![]() #DoraDayımınDişiNerede |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1586. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: BullPoweR7Merve 11 kere Hanzade'yi almış Melis 15 kere. Son 6 oyunun 4ünde Melis seçmiş Merve sadece 1 kez almış. Ben gayet doğruları yazıyorum da sen doğrulardan baya uzaksın o belli.
MERVE BUGÜN 4 KERE AYŞE ve ALEYNA K ile oynadı Melis ise 1 kere Aleyna K yaptı.
Ayrıca saysana kaç tane basket atışı olmuş. 2 tane basket atışı varsa 2 tane de seramik kırma oldu Melis'in iyi olduğu. Sana kalsa her top atışı baskettir de o öyle olmuyor. Sen küçük top atışlarına bile basket gözüyle bakıyorsundur eminim. Orda en çok bahaneyi üreten Melis başka bir kadın yarışmacı değil. Melis bile kendisi itiraf ediyor yaay kabinine ilk defa gittim diye o da Hanzade ve Aleyna Çalışkan'ı seçmesi sayesinde oldu. İşsizim ben istersen son 2 hafta ilk tur seçmelerinin hepsinin videosunu da atarım.
Alıntıları Gösterşu çürük yumurtalar elensin(ilayda,hanzade,aleynaç) ak koyun kara koyun ortaya çıkacak melis-merve-aleyna-ayşe arasında kim hangisinden iyi o zaman anlaşılır
-
Dora dayım ağlamadı ama hepimizi ağlattı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dora Dayımın annesi twitterda bu capsi beğenmişti
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498şu çürük yumurtalar elensin(ilayda,hanzade,aleynaç) ak koyun kara koyun ortaya çıkacak melis-merve-aleyna-ayşe arasında kim hangisinden iyi o zaman anlaşılır
Alıntıları GösterKesinlikle katılıyorum. Zaten ben Melis ve Ayşe'nin özellikle su ve çamur parkurlarında iyi olmadığını bildiğimden baya zorlanacaklarını düşünüyorum. Merve ve Aleyna K daha iyi ama Aleyna'da da o kondisyonu görmüyorum. Maalesef artık bu basit atışlarla Survivor net hız yarışması oldu. Melis ve Ayşe'de o ışığı görmüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz
Alıntıları GösterHocam wow'da bir tane mob vardı, bi an o sandım.
-
#DoraDayımınDişiNerede
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Dora dayım ağlamadı ama hepimizi ağlattıMAĞDUR REYİZE BAĞLADIN
#DoraDayımınDişiNerede
-
quote:
Orijinalden alıntı: Metz#DoraDayımınDişiNerede
#DoraDayımınDişiNerede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
“Kes sesini! iki üç tane diş” esprisi de yakışır hocam. (Biliyorum, mizahım çok iyi) -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
“Kes sesini! iki üç tane diş” esprisi de yakışır hocam. (Biliyorum, mizahım çok iyi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 6 Nisan 2021; 22:57:28 > -
DAYISI VAR BURADA
DORA DAYIM BEEEE
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03#DoraDayımınDişiNerede
Alıntıları Göster#DoraDayımınDişiNerede
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 6 Nisan 2021; 22:58:47 >
-
Evrim gibi gülmeniz gerekiyordu hocam. -
Konsey istiyorum yeter.
Batuhan’ın olay ne ya acaba ? İletişimde bilgi sızma olayı da patladı. -
ÇAĞRI REYİZİ BİZ DE SEVİYORUZ
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Evrim gibi gülmeniz gerekiyordu hocam.Hocam bunu siz istediniz
-
Kızlardan aleyna sayıyı verseydi müsabaka kopardı ama cidden buna mani oldu. Merve ezip geçiyordu önüne geleni.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X