Şimdi Ara

Mediamarkt Logitech g213 Prodigy Klavye 274TL(devam) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.569
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Doğrudur o zaman Logitech kalitrsi bellidir bunu almak mantıklı o zaman.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Gamepower rampage markalari es gecerek philips mekanik var

https://www.philips.com.tr/c-p/SPK8614_00/momentum-kablolu-mekanik-oyun-klavyesi

Tükenmiş n11de filan gelir mi bilmem artık. Logitech iyidir ama bu klavye güzel. Philipsin bir modeli daha bar ama.alttaki destek yok 279 tl

https://m.n11.com/philips-spk8404-mekanik-klavye-gokkusagi-aydinlatmali-mavi-switch-P417544446?gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIzcWGoJi96QIVF7TVCh2iqAE3EAQYAiABEgJoDvD_BwE
    Maalesef Philips de aynı o markalar gibi hatta o markalarla aynı yerlere marka bastırıp piyasaya sürüyor. Buyrun alt linkteki aynısı mesela.

Trendyol.com
    Frisby FK-G8530QM Blue Switch RGB Programlanabilir Gaming Oyuncu Mekanik Klavye 8530qm | Trendyol
    https://www.trendyol.com/frisby/fk-g8530qm-blue-switch-rgb-programlanabilir-gaming-oyuncu-mekanik-klavye-p-31185939

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam bu Philips seçeneği kafamdan sildim.bende. Elimde klavye vardi servisden gelicek bakalim ona göre alayim diyorum ama bunun da fiysti çok iyi ikilemde kaldim

• Bugüne kadar kalite kalite zalman, logitech, corsair marka mekanik klavyeler kullandım. En kötüsü zalmandı (kailh switch) , ama zalman bile silikon klavyeden iyiydi. Bir silikon klavyeye bu kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor. Herkesin kendi tercihi tabiki ama buna 275 TL verene kadar 2.el logitech mekanik klavye alırım, 5 yıl değil 20 yıl çalışır ve gerçekten klavye kullandığınızı hissedersiniz. Konudaki klavyenin tek esprisi rgb olması. Paşalar gibi cherry mx kullanan bir mekanik klavye alın huzura kavuşun, zamanında ben de böyle diyenleri dinlemedim sürekli klavye değiştirdim, en sonunda bastım parayı cherry mx aldım huzura kavuştum gerçekten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün kendi sitelerinde de satışa kapanmıştır. Bilginize.
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    rgb değil bu klavyeler sanırım Rainbow denen gökkuşağı led
  • Guhong01 kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum hocam. Membrane bir klavyeye Logitech bile olsa 250-300 TL verilmez. 3 ay önce Turkcell indirimlerinden 350 TL'ye Asus Cerberus Mech RGB aldım.
    Anahtarları Cherry MX olmasa da, gayet iş görüyor. G213 düşünen arkadaşlar indirim dönemlerini bekleyip 300-400 TL civarına güzel bir mekanik klavye gayet alabilir.
    Tek pişmanlığım 4-5 ay önce İtopya'da Corsair Gaming K95 RGB Platinum 699 TL'ye düşmüştü, almadım. Şimdi indirimli hali 1200 TL olmuş.
  • Ürünü alıpta kargoya verilen var mı? ne ses var ne seda kaç gün geçti. Ürün sessiz sedasız siparişlerim kısmında yatıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacaktım mekanik olmadığı için 170den fazla vermek çılgınlık geldi almıyorum. Önerir misiniz?

• Ürün bugün 3-4 gibi elime geçti çok hoşuma gitti bilek kısmı falan çok iyi. İndirimi haber veren kişiye teşekkür ederim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.