Şimdi Ara

iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında ! (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.976
Cevap
80
Favori
550.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamam sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 pro max gelen birşey yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Pro kullananlardan bazi resimler geldi yukluyorlarmis.
  • GM sürüm geldiğine göre bugün ya da yarın gündüz iTunes’a güncelleme gelir.

• Arkadaşlar normal sürüm yarın yayınlanacak. Ekran görüntüsü paylaşan arkadaşlarda beta profili yüklü. Bugün yayınlanan GM sürümü ile yarın yayınlanacak sürümün içeriği aynı olacak. Beta sürüm ile devam etmek istemiyorsanız profili silip yarın normal sürümü kurabilirsiniz.

• Mutlaka yedek alın ben bir sürüm yedek almadan kurdum profili sildim sonra ne olduysa telefon çöktü her şeyi sıfırdan ayarlamak zorunda kaldım. Bende şuan beta 8 yüklü profili sildim. Yedek alıp öyle kuracağım stabil sürümü.
  • iOS 14’e geçecek olanlar Telegram’dan “Jailbreak Bot” kanalına girip “-/shsh” komutuyla bulunduğunuz sürümün blobs kayıtlarını alıp ilerde yapmak isterseniz; downgrade ve jailbreak için hazırlıklı olursunuz.

• Bana da geldi şuan cihaz 11 pro max

Sadece ios14 yazıyor tam sürüm sanırım
    iOS & iPadOS 14 [ANA KONU] | iOS 14.8 Yayında !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vengace -- 15 Eylül 2020; 22:13:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi akşamlar arkadaşlar, şuan 13.6.1 sürümündeyim. ios 14 çıktığı gibi yüklemek istemiyorum. 13.7 de kalmak istiyorum bir süre. yarın ios 14 tam sürümü geleceğini söylemiş forumdan arkadaşlar. ios 13.7 sürümü için son şansım yarın akşama kadar mı oluyor?
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Beta profil yüklemiş miydiniz hocam?

• Bana da gelmiş. 8 Plus kullanıyorum. Beta profili silip yeniden başlattım. Gitti yeni sürüm bildirimi yarın gelecek.
  • Arkadaslar 13.7 de olup da güncelleme gelen oldu mu

• Yüklü hocam

Bu biraz saçmalık oldu Apple için. Tam profil hazır zaten bize sunmuşsun. 1-2 gün sonra ana kullanıcıyada hiç bir farkı olmayan güncellemeyi verecek olması garip oldu. 24saatte ne feedback alacaksa artık erkenden verdiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LosYalchos

İyi akşamlar arkadaşlar, şuan 13.6.1 sürümündeyim. ios 14 çıktığı gibi yüklemek istemiyorum. 13.7 de kalmak istiyorum bir süre. yarın ios 14 tam sürümü geleceğini söylemiş forumdan arkadaşlar. ios 13.7 sürümü için son şansım yarın akşama kadar mı oluyor?
    Evet Tam sürümdür GM sürümler.
  • freedom77 F kullanıcısına yanıt
    Bugün kurup ardından beta sürümü silebilirsiniz aynı şey.

• iDoctor kullanıcısına yanıt
    Hocam yani bir şey fark etmeyecekse halledeceğim.

• Bana guncelleme gelmemis cihaz xs max a1921

• İPhone X’e dayanamayıp kurdum. Zaten son demleri cihazımın İPhone 12 almayı düşünüyorum. Neyse açıkcası şu an 13.7’den performans olarak çok daha hızlı geldi. Yenilikler hoşuma gitti ama tek eklediğim widget hava durumu oldu. Arama kısmı güzel olmuş oyun oynarken arıyorlar oyun bölünüyor. Açıkcası 13 bana çeşitli sorunlar yarattı. Umarım ileride ki güncellemeler ile 14 daha da güzelleşir. İOS 12 gibi olmasını ümit ediyorum. GM kurdum bu arada ha Finalle aynı ne de olsa. Profilide sildim sonra.

• Hocam iphone x halen taş gibi telefon nasıl son demlerini yaşıyor 😄 Kamera ve bataryası tabi şuanki iphone 11 veya prolar kadar iyi değil ama performans olarak uyg açılışı vs 1-2 saniyelik farklar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim 7 plus bile taş gibi duruyo. X daha 3 sene gider

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.