Yok mu sallama zamanınız şu çekici acaba? Konu yine uçtu |
|
Ben nerede bunu dedim veya ima ettim acaba? Gözünü seveyim bide bana sarma 😂😂 |
Life is about having fun.
|
Eee ? Kötü bişey mi demişim şimdi ben :D Yayınlasın görelim kodları işte demişim. Birşeyin neticesini veya neyin nasıl yapıldığını görmeden ön yargılı yaklaşmayalım demişim burda ne var şimdi :D Bu arada gerçekten bu tarz şeylerin draması çok komik geliyor. Kaç yaşında adamlarız seviyeli güzel bi şekilde konuşursak çok güzel olacak. Rahatsız olduğum falan yok bende seninle aynı düşünüyorum şu an lakin durduk yere yargılıyorsun milleti de beni olduğu gibi 😂 Ben ne coder'ım ne de sizin kadar anlarım. Bişeyleri gösteriyorsun çat pat anlıyorum diyelim. Detaylı anlatımında hiç bişey anlamayacağımdan eminim yine de. Hobi olarak linuxla uğraşan bu konuda kendini geliştirmiş biriyim sadece. İşletim sistemi bilgisine sahibim diyebiliriz aslında. Offtopic oldu baya ama uzun zamandır linux bile kullanmıyorum. M1 MacBook a geçtim zaten dualboot falan da yok o yüzden bi tık uzağım bile artık. Okuyorum ve fikrine ve insanlara olan saygımdan cevap veriyorum. Cidden draması dönmesin artık yorucu oluyor çünkü. Düzgün bir tartışma ortamı olacaksa bireylere faydalı olacaksa sonuna kadar tartışabiliriz ama bilgim dahilinde |
Life is about having fun.
|
Evet bu dediklerinizin farkındayım (Bu kadar terimlerle konuşamazdım ama olsundu). Eh debianı temalayan Pardus sonrası insan biraz ümit beslemek istiyor bu tarz şeylere yalan değil. Hoş bana kalsa yeni bir işletim sistemi yazmaya da gerek yok. Kullan freebsd veya gentoo tarzı birşeyi alıp çatalla. Bu bile yeterlidir bana kalırsa. Asıl konuya dönecek olursak ikili atışmalar bazen haddini aşabiliyor iki taraflı olarak. Linux forumunda genel yetkim yok sadece arch forumunda yetkim var. Yine de @ugurcansayan hocamın eline sağlık cidden ilgi gösteriyor buralara başı boş bırakmıyor. Ben belirli bir çizgiyi aşmadan tartışmanın yeni bilgilere ve yeni ufuklara insanı açacağı görüşünde olduğum için bi uyarı amacında yazdım. Siz gayet bilgili ve bu konular ile ilgili bir insansınız farkındayım. Ufak bir "stalk" yapmıştım yalan olmasın. Bunu siz yaparsanız vay haline forum ahalisinin 😂 |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuğkan-0153 -- 28 Eylül 2021; 21:20:31 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |