Şimdi Ara

1.5 ve 1.6 Hakkında Birkaç Soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ogrendigim kadarıyla counter oynarken bazı kodlar varmı (hile degil) ornegin silahın crossu kuculuyomus vs..
    Ben bu kodlardan bazılarını aramaktayım 1.5 için crossun boyutunu ayarlama 1.6 için ise crossun boyunu ayarlama ve crossun genişleyip daralmasını sabitleme
    ogrenmek istediklerim bunlar ama baska faydalı seyler biliyorsanız paylasırsanız sevinirim.

vede yururken silahın sallanma olayını durdurmak için ne yapabilrim (1.5 ve 1.6 için)

(not: ben bunlar hile degil diye biliyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xlor -- 18 Mayıs 2007; 20:31:11 >

• Yürürken silahın sallanmaması ve silahı ileri almak için konsola yazman gerekenler;

cl_bob 0
    cl_bobcycle 0
    cl_bobup 0

Ve hedefi küçültmek için;

cl_dynamiccrosshair 0
  • saol
  • silahın sallanmaması ve silahı ileri almak kodları oldu fakat hedef kucultme olmadı
  • ok onuda yaptım
  • ya bu hedefi kucultememisim 0 a ayarlıyorum acaba ilk basta cıkan hedef en kucuk boy mu ondan mı daha fazla kuçulmuyo?
  • 1.6 da cross costumize dan değiştirilio zaten..Yani adını deistirdiğin yeren cross da değiştirilebilio..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    2 vs 1
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki 1.5 te nasıl yapcaz?
  • 1.5 için ayarlardan cross büyüklüğünü ayarlayabilmek için bir ayar yok.
    Ancak;
    cl_dynamiccrosshair 0
    cl_lw 1'i dene bakalım olacak mı?
  • cs ara sıra oynuyorum arklarla cahillime verin ama sormada edemiycem, bu crosshairi küçültmek daha isabetli atış mı sağlıyo yoksa görüntümü sadece. aynı soru silahın sallanmaması içinde geçerli. eğer atış isabeti artıyosa bu nası hile olmuyo acaba? cevaplarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.