??? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (685. sayfa)

-
-
Mesajıızda etiketleme hatalı oluştuğunda bildirim gelmedi.
Bütçenize göre hareket etmek doğru olacaktır.
Kablonet için şimdilik bir router yeterli olacaktır.
Burada Extra ve SpeedSter öncelikli seçenekleriniz olmasını tavsiye ederim.
DSL router ile 1000TL fiyat skalasının üstüne çıkmaktasınız.
Extra ve SpeedSter ile bugünü değerlendirip ileride DSL bir altyapınız olduğunda bu cihazları yine mesh sistemine tekrarlayıcı olarak ekleyip kullanabileceğinizi hatırlatmak isterim.
Tedarik için özel mesaj atabilirsiniz.
-
Herkese merhabalar aranıza yeni katıldım modemi alalı 2 gün aldı malum havalar sıcak ben bile fena halde pişiyorum fakat modem de baya ısındığı için özellikle de alt kısmı el yakacak derece de şu ana kadar sadeve 1 kez wifi koptu geldi o kadar ama biraz okuma fırsatım oldu fan standı yapmış arkadaş öyle bir şey mi yapmamı tavsiye edersiniz veya başka çözüm yolu falan var mı acaba onu yapayım şimdiden teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerek yok hiç birine. Cihazı mümkünse dik konumlandırma yapmanız ya da altını biraz yükseltmeniz daha iyi olabilir.
Alttan hava girişlerini biraz daha açıklığa kavuşturma mantığı ile.
Cihazların ısınma ile ilgili yaşadığı bir problem yoktur. Bu zamana kadar da yanan yada performansı düşen cihaz görülmedi. Şehir efsanelerini unutalım..
-
Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve cevaplarınız için alttan hava girmesi için altını yükseltme işlemini yapacağım tekrar teşekkür ederim
-
Arkadaşlar elimde boşa çıkan extra dsl modeli var. Almak isteyebn olursa ÖM atabilir.
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 5 Haziran 2022; 16:2:15 > -
İsterseniz ISS'nizden hız düşümü yaptırmayın...
SNR ayarları ile siz kendiniz yüksek SNR / düşük fakat stabil hızı elde edebilirsiniz...
Ayrıca mevcut SNR Keenetic cihazlarına göre hiç de düşük değil ..
FEC ve CRC hataları yükselmesi hatta kablo/bağlantı sorunları olduğunun göstergesidir.
Buraya yoğunlaşıp sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 6 Haziran 2022; 14:39:7 >
Sayın @micro77 hocam, öncelikle desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Yine tam olarak nokta atışı yapmışsınız. Bendeki sorunun nedeni tam olarak buymuş; "FEC ve CRC hataları yükselmesi hatta kablo/bağlantı sorunları olduğunun göstergesidir.
Buraya yoğunlaşıp sorunu çözebilirsiniz diye düşünüyorum..."
Hattım son 2 haftadır inanılmaz CRC ve FEC üretmeye başlamıştı. SNR değerimin anlık olarak 12 lerden küt diye 0-1 gibi değerlere düştüğünü gözlerimle gördüm. Bugün itibarıyla az önce elektrikçi geldi apartmandaki ankastreyi açtı.
2 yıl önce benim yanımda elden geçirdiği kablo bağlantımın bantlarının olmadığını ve birleşim yerlerinin paslandığını gösterdi. Paslı uçları keserek temiz bir şekilde yeniden birleştirdi ve güzelce tekrar bantladı. Yukarı çıkıp baktığımda SNR değerinin 12 den 15 e yükseldiğini gördüm. 1 saattir inceliyorum ve en ufak dalgalanma meydana gelmiyor. 0 CRC ve 0 FEC.
Hatta inadına, daha önce sorun yaşadığım 3.7.4 Kararlı yazılımı yükledim. Tekrar Türknet e mesaj atıp hızımı 100 Mbite yükseltmelerini rica ettim.
Uzun uzadıya yazmamın sebebi şu; yazıyı okuyan arkadaşları bilgilendirmek adına. Özellikle ankastredeki iki adet kablo birleşim yeri çok kritik bir nokta. Ben bir ara modemden ve yazılımlardan şüphelenmeye başlamıştım fakat sorun altyapımdaymış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcebeci1 -- 6 Haziran 2022; 19:49:21 >
-
Yine mi
Keenetic 1 - 0 Altyapı/Tesisat
-
Hocam hakkını helal et, yine dandik altyapı sebebiyle hafiften Keenetic e çatmıştım. Mahçup oldum. Ben ettim sen etme ağam
-
-
Trendyolda fotoların yüklenmeme sebebi ne olabilir?
5 Ghz ile 70 civarı hız alabilmeniz lazım. 2,4 Ghz ile 40 civarı olur.
Hocam güvenli internete geçmiş olmayın?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X