< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1184. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Dayım Ayşe 100 kilo olmadan evine göndermek istiyor, diyetle miyetle uğraşıp 20 yaşında bunalıma girmesin diye iyilik yapıyor. Bravo dayım!
Ayşe evine dön
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bomba bir fragman gelecek gibi hissediyorum...
SAlı günü değil mi eleme o güne kadar atılıyor diye biliyordum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jeunes Turc
Asrın piyonu dorapiyon talimat alan dedikoducu uğurtannn
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Dayım Ayşe 100 kilo olmadan evine göndermek istiyor, diyetle miyetle uğraşıp 20 yaşında bunalıma girmesin diye iyilik yapıyor. Bravo dayım!
Ayşe evine dönHocaaam
-
Yok hocam,dün bitti sms. -
quote:
Piyon dayı gene kolej tayfanın dedigini yapiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter IIIpiyon talimat alan dedikoducu uğurtannn
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Alıntıları GösterDayı dediğin talimat almaz adaletli olur yazık..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bidarxxAkıllı davranırlar sa 4 hanzade 4 Ayşe çıkarırlar. Tepki de çekmezler. Direk ayşeyi aday yaparlarsa hem tepki çekerler hemde ilk 2 yi aday çıkarmama gibi durumları olur. Asıl önemli 4.aday onuda dora derlerse büyük ihtimal aleyna küçük ihtimal hanzade gider. Yoksa yunus Emre ve Berkan tehlikede.
Yunus'un oyuna bağlı her şey, daha önce Reşat ile beraber boş oy atıyorlardı, umarım yine birlikte öyle yapmışlardır da Hanzade de potaya girer, yoksa yine kadın gücü, mobbing diye ağlayacaklar her yerde.
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaDayıcı adam bile birinciliğe inanmıyor, dayıcılık bitmiş.
Neden inansınlar hocam doraya sorsan o da kendisi yerine poyrazın sms birincisi çıkmasını ister
-
Forumdaki zıpzıpları görünce DAYIM....
Yunus emre gg bu hafta
quote:
Alıntıları Gösterteam zıpzıppp
-
biri yalaka beta concon, diğeri koç lardan torpilli concon.
-
Evet Dora piyon ama Şam-piyon
-
Niye sert çıktın anlamadım ben bu konuda iddiali olduğumu söylemedim ki, birilerinden görmek isterdim sadece. Hakan gibi oyunu okuyabilen adamlar seyir zevkini artiriyor bence. Bunu yazma sebebim de Ayşeyi yazmanın nasıl bir mantıklı açıklaması var ben bulamadım ne düşünerek yaptılar bilmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12HANZADE BU POYRAZA NE VERDİ DE POYRAZ HANZADE YE BU KADAR SAHİP ÇIKIYOR? SIRF EĞER AYŞE BİRİNCİ ÇIKARSA GEÇERSİZ OLSUN HANZADEYİ SÖYLEYEMESİN KENDİSİ BAŞKASINI SÖYLEYEBİLSİN DİYE AYSEYE KARŞI OLAN TÜM KARTLARINI MASAYA AÇTI. VAY BE HANZEDE KOCAN YAPMAZDI BUNU SANA KOCAN!
anti tiki gözükebilmek için hanzadeyi kullanıyor. poyraz zeki. yarmagül kermit ve efecik üçlüsünden iyi sıyrıldı. kermite he dese ahtapot gibi yapışır poyraza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X