harita bozulduğu için olabilir belki. Normalde mevcut harita üzerinde auto mod gibi her yeri zorlayarak çalışıyor basınca onuda şurdan biliyorum ben salonu 2 böldüm üzerinden basınca komple görmesine rağmen önce A bölümünü s çizerek tamamladı sonra B ye geçti. |
Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (283. sayfa)

-
-
Neyse düğme işi de sonraya kalsın artık. Yalnız ne kadar kızsam da bu pisliği nereden buluyor bu alet diye şaşkına dönüyorum. Daha sabah yardımcının süpürdüğü evde haritayı çıkardım öğlen.öp kutusu neredeyse doldu toz ve tabi bizim tüylü pisi yüzünden tüylerle -
Wi-fi den koparın yani modemi kapatın çalışması gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla ben 3 haftadır nerdeyse her gün salonu süpürttürdüm(son 1 haftadır 2 günde bir yaptırıyorum extra bişey olmazsa) anca kabul edilebilir seviyeye geldi. Hayır zemin kattayım yazın kapı pencere açık olacak günde 2-3 kere temizleteceğim herhalde farkında değiliz ne çok toz oluyor her yer.
-
Deneyeceğim. Eski haritada olmadı öyle. -
Ben geçen hafta neredeyse hergün mutfak ve antre yi yaptırdım. En çok oralara gerekiyor ve felaket gerçekten. Pimapen ler eskidi is oluyor her yer diyordum ama halıdan çıkan bu toz renk olarak da. Görüntü olarak da dehşet verici. -
-
Tek değişen robotun giriş arayüzü :) -
Merhaba, android güncellemesi sonrası iyice sapıttı. Temizlik sonrası charging dock bulamadı hatası veya bağlantı hatası veriyor. Eğer güncelleme yapmadıysanız tavsiye etmiyorum -
Ben son bir kaç gündür eve kurduğum otomasyon sistemi üzerinden robotumu yönetiyorum. Kendi uygulaması ile artık çok fazla isim olmuyor.
Zaten yapılması gerekenler belli. Seçtiğimiz herhangi bir odayı temizle , yada otomatik temizle. O yüzden ben temizlenmesi gereken yerleri belirledim ve bu sayede mutfağa git, oturma odasına git gibi komutları veriyorum. Ayrıca kurduğum bu sistem sayesinde daha fazla veriye tek bir nokta üzerinden sahip oluyorum.
Ecovacsin kendi Uygulamasını açıp robot ile iletişim kurmasını beklemek zaten zulüm oluyor. Uygulama içerisinde ki apiye yapılmak istenilen komutları direkt olarak göndermek daha hızlı sonuç aldırıyor.
Aşağıda çektiğim videoyu ve görselleri ekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atif Zafrak -- 10 Mart 2021; 10:11:12 >
-
Nasıl yaptığınızı anlamamış olmakla birlikte ecovacs app dan kurtulmuş olmanız açısından gözünüz aydın diyorum :) darısı bizlerin başına. Bu güzel aleti bezdirerek kullanmamıza sebep olan ecovacs utansın. :) -
Bu appyi bizde kurabilirmiyiz -
Cok başarılı olmuş, elinize sağlık. Detay paylaşabilir misiniz, örnek bir uygulama bu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kartel1Sabah müşteri hizmetlerine mail attım bakalım ne diyecekler.
Alıntıları Gösterbende de offline gözüküyor. bu durumda sola kaydırıp, tekrar sağa kaydırınca online oluyor. bilginize.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hukihuki
Nasıl yaptığınızı anlamamış olmakla birlikte ecovacs app dan kurtulmuş olmanız açısından gözünüz aydın diyorum :) darısı bizlerin başına. Bu güzel aleti bezdirerek kullanmamıza sebep olan ecovacs utansın. :)arkadaşın yerine ben cevap vereyim. home asistant bir akıllı ev uygulaması. şuradan desteklediği ürünlere ve markalara bakabilirsiniz. şuradan ise hangi cihazlara kurulacağına bakabilirsiniz. Genellikle rasberry pi denen şu cihaz üzerine kuruluyor. desteklediği markaları ve cihazları bir eklenti gibi ekleyip ayarını yapınca ev otomasyon sistemine eklemiş oluyorsunuz. sınırsız senaryolar yapılabiliyor. youtube'da çok sayıda kaynak var bu konuda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTabende de offline gözüküyor. bu durumda sola kaydırıp, tekrar sağa kaydırınca online oluyor. bilginize.
Alıntıları GösterHocam müşteri hizmetlerine yazmıştım bana aynı robotu tekrar ekleyin dediler bende eski haritam ne olacak diye sordum cevap bekliyorum. Benim cihazda sola yada sağa kaydırınca online olmuyor 15 -20 sn sonra online oluyor ama uygulamadan robot çalışırken nerede çalıştığını görmek istersen uygulama çöküyor. Bu çökme işini deneyebilecek varsa sonucunu yazabilir mi? Eski uygulama basit filandı ama bu problemleri yoktu gereksiz güncelleme olmuş problemleri çözülmeden yayınlamışlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam bende uygulama çökmüyor dediğinizi yapınca.
-
quote:
Orijinalden alıntı: TzisTahocam bende uygulama çökmüyor dediğinizi yapınca.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 10 Mart 2021; 10:51:15 >
-
o hata bendede oluyor, şimdi takip ettim çökme olmadı uygulamada.
-
quote:
Orijinalden alıntı: jagataio hata bendede oluyor, şimdi takip ettim çökme olmadı uygulamada.
Bildirimler geliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X