Şimdi Ara

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.384
Cevap
33
Favori
223.590
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    ben bugun teslim aldim maskeleri. sabah ptt gorevlisi getirdi, kapi numarasi kontrolu yapti.
    yalniz 4 kisi icin ayni yerden basvuru yapmistim (aile ekle kismindan ekledim ailemi), ama sadece 1 kisi icin maske geldi.
    maskelerin burun kismi telli, 3 katli ve lazer dikisli.
    alacaklar ailesi icin ayri basvuru yapsin. boyle yazik oldu tek seferde hepimiz teslim alacaktik.

Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı
    Edevlet Ücretsiz Maske Dağıtımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

Bu mesaj silindi.
    vaka sayısına göre analiz yapamazsın. Dünyanın en kalabalık 18.ülkesiyiz zaten. Burada 1 miyon kişiye kaç vaka düşüyor ona bakacaksın
  • Toplamda 5-10 lira maliyeti olan 5 adet maske...

Sigara içenlere bir paketten alınan vergiyi iade etmişler sadece.. Büyük devlet, büyük destek gerçekten...

Maske ya.. Uyduruk, basit, sıradan, kullan at maske... Kağıt bardaktan, plastik çataldan farkı yok...

*satışı durduracağına, eczanelere de ki 1er 2şer liradan daha fazlasına satma ama satışa devam et.. İnternette 50li paketi 150 liraya satana engel ol.. 50-70 liradan satmasına sağla.. Bitti gitti...

Sağlığımızı düşünmek yerine bedava maskeyle yoğunlaştık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    öyle bakamazsın, burada 1 milyon kişiye kaç test yapıldı diye bakacaksın.

• Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş üstüne öncelikli maske dağıtılması da ayrı bi absürdlük
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

hocam ept awm iptal olmadı, yoğunluktan dolayı e devlet sitesinide devreye soktular...ptt iyi orginize olursa, personel yetmiyorsa evde oturan memurlarıda devreye alırlarsa en yakın zamanda maskelere kavuşuruz...
    yoksa 5 milyon kişi maskeler seneye gelir....
    eğer eptt iptal olmadıysa ben ikisinden de sipariş verdim, 2 paket mi gelecek.
    bunun takibini nasıl yapacaklar.
    mantıklı olan e-devlet platformu idi ama onu da 1 gün gecikmeli de olsa devreye aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Toplamda 5-10 lira maliyeti olan 5 adet maske...

Sigara içenlere bir paketten alınan vergiyi iade etmişler sadece.. Büyük devlet, büyük destek gerçekten...

Maske ya.. Uyduruk, basit, sıradan, kullan at maske... Kağıt bardaktan, plastik çataldan farkı yok...

*satışı durduracağına, eczanelere de ki 1er 2şer liradan daha fazlasına satma ama satışa devam et.. İnternette 50li paketi 150 liraya satana engel ol.. 50-70 liradan satmasına sağla.. Bitti gitti...

Sağlığımızı düşünmek yerine bedava maskeyle yoğunlaştık..
    Ya dediğinizi yapsa bir sürü kişi bu sefer devlet bizi korumakla mecbur neden maskeye para veriyoruz yazıklar olsun diyecek. Adamlar ne yapsa yaranamıyor.
    PTT dağıtsa neden eczanelerden dağıtılmiyor biz kendimiz alırız diyorlar.
    Eczaneler dağıtsa ya millete evde kalın diye akşama kadar söylüyorsunuz şimdi milleti dışarı çıkarıyorsunuz yazıklar olsun denecek.
    Yani belli bir kesime yaranmak mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Ya dediğinizi yapsa bir sürü kişi bu sefer devlet bizi korumakla mecbur neden maskeye para veriyoruz yazıklar olsun diyecek. Adamlar ne yapsa yaranamıyor.
    PTT dağıtsa neden eczanelerden dağıtılmiyor biz kendimiz alırız diyorlar.
    Eczaneler dağıtsa ya millete evde kalın diye akşama kadar söylüyorsunuz şimdi milleti dışarı çıkarıyorsunuz yazıklar olsun denecek.
    Yani belli bir kesime yaranmak mümkün değil.

