|
Google asistansı kullanan varmı çin ürünüyle ? Çünkü ecovacs/global den kayıtlı olup olmadığını sorguluyor ordan almadıysanız onaylamıyor benim izlediğim yolda. |
|

|
Google asistansı kullanan varmı çin ürünüyle ? Çünkü ecovacs/global den kayıtlı olup olmadığını sorguluyor ordan almadıysanız onaylamıyor benim izlediğim yolda. |
|
Hocam ben denedim ama E-mail hesabı istiyor. E-mail hesabı ekleyebilsek kullanıcaz ama eklenmiyor. Başka yöntem var mı bilmiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeWings -- 3 Ocak 2021; 12:53:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeWings -- 3 Ocak 2021; 13:7:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Verdiğim linkte tüm aksesuarlar geldi. Orjinal hangisi bilemezsiniz. Birebir aynıdır. Fazla para vermeyin derim ben https://robotbox.net/deebot-ozmo-t5-vs-t8-vs-950// Aynı değil, hatta T8 avi dezavantajı var deniyor, önemsenecek bir şey değil diyor. Okursanız. Kıl toplama, evcil hayvanlar için 950 öneriliyor fakat gelecekte bir aksesuar takma şansınız yok. Belki T8 max oluyordur, avi farklıdır.
Ruslar globale çevirmeyebilir çünkü telefon ile kayıt onlarda var. Çinli yarın yok olsa kayıt işi için telefon gerekse ne yapacağız? Bir şekilde global yapmamız lazım inanın belki de çok basittir. Yapacak biri lazım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeWings -- 3 Ocak 2021; 14:31:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Merhaba ilgilenecek arkadaşlar için çinli arkadaşlarımın "bu siteden seçip link atın size getirelim" dediği sitelerden biri sorgulanmalı bence alma niyetinde olacak arkadaşlara öneri bazında . zaten garantimiz yoksa buraları da sorgulamalıyız bence Marc'ı da. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C7AE7021 -- 3 Ocak 2021; 17:1:30 > |
|
Bu magazayi bulamiyorum linkden de ulasamiyorum yardimci olur musunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|