< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1073. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Gelmesi gereken 2 yedek ektedir hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Survivor'ın güzel zamanları...Her bölüm bir kavga çıkıyordu ahahahah
-
-
atakan gelmez bence. ama gelirse atakan-ogeday-poyraz final 3lusu izleriz gibi duruyor.quote:
Orijinalden alıntı: Volpenottehocam bu yorumunla beni iğnelemene helali hoş olsun diyorum, ne de olsa taa 2015ten gelen bir forumdaşlığımız var, vuran sen ol sorun yok
lorne büyük ihtimal seneye atakan da survivora katılırsa gelir tekrardan, ancheyi filan da göremiyorum mesela eskilerden pek, ben de olaylar başlayınca izlemeye başladım, hala yunus emre aleyna olayını çözmeye çalışıyorum mesela
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
bu serkayi basrol yaptilar la bi dizidequote:
Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkanSurvivor'ın güzel zamanları...Her bölüm bir kavga çıkıyordu ahahahah
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
Çağrı akşam bırakmak istediğini konseyde söyleyecek
Ama acun, barışın da rahatsızlıktan dolayı elenmesiyle çağrıyı ada da tutacak . Çünkü ikisi aynı anda elenirse , finalleri 15 gün erkene çekmek zorunda kalıyor .
Kesinlikle çağrıyı bırakmayacaklar . Eğer barış elenmeseydi çağrının yarışmayı bırakma talebi kabul edilecekti .Acun, bırakırsan mutlu olurum demiş bir kere Çağrı bırakıyorum derse kabul etmeme gibi bir durum olmaz bence. Çağrı gururumu kenara bırakıp ihtiyacım olduğundan dolayı dewam edicem demiştir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: by_nctAcun, bırakırsan mutlu olurum demiş bir kere Çağrı bırakıyorum derse kabul etmeme gibi bir durum olmaz bence. Çağrı gururumu kenara bırakıp ihtiyacım olduğundan dolayı dewam edicem demiştir.
Alıntıları GösterHocam sabah panorama da çağrı güzellemesi yaptılar baya . Kesin ada da kalacak ama nasıl kalacak bilmiyorum .
Ah o eski Survivor'lar. İlgimi çekmiyor artık hocam, arada göz ucuyla bakıyorum sadece. Sadece 1 kez katılacak isimlerden All Star yapılacakmış diye bir şey duydum, belki onu izlerim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: funky-nd
bu serkayi basrol yaptilar la bi dizide
Alıntıları Göster2016 da survivor ı izlerken oyuncu olmak isteyen hep semihmiş gibi gelirdi semih ola ola survivor yorumcusu oldu serkay ise reytingi fena olmayan dizilerde oynuyor
-
bu sene diğer survivorlarda olmayan bir şeye tanık olduk
yarışmacı sunucuyu kovaladı garibim murat
-
Berkay ünlülere geçerse mağdurhan depresyona girer
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498bu sene diğer survivorlarda olmayan bir şeye tanık olduk
yarışmacı sunucuyu kovaladı garibim murat
-
hindi gibi akşamı bekliyoruz. ulan Acur yazık günah
Tolunay giderse desteklenecek adam da kalmıyor Doğan en fazla birleşmeyi görür sonra paket. kaoslar sayesinde barınıyor
-
an itibariyle derin dh konseyi (temsili)
-
20 tane Elif+Melis karışımı adam getir, reytingler 0.5'i görsün be Acun. Hanzade de uzun süre kalmalı, reality görüyoruz sayesinde.
Geçen yıl niye tuttu? Mert, Yunus Emre Başkan, Cemal, Nisa, Evrim, Yasin gibi reality verebilen karakterler vardı. Cast sosyal medyada kötüleniyor da bence çok iyi seçimler yapıldı.
Dora dayı, Çağrı, Doğan ve Hanzade uzun süre gitmemeli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 11 Mart 2021; 17:48:45 > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X