Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (567. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bekir3548 , mmert87 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.642
Cevap
428
Favori
1.072.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İşte size yeni yıl hediyesi geldi! KeeneticOS 3.7.1 Kararlı Sürümü Hoşgeldin 🆕🌟🎄

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • mtax kullanıcısına yanıt

Hocam 3.7.1 kararlı sürüm yayınlanmış. Bu güncellemeyi yapıp, hat değerleriniz paylaşabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Açlığımızı yatıştırdın hocam. Hediye için teşekkürler. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KeeneticOS ana sayfanızdan tüm yenilikleri bir tık ile ulaşabilirsiniz. Hatırlatalım...

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

KeeneticOS ana sayfanızdan tüm yenilikleri bir tık ile ulaşabilirsiniz. Hatırlatalım...

dev kanalı 3.8 e geçer sanırım ?

• yüklemeyin dostlar hatalı büyük ihtimal sürekli ethernet bağlantısı kopmaya başladı

• cat174 kullanıcısına yanıt

Bir gün elbet KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Telegrama bekleniyorsun kapımız kapalı değil biliyorsun.

• fatih7642 F kullanıcısına yanıt

Bu sürüm yanlış hatırlamıyorsam 9 aylık bir süreç sonunda yeni özellikleri ile geldi. Yaklaşık 1.5 senedir Keenetic kullanıcısıyım. Yarısı bu sürümmüş.

Yaşadığınız sorun nedir?

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Merhaba 3.7.1 de vdsl snr yi 5 e çekiyorum fakat snr 7 den aşağı inmiyor. Tanılama kısmındaki değerlerde hala 7 lerde sizdede bu sorun oluştumu.

• mustafa1300 kullanıcısına yanıt

Benim altyapı 17 SNR. Ben Auto ayarını kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Benim altyapı 17 SNR. Ben Auto ayarını kullanıyorum.

Hız 79 mbit snr oto da yaklaşık snr 7 görünüyor.

Snryi denemek için 0 yaptım fakat görünen snr hala 7 ve 79 mbit. Yani snr yi 0 a zorlamıyor.Ama ulaşılabilir hız 130 mbit e çıkıyor. Rica etsem snr yi 8 civarına çekip 17 den 8 e düşüyormu söyleyebilir misiniz ?

SNR 0 'ın bir ara DSLAM'den gelen ne ise o olduğunu test ediyorduk. 16-18 arası oluyordu yine.

Kafam karıştı ama sizin hat değerlerini bir atar mısınız?

Hattınız 79mbps ile 7 snr da buluşabiliyor
    Hattın şuanki halinde 0 ile buluşmasında bir amaç yok ki, hız yukselmeyecek çünkü. Hat nms hız tanımını tamamını 7 snr ile karşılamış...

Snr 0 ı çok görmek isterseniz internet servis sağlayıcınıza nms hız profilinizi 102400/8192 yaptırın. O zaman sizin istediğiniz olacak. 0 snr da hat 0 snr a zorlanacak, 30 a çekince 30 snr a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi << PriSonerS >> -- 14 Aralık 2021; 22:33:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hız profili 100 dü demekki 2 güne hemen 79 a kilitlediker. Dediğiniz gibi santral çıkışı 79a sabitlenmiş olabilir ondan snr yi düşünce hız yükselmedi.

👍

👍

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

Güncellemeyi yaptım hocam.

Değerler çok süper olmasa bile kabül edilebilir. Büyük ihtimalle çevrenizdeki yoğunluk arttıkça hızınız düşüyor bence. Kullanım yoğunluğu sebebiyle maksimum 32 Mbps civarı verebiliyorlar. 100 ün yanından geçmiyor bile.

Zayıflama yüksek değil mi?

• tcebeci1 kullanıcısına yanıt

ilgilendiğiniz için teşekkürler. fiber altyapı döşendi bakalım apartmana gelince kurtulurum bu dertlerden umarım.

• 
Sayfa: önceki 565566567568569
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.