Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.703
Cevap
429
Favori
1.080.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam böyle değil mi ?
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S1L3NTH4CK3R S kullanıcısına yanıt
    ad ve şifreyi kabul etmiyorsa emin misin doğru olduğuna? çünkü ben girdim oldu örnek k.ad mito@ttnet şifre 1234567 gibi
  • louse dream L kullanıcısına yanıt
    altta gösterdim

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    Hem eski modem arayüzünden kontrol ettim hem de SMS ile istedim Telekom neyi attıysa onu yazdım.

ilginç o zaman birde kurulum sırasında adsl vdsl ve ethernet seçme var orada adsl vdsl seçtin mi?
    Hıcam tanılama menüsüne gelip dsl sayfasının resmini atarmısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Ethernet seçtim hocam ethernet kablosunu portun birini wan yaparak bağlamak gerekiyor diye biliyorum fiber için yanlış mıyım ?

yanlış mı bilmem ama benim hat adsl ve adsl vdsl olanı seçtim hemen oldu fiberde ethernt mi seçiliyor açıkçası bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 8 Mayıs 2020; 20:24:56 >
  • teknotakip_tr T kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle gözüküyor. Önceki modemin arkasını da atıyorum. Buradaki wanda takılı kabloyu extra dslde port 1e takıp onu wan portu yaptım, başka kablo takılı değil cihazda şu an.
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

• Ben asus marka router ile kullanıyorum modemi. Ev içerisinde oda değiştirdiğimde en iyi bağlantıya otomatik olarak geçmiyor. Bunun için ayrıca bir ayar var mı?

• Extra DSL modelini aldım 1 haftadır kullanıyorum eski TP link modemle arka odada Wi-Fi çok zayıftı bu keenetic extra DSL Wi-Fi gücü 5db ilk antenle baya iyi.5 ghz sinyale bağlanıyorum hız çok iyi 100 MBPS vdsl 80 Mbit hız alıyorum testlerde.
  • waRRioR kullanıcısına yanıt
    Keenetic geçersen böyle bir sorunun kalmıyor 😂

• waRRioR kullanıcısına yanıt
    Keenetic modemlerde var hocam bu özelliği açıp kapattığın bir menü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

İnternet menüsünde Vdsl/ADSL menüsüne tıkla sağ tarafa açılan sayfada hat türü yazar onun altında ek hat ayarlarını göster menüsüne tıkla.

teşekkür ederim dikkat etmemişim ona :)

• louse dream L kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

Hocam sen Dsl kullanmıyorsun ki sen fiber kullanıyorsun kurulunda Ethernet menüsünü seçeceksin aşağıdaki videoyu izle Keenetic modeme kaçıncı porta yakıyorsan kabloyu o portu WAN yapacaksın videoda servis sağlayıcı moduna al yazıyor videoya göre yap sorunun kalmaz.
    Keenetic Türkiyeyoutube
    Keenetic GiGA ( KN-1010 ) Turk Telekom Fiber İnternet Kurulumu
    https://www.youtube.com/watch?v=3N59xY1cwc4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknotakip_tr -- 8 Mayıs 2020; 20:55:58 >

Hocam onu da denedim ama acaba cihaza mı kısıtladı Telekom bir tek onu denemedim. Klon Mac deneyeyim bakarım.

Modem keenetic repater Everest yine olmuyor mu ikiside mi keenetic olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: teknotakip_tr

Hayırlı olsun hocam gizli ssid mesh wi-fi için yalnızca Keenetic cihazları birbirine bağlamak için dizayn edilmiş kullanmak istemiyorsan bileşen seçeneklerinden wifi sistemi kaldır o zaman gidiyor.

Java olayı artık sıkıntılı tarayıcılar desteği kesiyor tarayıcı değiştirip denemeni öneririm.
    Hocam gizli ağı kapattığımda 81 Mbps hızım 60 a düşüyor test yaptığımda.Sonra yeniden açtım tekrar 81 e yükseldi.Kapatmanızı önermem.
  • Mustaka89 kullanıcısına yanıt
    İkiside Keenetic olacak.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.