|
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (2142. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Melis bu oyunda bile 4te 2 yaptı 4te 4 yapması gerekirken 2 oyundur büyük avantajı var ama kullanamıyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam ben de Poyraz neden bu kadar sinirlenip üstünü fırlattı derim o zaman:)Finali yapamadığı için ? Magdurhan 5 olan farkı 4 e indirdi sadece hangisi daha mantikli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EragoneFinali yapamadığı için ? Magdurhan 5 olan farkı 4 e indirdi sadece hangisi daha mantikli?
Alıntıları GösterDora Dayım daha mantıklı hocam
-
quote:
Hocam ben de Poyraz neden bu kadar sinirlenip üstünü fırlattı derim o zaman:)Dora Dayımı sükut-u hayale uğrattığı için hocam
-
Düzeltse 10 kere atmıstı neyin kafasını yaşıyor bu abdusjsjs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82Dora Dayım daha mantıklı hocam
Alıntıları GösterBravo hocam
düzeltseydi almıştı
-
İzliyormusunuz hala bu sıkıcı yarışmayı maçtan sonra az bakıyım dedim en sıkıcı bölüm sanırım. Parkur sevenler için güzel gelebilir ama
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İsmail semboli inatla duzeltmedi. Cok ilgincti gercekten. Yan yatmis sembole 2 tur vuramayinca berkay'in o sayiyi almasina cok sevindim. (Ki ben unluleri tutuyorum)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
En komiği de Batuhanın annesiydi hocam
Karda kışta 2 saatlik uykularla çamurlu yollarla okula gidip mimar oldun. Babanın yükünü aldın
Alıntıları Gösterbabasının senelik 45 bin kayme verdiği okulunu bitirip onun üzerinden yük aldı
-
Hocam Acun o ikili istatistiği söylediğinden beri ikisinin de skor tuttuğuna emin olabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gerrard1903
İzliyormusunuz hala bu sıkıcı yarışmayı maçtan sonra az bakıyım dedim en sıkıcı bölüm sanırım. Parkur sevenler için güzel gelebilir amaDora Dayıyı izliyorum hocam yarışma mı varmış
-
Oha ismail cok saglam kufur etti:d
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Fuskopandemi yüzünden reisin panoramadaki çıldırmalarına hasret kaldık
-
quote:
Hocam Acun o ikili istatistiği söylediğinden beri ikisinin de skor tuttuğuna emin olabilirsin.Poyraz'ın Batuhan'ı o kadar önemsediğini sanmıyorum hocam. Poyraz'ın rakibi isodur olsa olsa.
KUDURUKHAN
-
Ahahahaha mağdura bak dayım olsa erzak oyununu da kaybetmiştiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X