Gönüllüler bayağı iyi parkurda, nasıl o kadar oyun kaybettiler acaba. Eleme için değil oyun için böyle dediyse onun ....... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 16 Mart 2021; 21:50:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1222. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Hanzade elenmiş.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Demeyin öyle hocam.
Kaynak:Herhangi bir yerim...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mıy mıy konuşmayın hocam. -
Yok bee acur hep diyor ben her giden için üzülüyorum diye kimse de babasının oğlu değil ona paylaşım yaptıracak kadar bence -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Terrible CertaintyEn azından oyundan kaçmıyor dora gibi
Alıntıları Göster
-
Ne diyosun sen ya kim mıy mıy konuşuyomuş bakma bana öyle beni korkutamazsın.quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Mıy mıy konuşmayın hocam.
kötü günde yanında olmak desen var
-
Bir şey derdim de, bir 15 gün daha bekleyemem. -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Ulan Yunus Emre senin yüzünden dayım oyuna çıkmadı gelen geçen uçuruyor.Sırf zararsın umarım dedikleri gibi sen gidersin.Evinden bön bön izlersin AleynayıBen çıkarım diyor bide elinden gelse bayrağa da çıkar kime neyin şovunu yapıyorsa
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12BEYLER BİRAZ ABAZA GİBİ OLACAK AMA SURVİVORA KATILIM ŞARTLARINDAN BİRİ DE GÖĞÜSLERİN 0 BEDEN OLMASI Mİ KIZLARR İÇİN ?
NİYE KİMSENİN GÖĞÜSÜ YOK?
neredeyse hepsi sporcu da ondan, lambur lumbur tarhan bulgur kızlar profesyonel spor yapmıyor genelde
-
Ne alaka 😂😂 sana bi sporcular atarım aklın durur tavana vurur -
Mehmet Karahanlı konuya geldiğinde konu artı 18 e giriyor beyler ayıptır...
quote:
Orijinalden alıntı: Uhtred Ragnarsonneredeyse hepsi sporcu da ondan, lambur lumbur tarhan bulgur kızlar profesyonel spor yapmıyor genelde
Alıntıları Göster90-60-90 diye bir gerçek var hocam. Dora dayım kadın olsa büyük ihtimal 90-60-90 olurdu bu arada
-
Kolpa dövüşçüsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egeozbaran
Hocam survivor şartlarında suyu var,çamuru var çok zor değil mi ya protez ?Büyük cesaret yalnız adaya protez saçla gitmek, bakımsızlık falan bir tarafa şu çamur oyununda çıktığını düşünsene
Kel kaldım mağdurum
-
Kim ne derse desin benim bildiğim gerçekler gerçektir
Oğlum seni yendim sus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 16 Mart 2021; 21:59:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Kim ne derse desin benim bildiğim gerçekler gerçektirkahtalı mıçe dinleyesim geldi..
-
Hocam zamanında ektirmiş falan olabilir bence,çıkmasını bırakın,finale kadar aynı uzunlukta mı olacak saçı şimdi 😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X