Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dediğim gibi ek ücret gösteriyordu tam uygulaması nedir emin değilim.
  • Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

İlk haritalama esnasında makina bebek odasında heryere girdi çıktı ama fotoğrafta görüldüğü gibi sağ üst köşede mavi renkle görünen bölgeyi bebek yatağının altını odanın haritasına dahil etmedi. Başta odaya dahil görünen sol üst köşedeki dolabın altını da bugünkü temizlik sonrası mavi renkle işaretledi odaya dahil görünmüyor.

Özel olarak o bölgeleri temizlemesi talimatını verdiğimde blokeli alan gibi bir uyarı veriyor. Nasıl bir çözüm üretebilirim. Dolabın altına çok rahat girip çıkabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 7 Şubat 2021 saat 17:00 civarı sipariş verdim, bende de hiç bir hareket yok.....

• Benimki Polonyadan yola çıkmış ama adımdaki Ğ harfi yazmıyor teslimatta sorun çıkmasa bari. Herkesin farklı ülkeden geliyor garip. Bende 7 si öğlen sipariş verdim sizinki yarın çıkar sanırım yola
  • Aliexpress den $1.45'e ürün aldım 25 TL vergi çıktı. $8'e aldım 16 TL çıktı. Bu ne boktan bir sistem kime şikayet edeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARroWCoLT

7 Şubat 2021 saat 17:00 civarı sipariş verdim, bende de hiç bir hareket yok.....

Benimkisi 9 undaydı en son dün İtalyada görüldü uçak hala havada inerse nerde olduğunu göreceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

Benimki Polonyadan yola çıkmış ama adımdaki Ğ harfi yazmıyor teslimatta sorun çıkmasa bari. Herkesin farklı ülkeden geliyor garip. Bende 7 si öğlen sipariş verdim sizinki yarın çıkar sanırım yola

Harften birşey olmaz merak etmeyin

• Değişik ülkelerden gelmesi bende şüphe uyandırdı. Depolarda kalmış iade ürünleri gönderiyor olabilirler mi?

• jagatai J kullanıcısına yanıt

ALLAH kavuştursun hocam  

• Merhaba Ali hocam @Hepsirobot izin tavsiyeleriniz ve @exper1980 in yardımlarıyla T8AIVI aldım. Yanlış hatırlamıyorsam; vakum seviyesinin maksimumda kullanılmamasını tavsiye ediyorsunuz. Bu robotta 4 kademe var; 3. kademeyi kullanmakta robotun ömrü açısından bir sakınca var mıdır ?

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam s7 s9 derken ilk göz ağrısının yolunu gözler oldum
  • kartel1 K kullanıcısına yanıt

Vazgeçmenin kıyısındayım zaten, iptal etmem için bu bir işaret mi yoksa 

• ARroWCoLT kullanıcısına yanıt
    Amazon müşteri hizmetleri ile benzer bir durumu TV üzerine konuştuğumda. Normalde yasak biz direk iade ediyoruz ürünleri demişti. Ayrıca yurtdışında refurbished denilen bir durum var kullanılsa bile o şekilde satabiliyor Amazon burada (kız yurtdışından arıyor) o şekilde satış çok fazla var kullanılmış ürünü tekrar satmaya tenezzül etmez tarzı bişeyler demişti ikna olmuştum ben.

Kargo takibi kısmında mı görüyorsunuz bu bilgiyi?

9 şubatta almıştım hala sipariş alındı şeklinde görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliersan

Kargo takibi kısmında mı görüyorsunuz bu bilgiyi?

9 şubatta almıştım hala sipariş alındı şeklinde görünüyor.

Hem oradan hemde dhl kargoyu teslim alır alınmaz hem mail hem mesaj atıp bilgilendiriyor. Mail linkinde dhl in kendi sayfasında kargo takip linki var oradan daha detaylı takip yapabilirsiniz.

• 12:08 Yerel zaman  |  Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY | ISTANBUL - TURKEY bu

hızla yarın elimde olur :D ne heyecan yaptım be

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Benim son durum bu, darısı başımıza artık :)

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARroWCoLT -- 17 Şubat 2021; 13:26:28 >
  • Ozmo 950 elimize geçince ilk neler yapıyoruz nasıl ayarlıyoruz videoları var mı bilgilendirme tarzında

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

• 12:08 Yerel zaman  |  Gümrük çekim işlemleri tamamlandı ISTANBUL - TURKEY | ISTANBUL - TURKEY bu

hızla yarın elimde olur :D ne heyecan yaptım be

Sakıncası yoksa bundan önceki kargo süreçlerini gösteren bir ekran görüntüsü atabilirmisiniz? İzlediği yolu anlayabilmek adına soruyorum.

Benimki bu şekilde, 15 inden bu yana hareket yok
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.