Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.076.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: crazy_erosennin

Aynı sorunu xboxa ip vererek ve upnpyi kapatarak çözdüm.
    Upnp yi nerden kapatıyoruz bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Hepsini menu > ev agi > bolumunden yapabilirsin. Ev agi bolumu icinde 2.4 ve 5 ghz baglantilari var. iclerine girerek herbirine isim ve sifre belirleyebilirsin. Herbirinin gelismis ayarlar menusu var, onlar icinde kanal secimini dinamik olarak ayarliyorsun ve asagisinda maximum iletimi tikliyorsun, kaydet diyorsun, ayni sekilde 5ghz ye girip isim ve sifre belirliyorsun ve ayni islemleri bunda da yapiyorsun.
    Modem zaten kendine yakin olan yerde 2.4 ten 5 ghz ye otomatik geciyor ama sen illa ayri olsun diyorsan dedigim gibi.

Hat degerlerini menu > tanimla > dsl menusune tikladiginda karsina cikiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • profiteer kullanıcısına yanıt
    Sistem ayarları - bileşen seçenekleri - temel bileşenler - upnp servisi

• ikiy İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim birde bu forumda mı gördüm bilmiyorum bağlantının kopmaması için işaretlenmesi gereken bişey varmış sanırım SRA gibi hatırlıyorum ama SNR ile karışmasın o ayrı başja bir modemdemi bunda mı işaretlenmesi gerekiyormuş varmı öyle bişi

alt resimlerde anlattım

1
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

2
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

3

4

5

HAT DEĞERİ GÖRME

1

2

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Neyi yanlış yapıyorum? Kanal numarası ayarlanmıyo bende KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 14 Haziran 2020; 20:47:59 >
    bende oto da ama ayarlanıyor ilginç

• Bende oto dinamik ayarlı. Hem 2.4 ghz de hem 5 ghz de

Yoruldum valla sabahtan beri olmadı iade edicem bu ne ya şimdi de 5 ghz bağlantısı yapamıyorum telefonum Xperia-XZ1 5ghz a geçiş yapmıyo şifreyi kontrol edin diyor

yanlış bir şey yapıyorsundur hemen iade etme yeni şifre belirleyip kaydet dedin mi? belki telin eski şifreyi hatırlıyordur onu unut de sil telefondan tekrar dene
    5 ghz sorununuda çözdüm şimdi geriye bu sorun kaldı kanal seçimi yapılmıyor

evet orası tuhaf görünmüyor ayar garip yazılımı son sürüm mü acaba? yönetim sistem ayar menüsünden bak derim. gerçi ondan olduğunu sanmam ama bekle bilen yazar mutlaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Haziran 2020; 21:30:22 >
    Ara ara dsl ışığı turuncu yanmaya başlıyor net gidiyor bunun sebebi nedir? Bununda ayarı varmı?

• Özellikle pubg oynarken ping sorunu yaşıyorum.sebebi acaba mesh sisteminde mi? Extra dsl e start ı alıp mesh yaptım.bu ping sorununu nasıl çözeriz

• Statik ip satın alan varmı hiç? Faydası oluyormu?

• Keenetic 2020'de birçok model üretmeyi planlıyor , kullanıcıların isteklerini her noktada dikkate alındığı görünüyor ;

( Daha hızlı WIFI , fonksiyonlu , MU-MIMO , gigabit port gibi )

Fakat Pandemi'den dolayı biraz gecikecek gibi ...

Kaynak ; Keenetic Rus Telegram forumu ;
    Telegram
    Keenetic
    https://t.me/Keenetic_ru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 14 Haziran 2020; 23:19:41 >

• ferhatyilmaz_ F kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamıyorum ama , oynayanların hepsi de LAN bağlantısı ile oynamak gerektiğini belirtiyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexander vasilievich

Statik ip satın alan varmı hiç? Faydası oluyormu?
    Hocam ben de düşünüyorum araştırmalarınızın sonucunu bana da yazar mısınız? :)

• Arkadaşlar keenetic omni kullanıyorum. Sadece dizüstü bilgisayarım belli araliklarla wi fi kesiyor. Telefonda bu sorun olmuyor, telefonu erişim noktası yapınca sorun yok yani modemle pc bağlantısında bir sorun var, sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Şifreleme yönteminden kaynaklanıyor olabilir mi?

• Chosen kullanıcısına yanıt
    etrafınızdaki wifi sinyal seviyesi ne durumda ?

omni dsl ile aranızdaki mesafe/duvar durumu nasıl ?

wifi'yi bu şekilde ayarlayıp bir dener misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.