Şimdi Ara

silinebilir

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xpesolpw -- 26 Nisan 2020; 10:13:51 >

silinebilir

• ooo blöf alırım bi dal... kanıtlarla konuştuğun iyi olmuş. yoksa forumdakiler bunun blöf olduğunu görmeyecekti. kim demoyu indirip seni izleyecek ki di mi?

quote:

Bir çok turnuvaya bu hesapla katıldım ve derecelere girdim.Lütfen yardımcı olun.

novalar arası turnuva mı yapıyorlar internet kafede? hilesiz novadan çıkamayacak bir bot var demoda.

• can_celik kullanıcısına yanıt
    Konuyu gündüz gördüm dediğin gibi üşendim izlemedim. Hayrolsun masumsa inş geri açarlar dedim, adam aleni hile imiş amk ahahahh :D yav... bide konu açıyor inş daha beter olursun net wh var burada ama o kadar kolsuzsun ki aim hack de kullanman lazım senin gördüğün adamı vuramıyorsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5 2600 • Msi B450 Tomahawk • Msi GTX 1060 6GB Gaming X • Corsair VS650 W 80 • Samsung 750 Evo 250GB SSD•James Donkey JD480 480GB SSD• Corsair Carbide Spec 02 • Kingston Gskill Flare X 16GB 3200 Mhz • Zowie EC2-B Mouse • Hyperx Revolver S •
  • Aga 2020 girdik salın artık şu masumum ayaklarını

Merhabalar yarın cumhuriyet savcılığına şikayette bulunacağım. Uzlaşma için çok ararsınız. Şöyle güzel bir para cezası alın da aklınız başınıza gelsin beni unutmayın. Sosyal medyada yazdıklarınıza dikkat edin . Foruma ibret olsun .

Ryzen 5 2600 • Msi B450 Tomahawk • Msi GTX 1060 6GB Gaming X • Corsair VS650 W 80 • Samsung 750 Evo 250GB SSD•James Donkey JD480 480GB SSD• Corsair Carbide Spec 02 • Kingston Gskill Flare X 16GB 3200 Mhz • Zowie EC2-B Mouse • Hyperx Revolver S •
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİLİNEBİLİR
    2 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    4 ay önce açıldı
    SİLİNEBİLİR
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xpesolpw X kullanıcısına yanıt
    Kardeş dalga mı geçiyorsun? 2 tane b geçiyor 30 kere longa bakıyorsun kapıdan açılan var mı diye açılan olmadığını görünce mide bakmaya devam ediyorsun bari yalan söyleme. Long'dan açılana bakmak için biraz sağa gidip kapıya cross koyda belli olmasın. Bu kadar belli edip gelip burda yalan söylemen çok akıllıca değil bir psikoloğa falan görün.

• İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    gerekli mercilere başvuru yapmış

- gabeN kankam dün kapılardan vurdum hep ama banımı kaldırırsan bi daha yapmıycam söz.
    - tamam kardeş. açıyorum banını.
  • sen halen ötüyo musun burda kolsuz nova :D

Bi de böyle yazmış

quote:

. Hile konusunda o kadar titizim ki bizim takıma hile geldiğinde bile oyundan çıkan bir insanım kaç kere üst üste 7 gün ban yedim desteğe yazdığım bu konuda çok mesaj var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pJhier -- 5 Mart 2020; 1:36:12 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.