Verdiği realite sınırlı hocam, normal. |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1821. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam takım oyunu 1 tane vardı sadece son hafta,nasıl bakarsam bakayım %57 olmuyor.Adam yenilmedi neredeyse Poyraz’ın da yokluğunda.Dayımın şov yaptığı ödülde kötüydü 3te 1 yaptı onun da etkisi vardır. Bir de Ayşe'ye avantajda kaybetti Merve sakatlandığında kafadan 3 mağlubiyet geliyor. Yine o iletişimde de kötüydü galiba 2de 1 yaptı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 17 Nisan 2021; 21:45:1 > -
Biliyorsun bende sağlam dayıcıydım ama son zamanlarda çok antipatik geliyor hareketleri sana davanda başarılar ama artık ben yokum hocam #ÇağDor da bozuldu Dora yüzündenquote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Komandolar birliği hazırda bekliyor hocam komandolar vs güreşçiler
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahvenin gelmesi iyi olmuş Kel dedikodu yaparken bir eksiklik hissediyordu o giderilmiş oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlayda çok güzelsin be -
Hiç zannetmiyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Biliyorsun bende sağlam dayıcıydım ama son zamanlarda çok antipatik geliyor hareketleri sana davanda başarılar ama artık ben yokum hocam #ÇağDor da bozuldu Dora yüzünden
Alıntıları GösterHayatta başarılar Bayrampaşalılar hocam
Kapımız her zaman açıktır istediğin zaman gelebilirsin....
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAçık konuşmak gerekirse Merve'nin yokluğu hiç hissedilmedi.
e tabi bir de oyunları kazanıyorlar keşke merve olsaydı felan demiyorlar haliyle
-
Haklısın hocam, hiç reality yok Merve'de.
-
Harbiden kimse de yokluğundan bahsetmiyor.
-
çok şükür rabbime halkın gücü. alt sıralarda olanlara allah sabır versin
Dayı bugün iyi şov yapıyor
Olası bir konseyde yangın var
Bazı arkadaşlar beni yollama organizasyonuna başlamış bulunmakta
-DORA DAYI
Kaybederlerse güle güle
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gönüllülerin haline acıyorum, hepsi bu zamana kadar Hanzade ve Aleyna Ç'i yazıyorlardı. Şimdi sadece erkek yazılacak oturmuşlar gariban gibi düşünüyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-E042112F8
Kaybederlerse güle güleAdımı kullanma zıpır
Bu hafta en kritik hafta bir şekilde oyunu kaybedersek Dayının Reşatla potaya girmesi lazım
Ne demek Aleyna Ç. yazılmıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X