< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

YERLİ OTOMOBİL - TOGG - ANA KONU
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
bu sorunu herkes yaşıyor şu anda hocam. trumore'da sorun var. kayıt olunca doğrulama maili gelmiyor. cüzdan bakiyeleri kullanılamıyor. siparişinizin iptal olmaması için de danışmanınızı arayabilirsiniz. o size ek süre verir zaten. ben kaskoyu ödemeleri tamamladıktan sonra yapmıştım. hatta togg'la anlaşmalı sigortayeri.com sitesi aradı, onlardan yaptırdım. ama kasko zorunlu değil ki. kasko olmadan da sipariş verebilirsiniz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDoçtor -- 13 Eylül 2024; 10:23:36 > |
|
sen tüm parayı gönderdin de cüzdanda duruyorsa Togg oradan otomatik çekiyor sen bir şey yapmıyorsun ki yani sorun sistemsel senden kaynaklanmıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Eylül 2024; 10:36:25 > |
|
Truid yi mı soruyor, geçenlerde araç truid yani uygulama şifresini soruyormus ,bende profil şifresini giriyorum yanlış diyor sonra okudum truid soruyormus girdim herşey sonra herşey normal, sanırım belli aralıklarla truid istiyor araç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
Trafik sigortası yapıldı mı, yanlış hatırlamıyorsam vekalet, trafik sigortası belgeleri sistemde olduktan sonra inceleme yapılıyor ve onaylanıyor sonra bakiye kapatılıyor,bu toplam ücretin tümü bakiyede olması gerekiyor diye hatırlıyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
kardeş senin trumore uygulamanda hangi aşamadasın ki sen hala ödeme aşamasında mısın? ben o ekranda ödemeye ilişkin bir yer görmedim ki hiç parayı yatırdık e cüzdan onlar çekti tescil aşamasına geçti ekran |
|
evet doğa sigorta. şimdiye kadar hiç kaskoluk iş olmadı çok şükür ama Togg Kasko diye özel bir paketlerinin olması, bataryanın da her yönden kasko korumasına dahil olması ve Togg'la kaza geçirip pert olan araçlarına tam rayiç bedel ödemesi alan örnekler olması bana güven veriyor şu an. ben yıllardır Eureko'dan yaptırıyordum memnundum ama önerdikleri kaskoda elektrikli araca dair hiçbir şey yoktu. o yüzden doğayı tercih ettim. bende de 21-22 gibi bir şeydi sanırım ama benim 8. yıl hasarsızlık indirimim vardı onu uygulayınca 14.000lere düştü. |
|
Sigorta, kasko yapılmadı. Vekalet'i yükledim. Fakat ödeme aşamasındayım hala. Tescil aşamasına geçemedim. Ücretin tümü cüzdanda bekliyor. Satış destek yetkilisi bayan, onların çekemediklerini söylüyor. Normalde kasko ekranını geçebilmem ve ödeme yapabilmem gerekiyormuş. Ama güncellemeden sonra kasko ekranı geçemediğimi söyledim. oda şaşırdı. Yazılımdan yanıt bekliyoruz diyor. Bende acaba kaskoyu o ekrandan yaptırsam kurtulur muyum diye düşünüyordum ondan buraya sordum. |
|
Siparişlerden girdiğimde ödeme ve tescil aşamasındayım. Ödemeye devam et tıkladığımda. Fotoğrafını attığım ekranlar çıkıyor. Bencede onların çekebilmesi lazım ama ödemeyi benim tamamlamam gerekiyormuş. Valla anlamadım kredisi, vekaleti, herşeyi hazır buradan saçma sapan bir hata yüzünden iptal olmaz inşallah. |
|
hocam müşteri hizmetlerini arayın işi bilen birine denk gelene kadar. maalesef her personel bilmiyor nasıl sorun çözeceğini. ama cüzdanda bu aralar sorun olduğunu gruplarda hep görüyorum. satış danışmanınızla da görüşün mutlaka, sürenizi uzatsın. |
|
|
|
|
Trafik sigortası yapılmadan devam etmiyor diye biliyorum,trafik sigortası ve noter evrakı şart sisteme uygulamadan yüklemeniz gerekiyor,kasko sonra da olur, daha sonra uygulamada incelemede yazıyor onlar inceleyip onaylıyor işlem tamam Ama bakiye kapatma tescilden sonra mı öncemi hatırlayamadım 🙂 Bakiyede tescil ücreti ve kalan bakiye için yeterli para bulunmalı tam değilse çekmez hepsi varsa çekiyor ben 5₺ fazla tutmuştum bakiyede bazen birebir olunca bazı bankalar çekmiyor burada daolabilir diye😉 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 13 Eylül 2024; 11:36:10 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|