O zaman tamamdır çok teiekkür ediyorum. |
KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (596. sayfa)

-
-
Linkte 2 dosya da mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
eklentiyi kurdum CRC değerlerini görüyorum şimdi. İlginiz için teşekkür ederim.
-
Rica ederim 👍
-
2.4 ü kapattım test yaptım 47.63 mbps ping 7 ms çıktı. bu 2.4 hep kapalı mı kalsın
-
Hocam 8 altında kullanmanız hattınızda kopma vb durumlara yol açabilir bilginiz olsun, siz 4 yapmışsınız
biraz deneyeyim kopma olursa 8 e doğru tekrar giderim. 8 de hiç kopma olmuyor mu? 8 e getirdim DOWNLOAD Mbps 36.21 oldu. bayağı düştü. bir de ben sadece VDSL SNR margin i mi 8 yapayım yoksa ADSL SNR margin ayarı da mı 8 olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 22 Ocak 2022; 19:34:48 > -
cgnat ile port açarsınızda aynı ip den çıkan bir sürü ip olduğu için işe yaramaz. Yani sorunun başında açamazsınız demek istemedim.
-
Yok hocam kapatmayın. Fast transition açık seçin. Sizin bağlantı VDSL ayarları buna göre yapın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Doğrudur hocam. Çünkü modemden uzaklaşınca 2,4 Ghz e ihtiyaç olur. 5 Ghz in menzili kısa.
Teşekkürler. Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Arkadaşalr elimde 22 aylık keenetic extra ve 23 aylık garantisi devam eden keenetic lite bulunmakta. İki cihazı 500 tl'ye vereceğim kutuları tamdır.
-
Yanlış görmediysem 3.7.1 kararlı yazılımı yüklemişsiniz. 3.7.2 önizleme yazılımı çıktı, tavsiye ederim.
Kurulum yaparken son güncelleme denetlemesi yaptı ve kendi güncelledi onu kullanıyorum. Ona da bakayım inşallah menülerde bulurum.
Edit: İşletim sistemi (OS) sürümü3.7.2 güncellemeyi buldum yükledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 22 Ocak 2022; 23:59:48 >
Çok iyi yapmışsınız. Son olarak hat değerlerinizi bir ara tekrar atabilir misiniz? SNR, zayıflama vb. olan DSL değerleri.
internette videolar var minecraft olsun vs. dedicated server kurabiliyorlar bu servislerle karşı taraf da bağlanabiliyor dinamik ip de olsa host. işe yaramasa rehber video filan koymazlardı heralde bilmiyorum.
-
Yarım saatlik SNR 8 değerlerim:
Fast modu
FEC hataları
5680
0
CRC hataları
167
1
Yarım saatlik SNR 10 değerlerim:
FEC hataları
276
5
CRC hataları
20
0
SNR 11 yapmalı mıyım sizce? Ne kadarlık bir Fec ve Crc tolere edilebilir (kesilme/kopma olmaz) ?
Yarım saat için 276-5 Fec ve 20-0 Crc nasıldır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X