< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (324. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: HepsirobotAna konuya da yazmıştım:
iPhone candır.
@hepsirobot Ali Bey s, t8 aivi için filtre seti ,yedek parçaları gelecek demiştiniz . Siteye baktım sadece düz mop bezini gördüm. Henüz siteye diğer parçalar eklenmedi mi ? Sadece düz mop bezi mi geldi?
-
Merhaba
Filtre de eklendi efendim. Toz haznesi ve yan fırçalar da ekleniyor.
Saygılarımla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Takip edelim bakalım, ozmo pro için mop bezi de eklenecek mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ozmo Pro için mop bezi elimde yok, Ecovacs OzmoPro için tek kullanımlık mop bezi öneriyor.
-
Arakadaslar cinden alinan t8 aiviler bugun off line mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim online.
quote:
Orijinalden alıntı: jagataisizinkide diğer alternatif hatalı bir durum yok. Döndüğünüzde mutlaka ilk günkü gibi 3-4 saatlik bir şarj uygulayın. Ben döngüyü çok bozmamak ve gerekirse komşu aracılığı ile müdahale etme şansım olduğu için bu yolu seçtim. muhtemelen sonraki ayrılmalarda sizin yolu uygulayacağım.
Hem bahaneyle 2 yolu tecrübe etmiş olacağız bakalım fark ediyor mu?
Hocam tekrar merhaba. Daha önce bahsettiğim gibi yaklaşık 1 ay önce cihazı içindeki kırmızı düğmeden kapatıp şarj dockunun da fişini çekip tatile gitmiştim, bugün eve geldim cihazın şarj dockunu fişe takıp cihazın içindeki kırmızı düğmeyi açtım. Cihaz yeniden başladı konumunu ayarladı, daha sonra ben uygulamayı açıp ne kadar şarjı kalmış diye baktığımda 1 aylık sürede hiç deşarj olmadığını görünce şaşırdım açıkçası. Cihazı %100 şarjlı bırakmıştım hala %100 şarjlı duruyordu bilgi vereyim dedim. Ayrıca haritada problem olup olmadığını denemek için salonun küçük bir alanını özel temizliğe gönderdim işini bitirince docka döndü yani sürpriz bir durum yok. Nasıl bıraktıysam öyle buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
O zaman bu seçenek çok daha cazip benimkinde toz haznesi dolma vs riskler var. %100 kalmış olması çok ilginçmiş ben cümleyi okurken "tamamen bitmiş" falan demenizi bekledim :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagataiO zaman bu seçenek çok daha cazip benimkinde toz haznesi dolma vs riskler var. %100 kalmış olması çok ilginçmiş ben cümleyi okurken "tamamen bitmiş" falan demenizi bekledim :)
Valla hocam bende şaşırdım açıkçası. Bu yöntem pekçok açıdan benim için daha cazip çünkü cihazı prizde bıraktığınızda her zaman elektrik kaynaklı problem çıkma ihtimali var ilave olarak sizin yönteminizdeki gibi problem olursa müdahale edecek kimsem yok. Benim yöntemim eski usul ama daha güvenilir geldi bana. Haritada da bir sıkıntı yaşamayınca artık başka çözüm aramam. Son olarak bugün tüm evi gitmeden önce yaptığım gibi area modunda temizlettim, cihaz gitti nereyi temizlemesi gerekiyorsa temizleyip docka döndü. Mesajım burada dursun ihtiyacı olan olursa faydalansın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 22 Haziran 2021; 17:10:8 >
-
Merhaba t9 aivi+ ı şu anda nereden alabiliyoruz? Sadece çinden mi siparis geçilebiliyor? Amazona falan gelme ihtimali nedir acaba yakın zamanda, bilen var mı?
Merhaba,
Ecovacs T8 serisi için aksesuarlar Hepsirobot sitemizde satıştadır.
Saygılarımla
-
Herkese merhabalar, ben de Çin'den Deebot T9 Aivi alarak aranıza katıldım. Dün geldi ancak uygulamayı kurarken sıkıntı yaşıyorum. Yükleme sonuna kadar ilerliyor ancak tamamlanmıyor hata veriyor. Farklı ülkeler de denedim Türkiye dışında ancak başarılı olamadım. Bu konuda öneriniz varsa yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Hayırlı olsun güle güle kullanınız.
Satıcıdan Çin bölgesine ait telefon numarası ve şifre isteyiniz.
Teşekkür ederim hocam. Saygılar
Ali Bey (@hepsirobot) bu tasarım hatasına rağmen, sadece süpürme performansını göz önüne alınca; (toz boşaltma ünitesiz olarak) çift fırça ile daha iyi süpürür diyerek T9 aivi modeline mi yönelmeli, yoksa sorun olmayan tek fırçalı T9 modeline mi yönelmeli, görüşünüzü yazabilir misiniz ?
Arkadaşlar aranızda (toz boşaltma ünitesiz) T9 aivi kullanıp kirin dışarı taşması sorununu Ecovacs'a ileten oldu mu ? Belki firmanın bir çözüm önerisi vardır.
Kirin dışarı taşması çok anlamlı gelmiyor, ürün otonom boşaltmalı. Ama onu almazsanız da zaten çöpünü sık sık boşaltacaksınız - çift fırça çok daha fazla kir toplar.
Ama her şekilde çift ana fırçalı olması diğerlerine fark atar.
Saygılarımla
Merhabalar t8 aivi sahibiyim. Yeni telefon aldığım için uygulamadan çıkış yapılmış. Nasıl giriş yaptığımı? mail girmişmiydik, şifreyi falan da hatırlamıyorum. En başta satıcıdan tel no ve basit bir şifre almışız. Şimdi uygulama aktivasyon kodu istiyor. Ne yapmam gerekiyor. Tekrarsan satıcı mı çözüm bulur buna?
Shark'taki gibi toz torbasız hazne çıkana kadar otonom boşaltma almak istemiyoruz
Cevap için çok teşekkürler, iyi çalışmalar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X