Şimdi Ara

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
62.437
Cevap
26
Favori
1.620.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Mayor of El Dorado

Acun elenen 2 yarışmacı yüzünden finalleri 15 gün erkene çekmemek için adaya yedek yarışmacı getiriyor:

Alıntıları Göster

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mayor of El Dorado kullanıcısına yanıt

Gelmesi gereken 2 yedek ektedir hocam.

•  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

Survivor'ın güzel zamanları...Her bölüm bir kavga çıkıyordu ahahahah

• Ekşi de Dora dayı ile ilgili yoruma bakın, arkadaş DH'nin gücünün farkında değil sanırsam
    Dora dayının yeğenleri burada!

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

hocam bu yorumunla beni iğnelemene helali hoş olsun diyorum, ne de olsa taa 2015ten gelen bir forumdaşlığımız var, vuran sen ol sorun yok  lorne büyük ihtimal seneye atakan da survivora katılırsa gelir tekrardan, ancheyi filan da göremiyorum mesela eskilerden pek, ben de olaylar başlayınca izlemeye başladım, hala yunus emre aleyna olayını çözmeye çalışıyorum mesela 

Alıntıları Göster
    atakan gelmez bence. ama gelirse atakan-ogeday-poyraz final 3lusu izleriz gibi duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: YunusEmreBaşkan

Survivor'ın güzel zamanları...Her bölüm bir kavga çıkıyordu ahahahah

bu serkayi basrol yaptilar la bi dizide

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thor10dor

Ekşi de Dora dayı ile ilgili yoruma bakın, arkadaş DH'nin gücünün farkında değil sanırsam
    Dora dayının yeğenleri burada!

Dora'nın twitterda fanları var. Onlar dayı değil daddy diyor. Dora, Mert Öcal, Bora, Yunus Emre Özden gibi yarışmacıların fanları Ayşe, Cemal Can, Batuhan gibi yarışmacıların fanlarına benzemez. Shipping gibi saçmalıklarla uğraşmazlar, destekledikleri yarışmacıyı savunmak için sağa sola salça olmazlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Çağrı akşam bırakmak istediğini konseyde söyleyecek

Ama acun, barışın da rahatsızlıktan dolayı elenmesiyle çağrıyı ada da tutacak . Çünkü ikisi aynı anda elenirse , finalleri 15 gün erkene çekmek zorunda kalıyor .

Kesinlikle çağrıyı bırakmayacaklar . Eğer barış elenmeseydi çağrının yarışmayı bırakma talebi kabul edilecekti .

Acun, bırakırsan mutlu olurum demiş bir kere Çağrı bırakıyorum derse kabul etmeme gibi bir durum olmaz bence. Çağrı gururumu kenara bırakıp ihtiyacım olduğundan dolayı dewam edicem demiştir.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Acun, bırakırsan mutlu olurum demiş bir kere Çağrı bırakıyorum derse kabul etmeme gibi bir durum olmaz bence. Çağrı gururumu kenara bırakıp ihtiyacım olduğundan dolayı dewam edicem demiştir.

Alıntıları Göster

Hocam sabah panorama da çağrı güzellemesi yaptılar baya . Kesin ada da kalacak ama nasıl kalacak bilmiyorum .

• funky-nd kullanıcısına yanıt

Ah o eski Survivor'lar. İlgimi çekmiyor artık hocam, arada göz ucuyla bakıyorum sadece. Sadece 1 kez katılacak isimlerden All Star yapılacakmış diye bir şey duydum, belki onu izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

bu serkayi basrol yaptilar la bi dizide

Alıntıları Göster

2016 da survivor ı izlerken oyuncu olmak isteyen hep semihmiş gibi gelirdi semih ola ola survivor yorumcusu oldu serkay ise reytingi fena olmayan dizilerde oynuyor

• bu sene diğer survivorlarda olmayan bir şeye tanık olduk

yarışmacı sunucuyu kovaladı garibim murat

• Berkay ünlülere geçerse mağdurhan depresyona girer

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

bu sene diğer survivorlarda olmayan bir şeye tanık olduk

yarışmacı sunucuyu kovaladı garibim murat

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN 

• hindi gibi akşamı bekliyoruz. ulan Acur yazık günah 🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN  Tolunay giderse desteklenecek adam da kalmıyor Doğan en fazla birleşmeyi görür sonra paket. kaoslar sayesinde barınıyor

• an itibariyle derin dh konseyi (temsili)

• 20 tane Elif+Melis karışımı adam getir, reytingler 0.5'i görsün be Acun. Hanzade de uzun süre kalmalı, reality görüyoruz sayesinde.

Geçen yıl niye tuttu? Mert, Yunus Emre Başkan, Cemal, Nisa, Evrim, Yasin gibi reality verebilen karakterler vardı. Cast sosyal medyada kötüleniyor da bence çok iyi seçimler yapıldı.

Dora dayı, Çağrı, Doğan ve Hanzade uzun süre gitmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 11 Mart 2021; 17:48:45 >
  •  🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN

• 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.