Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (686. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: İmHyp3rioN Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.073.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
14. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    Bana kablolu bağlantıda hız lazım wifi falan çok da önemli değil. Yapmam gereken bir ayar falan var mı eksik olan neredeyse hızın yarısını alamıyorum 75 Mbps de 46 mpbs maximum. 30mbps kullanılmıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    hat değerleri nasıl?

  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    Akşam eve gidince bakayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

    Değerler bunlar.

  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    Hocam sanırım 3.8.beta yazılımı yüklü. Bence sorunun kaynağı bu. 3.7.4 kararlı yazılıma dönmenizi tavsiye ediyorum.

  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    Zaten ilk eski sürümde denedim baktım değişen en ufak bişey yok bir de son sürümü yükleyeyim öyle deneyeyim dedim yine değişen bişey olmadı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Saha dolabına uzaksınız (tahmini 500m) alabileceğiniz Max hızı almış görünüyorsunuz. Yapılabilecek başka birşey yok ne yazık ki.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben bağlantı hızını düşürteyim o zaman boşuna para vermeyeyim

  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    Ben daha önce 75 Mbit hızı alıyorsunuz, yakın zamanda hız problemi oldu sanmıştım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tcebeci1

    Hocam güvenli internete geçmiş olmayın?

    Güvenli internet kapali


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    2 gün önce türk telekomun uygulamasında 75mbps ile 100mpbs yükseltmesinde 0tl yazıyordu oraya geçiş yapayım dedim arada fiyat farkı yoktur diye kampanya falan gibi bişey zannettim bana özel. malum yıllardır kullanıcıyım bi kıyak yapmışlardır diye önce 75 mbps yi seçtim onayladım bi hız denemesi yapayım dedim ama pek bi fark olmadı zaten 2 gündür test ediyorum en ufak bir yükseliş yok maximum 46mbps oluyor onda da kopmalar yaşıyorum devamlı 2DB yi seçince yükseliyor ama kopmalar artıyor en iyisi 4db seçeneği onda da hız acayip düşüyor belki çözümü vardır diye yazdım ama anladığım kadarıyla benim mahalledeki bağlantı kalitesi kötü testlerden de bişey çıkmayınca yarım saat önce aradım müşteri hizmetlerini paketi 75mbps den 35mbps ye değiştirdim en azından fazla fatura ödemem şimdi de 35mbps paketten 30-33mbps arası download alıyorum böyle kalsın ayarı da 8DB ye getirdim kopma olmuyor bu bana yeter şu an.


    Son durum bu


    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri


    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 7 Haziran 2022; 23:7:12 >




  • Sugar23 kullanıcısına yanıt

    Hocam tavsiyem yedeklerinizi alıp modemi resetleyin.

  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    Evet hocam, verilebilen hız sınırı bu demekki. Bencede en sağlıklı bu şekilde kullanmak. Kopmalar bir süre sonra sinir bozucu oluyor.

  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    46mbps de kopmalar devamlı oluyor cidden bıktırdı öyle kopmaları yaşamaktansa daha yavaş olsun daha iyi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt

    kampanya değiştirirken taahhüt uzatmıyorlar mı? gerçi ucuz dediğimiz firmalar türktelekomla yarışır hale getirdiler fiyatları

  • goksenin1 kullanıcısına yanıt

    herhangi bir değişiklik olmuyor tarih olarak aynı kalıyor. sadece paket yükseltirken ceza vs ödemiyorsun mesela 140tl alt pakettesin diyelim üst pakete geçmek için bi ceza ödemiyorsun ama paket fiyatı 160tl ise faturanı 160tl olarak ödüyorsun. sen eski paketten çıktın şu kadar indirim yapmıştık onun cezasını ödeyeceksin demiyorlar.

  • netspeed 35 mbps engelli tarifesinde hızın tamamını almaktayım. Keenetic Extra DSL kullanmaktayım. aşağıdaki değerlerle en fazla kaç mbps hız alabilirim. bir de netspeed 100 mbps hızda engelli tarifesi vermiyor, en fazla 35 mbps hızda veriyor. bu konuda ne yapmam gerekiyor? cimer'e yazdım.


    Standart ITU G.993.2 (VDSL2)

    Hat durumu showtime

    Mod VDSL2 CPE

    VDSL profili 17a

    Bağlantı hızı 35838 kbit/s  6138 kbit/s

    Atanabilir hız 97523 kbit/s 30013 kbit/s

    Gürültü marjı 21.7 dB 24.7 dB

    Sinyal gücü seviyesi 13.8 dBm 8.1 dBm

    Sinyal zayıflaması 5.8 dB 9.4 dB

  • karakabus_ K kullanıcısına yanıt

    Bence bu hali ile 100 Mbiti zorlar. SNR 8 civarına düşebilir. Fakat stabil bir bağlantı almanız büyük ihtimal.

    100 Mbit sorun çıkarırsa bir alt hız kademesi sorunsuz çalışacaktır. Türknette 75 Mbit hız var, sizde var mı bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tcebeci1 kullanıcısına yanıt

    SNR 8 civarında kalırsa kopma olmaz benim kullanımımım da. muhtemelen netspeed'ten turknet'e churn yapacağım ama onlarda sistemlerinde benim adresi 12 mbps hız olarak görüyorlar. adamlara anlatamıyorum derdimi.

  • merhaba extra dsl modem de adguard  açık reklam yok seçili kullanıyorum.Türknetten comnete geçtim.1 aydır adguard dns si ücretsiz olduğu ve işimi gördüğü için aynı şekilde kullanıyordum.Kullandığım cihazlarda reklam çıkmıyordu ,çok iyi oluyordu.2 gündür adguard  dns açıkken akşamları 21-23 net çok yavaşlıyor internet sayfaları bile açamıyor veya tüm gidiyor.Dün bir arkadaş adguard dsn si kapamamı istedi.Düzeldi.Sorun adguard dns sin açık olması imiş.Sorun comnete kaynaklımı?Bizim modemde yapabileceğim extra bir şey varmı?Çözümü hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.


    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri




  • 
Sayfa: önceki 684685686687688
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.