Beni etiketlememişsin mağdurum oysa PoyDor akımını başlatan ilk kişi benim |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1436. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Aleyna K. sürekli bayrak,final yapan bir yarışmacı. Sembollerde de başarısını gösterdi. Voleybolda da başarılı.
Su parkurlarında geriden de gelmiyor. Ayşeden her türlü başarılı. Kusura bakmayın hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Beni etiketlememişsin mağdurum oysa PoyDor akımını başlatan ilk kişi benim
Alıntıları GösterSizi öyle bir konuma soktuğum için özür dilerim hocam...
Semih Nagihan Atakan dream teamden sonra
Dora dayı yeğen Poyraz Ayşe sultan dream teami görmek isteyenler artıya çök...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Aleyna K. sürekli bayrak,final yapan bir yarışmacı. Sembollerde de başarısını gösterdi. Voleybolda da başarılı.
Su parkurlarında geriden de gelmiyor. Ayşeden her türlü başarılı. Kusura bakmayın hocam.Ayşeden her türlü daha başarısız diye yorumladım hocam
-
Karakter konusunda bir tık başarısız. Buna hak veririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Karakter konusunda bir tık başarısız. Buna hak veririm.AyPorDor görmek istemeyen Hanzade'ci Musashi müsterih ol!
-
hocam ilayda bu hafta gider. sonra ben de o modele gecicem.quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIISURVIVORDA DAYI YEĞEN MODELİNE GEÇMİŞ BULUNMAKTAYIZ!
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayşe, Kalaycıoğlu'nu çeyrek final zamanı gibi ağlata ağlata gönderecek adadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uhtred Ragnarson -- 30 Mart 2021; 1:20:9 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred RagnarsonAyşe, Kalaycıoğlu'nu çeyrek final zamanı gibi ağlata ağlata gönderecek adadan
Aleyna K'nın ilk haftalardan beri hedefi Ayşe sultan aracılığıyla Sancakay ve Hanzade'yi elemekti hocam. Sancakay'da başarılı oldu ancak Hanzade'de işler yolunda gitmedi bu sebeple b planına geçti, zaten çıkar amaçlı Ayşe sultanın yanında duran Aleyna K Hanzade ile iyi ilişkiler kurmaya başladı ve Ayşe'yi satma tarihini öne çekti. Aleyna en başından itibaren Poyrazın yanında bir başka kadın isemiyordu Hanzade'yi de elemeyi başarsaydı bizi çok daha kötü günler bekliyordu...
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIISURVIVORDA DAYI YEĞEN MODELİNE GEÇMİŞ BULUNMAKTAYIZ!
Ben o adam değilim Aleyna
-Dora
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Hocam izleyin;
Karakteriniz zayıflamasın.
Evrim Keklik
Ağzına yumruğumu sokarım.
Yunus Emre
Güzel sezonlardan birisiydi.
Onu bunu bırakın geçen sezon Nisa'ya nasıl ilgi göstermiştiler. iron man bileklik, avokado yastık, vakti geçirsin diye boyalar, yemek oyununda istediği tatlı, istediği zaman yatış, istediği oyunda oynayıp oynamama sadece ilk 10 saniyede aklıma gelenler.
neyse umarım kendisini bir daha görmem ekranlarda.
-
BU NE LAN
-
quote:
BU NE LAN
-
quote:
BU NE LAN
-
OLM BUNLAR NE ÖLECEM DMLFLDKCMFCMVMC
-
quote:
OLM BUNLAR NE ÖLECEM DMLFLDKCMFCMVMCHocam dansa mı güleyim attığı tweetteki Dora Dayı kısmına mı gülsem
-
forumda niye herkes doracı acaba ?
-
quote:
OLM BUNLAR NE ÖLECEM DMLFLDKCMFCMVMC
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X