Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.975
Cevap
186
Favori
299.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hepsirobot

merhaba,
    Robotu çalıştırdığınızda lidar dönüyor mu?
    Evet dönüyormış Ali Bey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    LDS arızasını ya hiç dönmediğinde, ya da senkron tutturamadığında yapar.
    Ecovacs lidarları saniyede 7 tur döner, eksiği fazlası olursa bu arızayı verebilir.
    Çok rastlanan bir arıza değil Ecovacs grubunda.
    Amazon'dan aldıysanız hemen yazın, cevap vereceklerdir.
  • quote:

LDS arızasını ya hiç dönmediğinde, ya da senkron tutturamadığında yapar.
    Ecovacs lidarları saniyede 7 tur döner, eksiği fazlası olursa bu arızayı verebilir.
    Çok rastlanan bir arıza değil Ecovacs grubunda.
    Amazon'dan aldıysanız hemen yazın, cevap vereceklerdir.
    Cihazı sıfırlama tarzı bir şey nasıl yaparlar Ali bey faydası olurmu. Bataryayı sökmek basit mi en net sıfırlama böyle oluyordu galiba

Doğrudur,
    Bataryayı çıkartıp bir süre - 10 dakika kadar - beklemek ve sonra tekrar çalıştırmak resetlemeye yarar.
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim testinizi bekliyor olacağız. Mop gerçekten insandan 5 kat güçlüyse alabilirim. Yorumlarınızı bekliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Merhaba,

T8 yapay zeka için kullanılan bir ön kameraya sahip. Çalıştığında önüne çıkan tüm cisimleri algılayıp çevresinden dolaşabiliyor, bunları haritasında gösteriyor ve kablo dahil hiç bir yere takılmadan işini bitirebiliyor.
    Tabii aradaki fark sadece bu değil, çok daha gelişmiş, hem titreşimli hem de basınçlı bir yeni Ozmo mop ünitesine sahip. Yazılanlara göre zemindeki kir üzerinde uyguladığı temizleme gücü bir insanın kullandığı mopun 5 katı değerinde.

Yakında bir tane geliyor test için, deneyeceğim.

Saygılarımla
    Mop Aparatı ayrı mı satılıyordu titreşimli olan yoksa standart üzerinde geliyor muydu?

Ozmo 950ye de benzer bir sistem yapilabilse mükemmel hale gelirdi ama sanırım o ileri geri mop hareketini sağlayan ayrı bir motor var t8de bu da sadece aparat almak ile olacak gibi görünmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: GunesDoga06

Teşekkürler deneyeceğim.
    Denedikten sonra haber verirsen sevinirim hocam.

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde düşünmüyorum.
    Mop ünitesi kendi üzerindeki motorlar ile titreşim yaratıyor. Aksesuar olarak Ozmo serisine de gelebilir.

• ScriptKidie kullanıcısına yanıt
    bende de kedi var hocam, sıkıntı olmuyor. ilk 1-2 gün peşinde dolaşıyor sadece o kadar, artık uykusundan uyanmıyor bile temizlik varken. hatta günlük temizlik yaptırınca ortalıkta kedi tüyü vs hiç bir şey kalmıyor daha güzel oluyor :)
  • Benim kayıtlı haritayı area diyince yine göstermiyor geçen böyle yaptığında relocate tuşuna bastığımda gelmişti. Şimdi yine gelmiyor ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbkaynar

Benim kayıtlı haritayı area diyince yine göstermiyor geçen böyle yaptığında relocate tuşuna bastığımda gelmişti. Şimdi yine gelmiyor ne yapabilirim?
    İnternet baglantisi ile ilgili olabiliyor bu haberleşme yavaslayinca harita geç geliyor ama geliyor (başka bir sorun yoksa tabi)

• quote:

Doğrudur,
    Bataryayı çıkartıp bir süre - 10 dakika kadar - beklemek ve sonra tekrar çalıştırmak resetlemeye yarar.
    Ali bey bataryanın nasıl çıkartıldığına dair görsel ya da video var mıdır ?

Hocam, Ecovacs Ozmo modellerinde alt kapağı ve sonrasında metal ağırlıkları sökmeniz gerekiyor, biraz uzun bir işlem.
    Video var mdıır bilemiyorum, incelemedim.
  • Hocam kolay gelsin.uygulamayi benim telefona kurdum ve haritalamayi tamamladım çok şükür.Kafamda şu var ben aynı hesap ile hanımın telefona kurduğumda uygulama üzerinde harita çıkmıyor.hatta hanımın telefonu bağladıktan sonra bendeki haritada kaybolmustu.
    Haritayı bulut sistemine mi kaydediyor yoksa telefonun hafizasina mi kaydediyor?
    Bir diğer soru telefona format atarsam bu harita gidermi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 2 Temmuz 2020; 23:48:36 >
  • KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    Aynı hesap ile eşinize kurmayın, eşinize yeni hesap tanımlayın, sonra ana hesaptan robotu paylaş ile ona da yetki verin. Böylece her iki hesaptan da yönetebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kdundar

Aynı hesap ile eşinize kurmayın, eşinize yeni hesap tanımlayın, sonra ana hesaptan robotu paylaş ile ona da yetki verin. Böylece her iki hesaptan da yönetebilirsiniz.
    Dediğiniz gibi yaptım üstat isim olarak geldi harita. fakat görsel olarak yok.
    Daha sonra gelir diye düşünüyorum.Bulut tan gelecekse.
    Teşekkür ederim üsttadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAZUYA MISHIMA

Dediğiniz gibi yaptım üstat isim olarak geldi harita. fakat görsel olarak yok.
    Daha sonra gelir diye düşünüyorum.Bulut tan gelecekse.
    Teşekkür ederim üsttadım.

Alıntıları Göster
    Ben sadece birkaç haftalık tecrübesi olan 2 robot denemiş biriyim ustadlik kim ben kim :)
    Eşinizin telefonuna harita gelmez ise (wifi çektiğinden emin olun hem robot hem telefon için) onun telefonundan da auto mod da tekrar gönderin robotu gözükmesi gerekir diye düşünüyorum.

• KAZUYA MISHIMA kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bugün çok makine var elimde, geç dönebiliyorum sorulara, kusura bakmayın.
    Tüm haritalar bulutta saklanıyor, bu hemen tüm markalar için geçerli.
    Bence eşinizin cihazına ayrı bir hesap kurabilir ve haritayı paylaşabilirsiniz.
    Saygılarımla
  • quote:

Aynı şekilde düşünmüyorum.
    Mop ünitesi kendi üzerindeki motorlar ile titreşim yaratıyor. Aksesuar olarak Ozmo serisine de gelebilir.
    O zaman çok iyi hocam , gerçekten gelirse ilk alacağım aparat olur.

Youtube da gördüm t8 self disposal ünitesi yabancılara ulaşmış , sana gelecek olan kendi bosaltma ünitesi olacak mı acaba?
    Üzerinde titreşimli paspas olacak mı bilgi var mı inceleme cihazının?

• pudinkk kullanıcısına yanıt
    Test üniteleri full gelir zaten, onlar firmaların amiral gemileridir efendim.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.