![]() |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1570. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
BATUHAN BAŞKAN RÖPORTAJDA ASIP KESİYOR! REALİTE MAKİNESİ MÜBAREK
-
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRangerGüreş federasyonu İsmail'in bırakmasını istiyormuş o da olabilir.
hocam batuhan aglarken kollarını bağlamış oturuyor adam. öyle olsa çenesini falan tutardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Erkek elemesi olacak mı peki hocam o kadar sms atıldı
Alıntıları GösterHocam normal elenmeyle ilgili ekstra bir bilgi yok.
Ama 2 gün önce Sancakay'ın ağzından kaçırmasından dolayı hala Sergen'in eleneceği gözüküyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Poyraz denilen elemandan kat kat daha adam!quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
Poyraz denilen elemandan kat kat daha adam!
Alıntıları GösterPoyrazı seviyordun noldu mağdurhanın yalanlarını patlattı diye mi düşman oldunnn
-
Batuhan baskan yalan konusmaz hocam yargı dağıtır.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Poyrazı seviyordun noldu mağdurhanın yalanlarını patlattı diye mi düşman oldunnn
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndhocam batuhan aglarken kollarını bağlamış oturuyor adam. öyle olsa çenesini falan tutardı.
Alıntıları GösterBatuhan ağladığında İsmail gözükmüyor ki, kolları gözüküyor sadece yüzünü görmüyoruz. Arkada Melis göz ucuyla İsmail'e bakıyor.
-
quote:
Batuhan baskan yalan konusmaz hocam yargı dağıtır.
Alıntıları GösterSana yazıklar olsun...
-
YA HER KONUDA İSMİM GEÇİYOR YETER DARLANDIM YA...quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Sana yazıklar olsun...
Alıntıları Göster
İsmail’in ikizi “bize böyle bir bilgi gelmedi,bırakacağını da düşünmüyorum diye paylaşmış.” -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
İsmail’in ikizi “bize böyle bir bilgi gelmedi,bırakacağını da düşünmüyorum diye paylaşmış.”İsmail çekilecek olsa Batuhan neden ağlasın ki zaten hocam mutluluktan tüm hücreleri dans eder
-
Hocam katılıyorum,çekilecekmiş yazanlara ithafen yazdım. -
Batuhan başkan arkasından söven elemana bile ağlar hocam iyilik timsalidir.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98İsmail çekilecek olsa Batuhan neden ağlasın ki zaten hocam mutluluktan tüm hücreleri dans eder
Alıntıları Göster
Sema ekstra’da kesin yarışmacılarla alakalı bir şey oldu diyor. Tebrik ederim,masayı hak ettiğini belli ettin👏🏼 -
batuhan sanki bihter ziyagil ölmemiş diye haber almış öyle ağlıyor.
-
quote:
Batuhan başkan arkasından söven elemana bile ağlar hocam iyilik timsalidir.
Alıntıları GösterBaşkanın kesin sms birincisi oldu diye ağlıyor
-
Batuhan baskan birinci oldu diye ağlasa arkada melis ve İlaydanın surat ifadeleri de bu kadar gergin olmaz hocam bence baska bişi oldu.quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Başkanın kesin sms birincisi oldu diye ağlıyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 6 Nisan 2021; 1:2:41 >
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
ayse hakli.
aleynanin melisi yenme sansi aysenin merveyi yenme sansindan daha fazlaydi. dogru eslesme bence.
Alıntıları GösterYanlış anlamışsınız hocam mesele Merve melis değil ilayda. Aleyna ilayda yı bana bırakacaktın senin merveyi yenme ihtimalin daha çok dedi. Asıl mesele ben istatistik kasacağım sen kasacaksın kavgası. Toplama bakarsak aleyna haklı. İlayda yla Ayşe 17 oyun oynarken aleyna 10 oynamış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Batuhan’ı eletecek bir şey olsa orada herkes ağlamaya çalışır oylarını almak için😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X