11900k düşmana aldırılacak işlemci olmuş. |
INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (271. sayfa)

-
-
-
adam akilli bir test yapamaz ki bunlar, dedim, on yargili acmayim terbiyesizlik olmasin dedim. Yapamamislar yine. Buna sukur islemciyi takip calistirabilmisler.
-
Teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: siegeradam akilli bir test yapamaz ki bunlar, dedim, on yargili acmayim terbiyesizlik olmasin dedim. Yapamamislar yine. Buna sukur islemciyi takip calistirabilmisler.
Evet ali bu 11900k
Evet recep 11900k
Şimdi işlemciyi sokete koyuyoruz ali
Evet sokete koyuyoruz recep
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
abi hakkaten insan utanir ya, 2 satir islemci nasil calisir diye acip okusalar bu videoyu cekmeye utanirlar ya. Hele sonu.. tobe tobe.
-
11. Nesil çöpler. 290 Watt peak ile PSU'nuzun sınırlarını zorlayın. RTX 3090'da 460W çekse etti sana 750W.
https://videocardz.com/newz/asrock-announces-z590-oc-formula-motherboard-for-extreme-overclocking
ASIL NE GELMIS!!!!! wooooaaa, bios extrude bulduk direk, hidden oc items denen sey yok bu kez, o biraz korkuttu acikcasi. Ama simdi asus evga dusunsun. Merak edenler burdan inceleyebilir: https://easyupload.io/m/q1b9x4
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sieger -- 30 Mart 2021; 22:9:32 >
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MALİ MÜŞAVİR -- 30 Mart 2021; 22:23:46 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: MALİ MÜŞAVİRfiyatlara bak
yarın nisan 1 de değil ama
-
10850k fiyatına 11600k
-
kimler alacak bunları demıyorum. 2 gune stokta ne var ne yok sılıp supururler.
yazık valla.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Timeguard
Bu mesaj silindi.Anthoniye yeterince ozgurluk taniyinca boyle muthis girisli videolar cikiyor :D
-
sonra millet bu ikisiyle niye dalga geçiyor. daha grafik çizemiyor herifler.
şu forumun mesaj arayüzünü eski haline getirin yahu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1393 -- 30 Mart 2021; 23:11:55 >
11900k alın mutlaka enerjisa en iyi müşterisi olursunuz 😂
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X