Şimdi Ara

Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. Bilgisayar kasam Aerocool Quartz REVO. Alttaki fotoğrafta belirtildiği gibi fanları RGB yanabiliyor.
    Fakat benim kasam sadece beyaz bir tonda ışıldıyor.
    Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.

Kablom aşağıdaki gibi 3pine 3 pin bağlantılı
    Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.

Bağlayacak yer bulamadım.

Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.Kasamın Ledleri Düzgün Yanmıyor.

ANAKART : asrock b450m HDV r4

• anakartın kullanım kılavuzuna bakmanızı öneririm
  • Anakartınızın rgb desteği maalesef bulunmuyor. O yüzden kasa reset butonunu rgb kontrolcüye bağlayıp rgb efektleri reset butona basarak değiştirebilirsiniz. Alttaki linkte kontrolcü bağlantı videosu var inceleyebilirsiniz.
    teknobiyotikyoutube
    Aerocool Quartz REVO Adressable RGB Tempered Case !
    https://www.youtube.com/watch?v=IlQ4aYI3YIg
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |

• -Gardiyan- kullanıcısına yanıt
    Çoook teşekkür ederim. Elimde 4 pinli şerit led var. Bunu peki bu kontrolcüye nasıl takabilirim acaba ?

Orijinalden alıntı: FTaze

Çoook teşekkür ederim. Elimde 4 pinli şerit led var. Bunu peki bu kontrolcüye nasıl takabilirim acaba ?

Kontrolcünüzde 4 pin girişi var ise takabilirsiniz diye düşünüyorum ama tam ne olarak bilmiyorum maalesef hocam led şerit bağlantı durumunu.
    | AMD® Ryzen™ 7 5700X | ASUS Prime X570 Pro | CORSAIR Vengeance® RGB PRO 16GB 3600MHz | EVGA RTX 3060Ti XC O8G | LG 27GL850-B UltraGear™ 27" 1440p@144Hz | WD_BLACK™ SN750 500GB | SANDISK ULTRA 3D 500GB |
    | COOLER MASTER MasterCase H500P Mesh White ARGB | CORSAIR RM850x 80PLUS® Gold | Noctua NH-U12S SE | Logitech Z313 | Razer Basilisk Chroma | Bloody B640 | Plantronics Gamecom 388 | Logitech® F510 Rumble |

• kasa buldun, ledlisini arıyon kardeş. lükse bak ya

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.