Şimdi Ara

Ecovacs Deebot Ozmo 900 ve T serisi robot süpürgeler (238. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
8.981
Cevap
186
Favori
304.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok iyi ben 15 ocakta başka bir satıcıdan aldım ben teslim alamadım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 14 Şubat 2021; 13:24:31 >
  • kayran34 K kullanıcısına yanıt
    Firma ile gümrük dahil mi anlaştınız çünkü firma bildiğim kadarıyla gümrük gariç fiyat veriyor
    Ayrıca fiyat olarak ne kadara aldınız sorabilir miyim
  • delibasic D kullanıcısına yanıt
    Gümrük dahil satıyor Marc genelde.
  • delibasic D kullanıcısına yanıt

Gümrüğü satıcı ödedi. Satıcı indirimi vardı 35+2 (aliexpress) 662 USD ye geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayırlı olsun sıkıntısız kullanmak dileğiyle .
    Garanti konusu nasıl oluyor hocam
  • amazon üzerinden o950 alıp gönderilen var mı hala hazırlanıyorda mı sizinkilerde? Hoş teslim süresi yarın başlayacak benim 24 üne kadar bakalım nolcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: jagatai

amazon üzerinden o950 alıp gönderilen var mı hala hazırlanıyorda mı sizinkilerde? Hoş teslim süresi yarın başlayacak benim 24 üne kadar bakalım nolcak.

Hocam ben senden sonra aldım alırken yedek aksesuar siparişi vermiştim aynı teslim tarihi gözükmesine rağmen aksesuarlar geldi süpürge henüz gönderilmedi. Süpürge gelmezse yani sipariş iptal olursa işin yoksa aksesuarları iade etmekle uğraş.

• kartel1 K kullanıcısına yanıt

bir problem olacağını zannetmiyorum yedek aksesuarı kullanıp karar vermek istedim ben neyi ne sıklıkla kullanacağımı bilemedim. Bir aksilik bile olsa ülkemizde kullananlar var ürünü iade etmek yerine buradan satabilirsiniz sanırım.

• quote:

bir problem olacağını zannetmiyorum yedek aksesuarı kullanıp karar vermek istedim ben neyi ne sıklıkla kullanacağımı bilemedim. Bir aksilik bile olsa ülkemizde kullananlar var ürünü iade etmek yerine buradan satabilirsiniz sanırım.

Ben aksesuar siparişi verirken yeniden kargo ücreti ödemek istemediğim için aldım. Robot tedariğinde bir sıkıntı olursa akseuarları burada satmakla uğraşmam direk iade ederim.

• Ozmo 950 için aparatları ne aralıkla değişmek gerekiyor , yedek parçaları nasıl temin edebiliriz ?

• garrett46 kullanıcısına yanıt
    3 ay diyor videolar. Kullanıma bağlı birazda. Türkiye'de satan yok sanırım şuan.
  • quote:

amazon üzerinden o950 alıp gönderilen var mı hala hazırlanıyorda mı sizinkilerde? Hoş teslim süresi yarın başlayacak benim 24 üne kadar bakalım nolcak.

Sizinle konuştuktan sonra robotta dhl ile gönderilmiş. Aksesuarlar çok hızlı gelmişti umarım bu da aynı hızla gelir. Bu arada dhl gerçekten çok kaliteli hizmet veriyor Türkiye standartlarının çok üzerinde diyebilirim.

Edit: Ürün İtalyadan geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartel1 -- 16 Şubat 2021; 9:26:49 >
    Benimki hala hazırlanıyor aşamasında taksidi geldi hala yola çıkamadı 🤣
  • quote:

Benimki hala hazırlanıyor aşamasında taksidi geldi hala yola çıkamadı 🤣

Hocam prime üyesi değil misiniz? Siz benden önce almıştınız sırayla sevkiyat yapıldığı için normalde sizinkinin benimkinden önce gönderilmesi lazım.

Benimkide yola çıkmış hocsm italyadan almanyaya gelmiş bugün

Prime var ama yurtdışı gönderide işe yaramıyor sanırım erken teslim için ek bedel istedi vermedim :) şimdi baktım gönderildi diyor kod vermiş ama DHL de sonuç çıkmadı 24 u teslim diyor ama bu hafta gelir bence. Arada oluyor sisteme geç düşüyor kayıtlar acelemiz yok sıkıntısız gelsinde önce gelmiş sonra gelmiş dert değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xraxion61

Benimkide yola çıkmış hocsm italyadan almanyaya gelmiş bugün

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

• quote:

Prime var ama yurtdışı gönderide işe yaramıyor sanırım erken teslim için ek bedel istedi vermedim :) şimdi baktım gönderildi diyor kod vermiş ama DHL de sonuç çıkmadı 24 u teslim diyor ama bu hafta gelir bence. Arada oluyor sisteme geç düşüyor kayıtlar acelemiz yok sıkıntısız gelsinde önce gelmiş sonra gelmiş dert değil.

Yurtdışında işe yaramadığını biliyorum hocam ama biz amazon com.tr den amazon almanya satıcısından aldığımız için belki fark ediyordur diye sordum. Direk amazon.de den alsaydık buradaki prime zaten işe yaramıyor.

• 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.