Şimdi Ara

Sigara Ve Dişlerimizz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Heh eyvallah hocam :)) dişlerim tam ışıl ışıl beyaz değil ama normal güzel bir beyaz fırçaladımmı birde signalin beyazlatanıyla fırçaladımmı güzel oluyor. Nasıl ipanadan memnunsun anladığım kadarıyla ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın dostum. Kalırsa şayet dediğin bence de işe yarar.

• Öncelikle maşallah abim:) anladığım kadarıyla biraz genetik bir durum.

• Haftasonunun ne artısı var dostum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Corleoone

Heh eyvallah hocam :)) dişlerim tam ışıl ışıl beyaz değil ama normal güzel bir beyaz fırçaladımmı birde signalin beyazlatanıyla fırçaladımmı güzel oluyor. Nasıl ipanadan memnunsun anladığım kadarıyla ?
    Ipana'yı her zaman kullanmıyorum. Oral-B Diş eti ve Diş minesi PRO-Onarım var onu kullanıyorum. Düzenli diş fırçalamam.
    Fakat mesela haftada 10 kere fırçalıyorsam. 5'i Oral-B 5'i Ipana'dır. Memnunum evet
  • Anladım teşekkür ederim.

• Sorunun cevabı:evet
  • quote:

Genetik olabiliyor dostum. Kız arkadaşın aşırı sigara kokuyor muydı peki ?
    kanka sigara kokmak tamamen içtiğin sigaraya bağlı, atıyorum ben 2-3 ayda bir sigara degistiririm günde 1 paket marlboro touch blue ictigim günler olur eve gelince kimse bu ne biçim koku demez, yarım paket winston light içerim kıraathaneden mi geldin derler

işin özü genel olarak sarı filtre=kötü koku

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 3 sigarayla sararmaz ama sigara içmek gitgide artar. Ayrıca dişin normal rengi sarıya kayıyorsa içmesen de sarıdır zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oho reis sende atla eşşeği kıyas ediyon olmadı şimdi xd peki parlement mi tercih edersin malboromu ? Ben captan black içiyon

• Yok reis sarı değil öyle yani fırçaladımmı ışıl ışıl olmuyor okey ama öyle kötü bir rengide yok yani. Haklısın bu arada artma olayında .

• quote:

Oho reis sende atla eşşeği kıyas ediyon olmadı şimdi xd peki parlement mi tercih edersin malboromu ? Ben captan black içiyon
    kanka valla sarı filtre içenlere sor winston lightdan vazgeçmezler

parlement benim mideyi bulandırıyo kanka, marlboro devam

• quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Sorun şu ki sigara içen insanların diş sararmasından çok daha büyük problemleri oluyor.

Mesela küçük hücreli akciğer kanseri gibi, sigaranın sevgilisi olan kanserdir kendileri, aşırı hızlı ilerler, hasta tanı aldığında çoktan metastaz yapmış olur.
    İnsanların gözünü korkutmak için güzel taktik ama yazdıkların pek mantıklı değil genel bir söylem için. Küçük hücreli akciğer kanseri çok nadir görülür ayrıca metastaz olayının tanıyla alakası yoktur.
    Ama dediğin gibi gel gör ki sigara içen kişi 50sinden sonra ya hastaneye yüklü miktar para bırakır canı için ya da canını bırakır.

• cübbeli gandalf kullanıcısına yanıt
    Tanıyla alakası yok; ama tümör agresif olduğu için ilerlemiş olur çoğu zaman.

Ben zaten hiç içmedim; ama KBB servisinde yatanların yarısının larinks ca olduğunu görünce sigaranın düşündüğümden çok daha kötü olduğunu görmüş oldum.

• Diş hekimliği 4.sınıfım günde 2-3 tane sigaranın dişlere pek etkisi olmaz yeterli ağız hijyenini sağlarsan tabi.Vücuda yaptığı diğer etkiler senin bileceğin iş hocam
  • Çok sağol dostum bu biraz içimi rahatlattı :)) Hedefin tıp mıydı diş miydi senin ?

• Gittim aldım bir tane malboro touc blue hocam öyle aman aman bir farkı yok benim 6.5 tllik cigarayla biraz daha hafif kokusu biraz az o 17 lira bayıldık

• Aurorax kullanıcısına yanıt
    kalmıyor reis

• Tıp istiyordum diş oldu hocam ama pişman değilim geldiğime

• Hocam o tıpçı siz diş hekimliği çok fark ediyor mu ne bileyim karizması olsun eğitimi olsun ? Bende tıp istiyorum 2 yıl diş geldi bu 3. Yılım 1 puanla tıp kaçtı. 2 yılda aksilikler hep üstüste geldi özellikle geçen yıl sınav sabahı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.