Biraz kendi kendime nazar değireceğim ama bu zamana kadar ya altyapı çalışmaları ya benim modemde yaptığım ayarlamalar sonucunda hiç 5 gün görmemiştim. Manuel olarak ayarlarım UPBO kapalı SNR Margin 9 DSL tarafında başka ayarım yok. |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (679. sayfa)

-
-
Yani bu artık ihtiyaçlar ile harcanabilecek bütçe ile alakalı bir durum.
Yani amaç sadece evdeki cihazlar internete girsin ise ve kablosuz kısımda 5gz inde önemi yoksa(Omni DSL de 5ghz yok) ikinci el bir ürün almaktansa sıfır bir Omni DSL al gitsin.
-
Aşağıdaki adresten bulabilirsiniz.
Keenetic'ten tam verim(uygulamalar, bildirimler vs...) ve güncel güvenlik yama ve sertifikaları nedeni ile minimum KeeneticOS 3.7+ yazılımlarını kullanılması bugün itibari ile önerilmiştir.
облако mail.ru
Файл из Облака Mail.ruhttps://cloud.mail.ru/public/3dd2/Hg7WWcZS4/(Release%20Firmware)%20All%20Keenetic/TR -
-
DNS-DOT-DOH bağlantıları ile ilgili bir bağlantı hatası mesajı. Kullanıma engel bir durum yok ise önemsemeyebilirsiniz.
İleti kırmızı renkte değil.
-
Ev büyüklüğü nedir?
Modem evin hangi konumunda durmaktadır. Ön - arka - orta gibi.
Bütçe nedir?
-
BİR BİLGİ:
Çoğu zaman karşılaştığımız sorulardan bazıları;
- USB'yi kapatmak istiyorum. Neden?
- USB'den takılı diskim uykuya geçer mi?
- USB'ye takılı diskim uykuya geçmiyor, ne yapabilirim?
.
.
.
İşte bu sorulara bir yanıt bulabileceğiniz bir bilgi:
—————————————————————————-
- Keenetic, disklerin uykuya geçmesi ile ilgili bir yönetim sağlamamaktadır.
keenetic
Возможно ли в Keenetic установить или изменить время перехода в режим энергосбережения (спящий режим) жесткого диска, подключенного к USB-порту интернет-центра?https://help.keenetic.com/hc/ru/articles/213967209Diskler bunları kendi üzerlerinde barındırdığı özellikler sayesinde yapabilir. Peki nedir bu özellikler:
1- - Advanced Power Saving (APM)
2- - Acoustic Noise Management (AAM)
Peki sizin diskinizde ya da yeni alacağınız bir diskte bu özellik var mı? İşte bu sorunuza yanıtı aşağıdaki veritabanında bulabilirsiniz.
Bir çok özelliği ve kullanıcıların test sonuçları barındıran ve devamlı güncellenen bir adres: SMARTHDD https://smarthdd.com/database//
Diyelimki mevcut diskinizde yukarıdaki bu özellikler yok. Ne yapabilirsiniz?
İşte Keenetic'in dahili OPKG bileşeni ile birlikte Disk ve USB yönetimi yapabileceğiniz iki paket önerisi veriyoruz.
hdparm
hub-ctrl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Mayıs 2022; 23:14:58 >
-
Bilgilerinizi nereden edindiyseniz ya kulaktan doğma ya da aslı geçerli değildir.
Keenetic cihazlarının test ortamında 100+ derecede bile çalıştığı test edilmiştir. Bu sıcaklığa cihaza tam yükte bile erişmesi mümkün olmamaktadır.
El ile ölçümler hassas değildir. :)
-
Mesh sadece kendi yazılımları arasında yani kısacası sadece aynı markanın cihazları arasında olur.
Kullandığınız modem yerine yeni nesil bir Keenetic en güncel DSL sürücülerini içermektedir.
Sorunların bir çoğu altyapı kalitesinden kaynaklı olmaktadır.
-
Bir veritabanı oluşturmadı kullanıcılar bu konuda hakkında.
-
Çünkü Keenetic bir internet merkezi senaryosu ile üretilmiş olup, uzun süre çalışma şartları için tasarlanmıştır.
Adaptörü soketinden sökmeniz yeterli kapatmak istediğinizde.
Siz geceleri Wi-Fi kapansın şeklinde sağlık açısından düşünceniz var ise arayüzden Wi-Fi zamanlaması yapabilirsiniz.
Mesh sisteminiz yok ise Backhaul ayarını da kapatırsınız. Yoksa düşük seviyede gizli Wi-Fi aktif olacaktır.
Bunların hiç birine aslında gerek yoktur. Yeni yazılımlar ile birlikte kullanım olmadığında Keenetic otomatik olarak daha az sinyal seviylerine sinyali düşürmektedir zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 18 Mayıs 2022; 23:12:49 > -
-
Çok teşekkürler ben de ne tür bir sorun var acaba hdd ve flaş denedim 3 4 ayrı torrent denedim sürekli duruyor indirme :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Usta benim kopma sorunu icin ne yapabiliriz? Birkac mesaj oncesinde sorunu yazdim ama dikkate alan olmadi
Merhabalar daha önce de sordum cevap gelmedi bu cihazlarda proxy kullanılabiliyor mu
CRC atmazsınız artık. :)
-
Hocam benim takacağım diskte Advanced Power Saving (APM) var görünüyor fakat Acoustic Noise Management (AAM) yok, şimdi APM olduğu için enerji kısıtlayacak ve disk kendini kapatacak, dönmeyi bırakacak bu kısmı anladım ama APM olmadığı için neyden mahrum kalacağım diske ne olur onu çok çözemedim. Açıklamada şöyle denmiş ama kafam pek almadı.
"In an idle mode, the main sources of noise are bearings of spindle motor and turbulence of air circulating with high speed in the hermetic block."
Disk bu,
smarthdd.com
Data about the drive model WDC WD20NMVW-11AV3S0 with firmware 01.01A01https://smarthdd.com/database/WDC-WD20NMVW-11AV3S0/01.01A01/Teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X