< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1635. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Çok zor hocam,Batuhan’ın Ayşe’ye ilgisi olduğunu sanmıyorum.Ha,varsa ve gidip paravan başkan’a söylediyse hak etmiştir o konseyi😂 -
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanBöyle bir spekülasyon dönüyor Twitter'da. Abi fragman bu twiti desteklerse Cumartesi'ye rakı&balık yaparım. 3 Nisan'ı bile geçer o konsey.
mağdur uzak dursun ayşeden
-
Acun sinsinin teki zaten, oyunları da istatiksel olarak ayarladığına eminiz yıllardır. Bir tarafın ötekini domine etmesini engelliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: T0RNAD0
Tiki anlat bakalım da bile sayı alınca çocuklar gibi seviniyor. Batuhan başkan dert olmuş kolej tikisine. Konseyde bunun hesabı sorulacaktırPOYRAZ DAHA AGU AGU DERKEN BATUHAN BAŞKAN TV YILDIZLARI ILE BERABER ESTIRIYORDU.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalavarPOYRAZ DAHA AGU AGU DERKEN BATUHAN BAŞKAN TV YILDIZLARI ILE BERABER ESTIRIYORDU.
Alıntıları GösterCumartesi konseyde Poyraz'ı gömecek hocam, rezervasyonumuzu yaptırdık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanCumartesi konseyde Poyraz'ı gömecek hocam, rezervasyonumuzu yaptırdık.
Alıntıları GösterPOYRAZ KIM BIZIM KARSIMIZDA HOCAM. POYRAZ DENEN HERIF KISA PANTALON ILE OYUN OYNARKEN BATUHAN BASKAN TV STARIYDI. HEY YAVRUM HEY
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Alıntıları GösterPoyraz'ın Batuhan'ın üzerine oynamasının sebebi Ayşe olamaz Acun Bey, partide hep beni izlediği için kıskandı.
-Aleyna K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TEKİLACI AYYAŞ BATUHANI HÂLA SAVUNAN VAR MI ¿
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merve 6 oy nasıl aldı ankette. merve kelimesi bile geçmemiş hiç bütün konuda.
-
SÜMÜKLÜM BATU'DA ALFA OLMUŞ . ASLANIM BENİM POYRAZ'DAN NEYİN EKSİK
SENDE GÖTÜR GÜRBÜZ AYŞE TAM SANA LAYIK
KOÇUM BENİM BATUHAN
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndmerve 6 oy nasıl aldı ankette. merve kelimesi bile geçmemiş hiç bütün konuda.
İsmail de %11 oy almış, garip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 9 Nisan 2021; 12:26:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@nSÜMÜKLÜM BATU'DA ALFA OLMUŞ . ASLANIM BENİM POYRAZ'DAN NEYİN EKSİK
KOÇUM BENİM BATUHAN
HOCAM BATUHAN BAŞKAN RÖPORTAJDA VE KONSEYDE ASLAN, OYUNLARDA KEDİDİR!
-
Oyumu Berkay'a attım. Tuttuğumdan değil, sadece hem başarılı bir yarışmacı hem de polemiklere katılmıyor. Her ne kadar Gönüllüler takımında Reşat'ın çetesiyle birlikte hareket ediyorsa da. İnşallah yancı olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih_ -- 9 Nisan 2021; 13:26:40 > -
son 8 tahminim
ismail
batuhan
merve
poyraz
berkay
dora
ayşe
aleyna k.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tuğs@nSÜMÜKLÜM BATU'DA ALFA OLMUŞ . ASLANIM BENİM POYRAZ'DAN NEYİN EKSİK
KOÇUM BENİM BATUHAN
Poyraz yedirmez hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlayda elendiğinde Hanzade de elenmiş olacak veyahut Hanzade elendiğinde İlayda elenmiş olacak konu kilit.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndmerve 6 oy nasıl aldı ankette. merve kelimesi bile geçmemiş hiç bütün konuda.
Genel kitleden almıştır
-
Çağrı başkandan %40 bekliyordum ankette dh beni hayal kırıklığına uğrattı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 9 Nisan 2021; 15:7:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen seneki Yaver Berkan = Berkay...
Sadece Yunus Emre Başkanın tabiriyle henüz birisi daha vanasını açmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 9 Nisan 2021; 15:9:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X