Alıntıları Göster
    bunlara ne yapsan yaranamazsın
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    ptt den kargoya dair sms geldi mi ?
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    aklın yolu bir. yapılması gereken; gerek kaymakamlıklar, gerek muhtarlar vasıtasıyla her haneye ücretsiz maske dağıtmaktı. hem de virüsün ilk ölüm haberinden itibaren. ama belli kesime yaranamıyorsun he mi? yazık ki aynı ülkenin vatandaşıyız sizlerle!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 8 Nisan 2020; 19:14:52 >
    yok direk sabah kapi caldi ptt kargo maske dedi.
    isim ve bina no kontrolu yapti verdi gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

aklın yolu bir. yapılması gereken; gerek kaymakamlıklar, gerek muhtarlar vasıtasıyla her haneye ücretsiz maske dağıtmaktı. hem de virüsün ilk ölüm haberinden itibaren. ama belli kesime yaranamıyorsun he mi? yazık ki aynı ülkenin vatandaşıyız sizlerle!
    Ya bir muhtar nasıl dağıtsın maskeyi. Bizim mahallenin nüfusu 50 bin nerdeyse bu adam nasıl dağıtacak? Yanına polis mi alacak? Eleman mi çalıştıracak? Nasıl olacak?

• erka1907 kullanıcısına yanıt
    bende e devletten ve eptt verdim, göreceğiz nasıl dağıtacaklar ...
    iyi organize olmaları lazım maskeye herkesin ihtiyacı var maskesiz bim(vb) mağazasına almıyorlar ..
    ben olsam maskeleri muhtarlığa gönderir sipariş eden kişilere ulaştırmaları için evde oturan memurlara verir evlere ulaştırırım...
    haftaya tekrar sipariş hakkın doğuyor hadi 5 milyon değil 10 milyon kişiyle uğraş dur...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: john ciga

Arkadaşlar 65 yaş üstü için kolonya ve maske veriyorlarmış onun başvurusu nasıl yapılır? Annanem tutturdu istiyor
    .

büyük devlet değil miyiz? daha bir kaç ay önce öyle diyordunuz. çok mu zor bir mesele? polisin var, bekçin var, var oğlu var. gerekçeniz bayat.

Amacım her yapılana kusur bulmak değil, sürece katkısı olacak düşünceler.
    Niye ptt eve ulaştırıyor diyemem yani derim ama evet bu her şeye kusur bulmak olur.. (yoğunluk, personel konusunda belki eleştiri gelir, ben burayı geçiyorum.)

Ptt'ye görev verildiyse yerine getirir. Yok ben dışarı çıkarım param var diyen de yine makul fiyata alabilsin dedim sadece.

Geliri olan vatandaş da devlet bana bakacak, korumaya mecbur deyip maskeyi bedava istiyorsa devlete karşı ayıptır. Hastalık çıktı, virüs var deyip fırsattan istifade eden vatandaş da olunmaz.
    50 li maskeyi 50 ila 70 lira arasına bulsam parasıyla alırdım, bana maske, kolonya veya başka şeyi bedava vermek zorunda değil devlet.. Fiyatlarını kontrol etsin pahalı lığı ölesin, onu satın almak benim görevim.. Durumu olmayana ücretsiz ulaştırsın. (pahalı olduğu için 1er adet evdekilere maske istedim, keşke önceden öngörüde bulunup fiyatlar artmamışkem kutusuyla satın aşsaymışım. Yine satın almak için takipteyim)

• john ciga J kullanıcısına yanıt
    hocam onun başvurusu yok liste devlettin elinde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efem-35

bende e devletten ve eptt verdim, göreceğiz nasıl dağıtacaklar ...
    iyi organize olmaları lazım maskeye herkesin ihtiyacı var maskesiz bim(vb) mağazasına almıyorlar ..
    ben olsam maskeleri muhtarlığa gönderir sipariş eden kişilere ulaştırmaları için evde oturan memurlara verir evlere ulaştırırım...
    haftaya tekrar sipariş hakkın doğuyor hadi 5 milyon değil 10 milyon kişiyle uğraş dur...
    hayır bunu haftalık değil de aylık 20 adet olarak yapsalar nolur sanki.
    her hafta bununla uğraşmak yerine tek seferde çözerdin işi.
    fazla dağıtır zarar ederiz diye düşündüler sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 8 Nisan 2020; 14:21:58 >
  • Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    temassız teslimat için özen gösteriyorlar mı? imza vs istiyorlar mı? yoksa imza olmazsa teslim etmem ayağındalar mı hala?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 8 Nisan 2020; 14:21:2 >
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.