Şimdi Ara

SICAK! Atasun Optik Çerçeve ve Camlarda %40 indirim (8-12 Ocak) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
13
Favori
25.243
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yıl aynı tarihlerde mi oluyor bu indirim? Bu yılı atlayıp gelecek yıl mi alsam acaba? Şu an kullandığım cam daha yeni sayılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Ocak ayı içinde oluyor hocam geçen sene de yine buna yakın tarihlerde yapmışlardı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar yardıma ihtiyacım var bilgili arkadaşlardan. Şu anda sınavlarım var ve il dışındayım. Hafta sonu memlekete gittiğimde atasundan cam+çerçeve bakıp almayı düşünüyorum ama doktora gitmeden(önümüzdeki hafta gidebilirim anca doktora) haftasonu kampanyalı fiyattan alıp cam çerçeve hakkımın da fiyatını düşürtebilir miyim? Daha sonra doktorun verdiği reçeteyi götürmek şartıyla tabii.çünkü bu hafta muayene olma şansım yok yetişmeyecek, cam çerçeve hakkımı da kullanıp haftasonu çerçeve almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cam fiyatları %45 inceltme ortalama ne kadara geliyor bilgisi olan var mı?

tüm optik çerçeve markalarında geçerli mi indirim
  • Çinden alıp kullandığım camlar var 3.senesine girdi hala taş gibi..
    Cidden şu seiko ile arasındaki farkı merak ediyorum bende..
  • %45 280 TL %40 indirimli 168 TL
    %60 490 TL %40 indirimli 294 TL

- Mavi Işık Filtresi +70TL - Araç kullanırken ışık yansımasını engelleyen özellik eklerseniz +100 TL bu miktarlardan da %40 indirim yapıyorlar tabi.
  • Atasundan önce başka optikten de fiyat alın mutlaka atasun cidden pahalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam tüm optik çerçeve ve camlarda geçerli indirim. Essilor prevencia %45 inceltilmiş fiyatı 520TL'den %40 düşüyor. 312 liraya geliyor.

• özket kullanıcısına yanıt
    seiko'nun asiri kirilgan oldugunu soylemis kullanicilar. atasun da hep kullanici hatasi demis. alirken de bu asiri saglam falan demisler ama sikayet okudum genelde.
    ben de seiko bakiyodum ancak korkuttu

• %40 inceltilmiş filtreli camlar indirimli kaça geliyor en ucuz

• Arkadaşlar galeri optik mağazasında da gözlükler le güzel indirim vardı

• Turuncu garantiyi de öneririm. 1 yıl içinde çizik olursa ücretsiz yeni cam takılıyor.

• Lenslerde aynı indirim var mı, soran oldu mu?
  • yok hocam, sadece cam ve çerçeve

• quote:

Orijinalden alıntı: Schtroumpf Grognon

seiko'nun asiri kirilgan oldugunu soylemis kullanicilar. atasun da hep kullanici hatasi demis. alirken de bu asiri saglam falan demisler ama sikayet okudum genelde.
    ben de seiko bakiyodum ancak korkuttu
    Şu konu yüzünden parasını verdiğim gözlüğü iptal etmeyi düşünüyorum. Fikir verecek var mı?
  • Atasun’un posu ne olarak geçiyor ? Kredi kartı kampanyalarıyla kombo yapma şansımız var mı acaba ?

• trace- kullanıcısına yanıt
    kasko yaptırmanız mantıklı olabilir hocam

• Schtroumpf Grognon kullanıcısına yanıt
    Cam sikintili atasunda kesinlikle satarken cizilmez kormayin garantili diye satiyorlar ama hep kullanici hatasi diyip patates ediyorlar cam ici piyasaaki en guzel 2 cam markasi hoya ve zeis tir cerceveyi alip camlari disarda yaptirilmasini tavsiye ederim

• Bugün Police'in carbonfly 2 çerçevesini ve essilor %45 inceltilmiş+mavi ışık camı 792tl ye aldım. Uyguna geldiğini düşünüyorum.

Cam için olan ekstra garantiyi yaptırmadım. 90tl istediler. 1yıl sonra gel sorgusuz sualsiz camını yenileriz dediler. 10 gün içindede yapılabiliyormuş. Tavsiye eder misiniz?

• primum non nocere P kullanıcısına yanıt
    Essilor gayet güzel hocam Atasun kendi markasını kullanıyorsanız on kat daha iyidir

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.