takımlar eşit süsü vermek adına o skoru asla 4-1 yapmaz 2-3 saat önce de yazdım.

• Jeunes Turc kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın Gaddar Weros hocam 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Hocam ben fragmana bakarak bile mavi derim zaten dayımın sinirlendiği sahneyi koymuşlarsa ters köşedir. Ayrıca Acun takımlar eşit süsü vermek adına o skoru asla 4-1 yapmaz 2-3 saat önce de yazdım.

Alıntıları Göster

Benden de bir analiz dayım kaybettiği bir oyuna bu kadar sinirlenip nasıl kaybederim diyorsa en az 2 oyun almıştır....

• 
Sayfa: önceki 23322333233423352336
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.