Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1321. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
26.428
Cevap
427
Favori
1.062.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değişik bir durum var. Şehir dışındayım. Modeme erişimim yok ama o modeme bağlı kamera ve akıllı prizler online. Hatta kameradan canlı görüntü alabiliyorum. Sorun neyden kaynaklı olabilir? Teşekkürler,

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Uygulama bazen yanlış gösterebiliyor. Telefonu yeniden başlatınca düzeldiği oluyor. Düzelmez ise router'ı da yeniden başlatınca düzgün gösteriyor. Browser'dan web arayüzüne girip yeniden başlatabilirsiniz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Keendns ile browserdan başlatınca düzeldi KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Yeni nesil kasa antensiz tipte olması bir de işte.

Şu fark çoklu cihazlarda ekstra şerit sağlaması sayesinde fark yaratabiliyor.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
  • KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

İyi olmuş bizim aile üyelerinde anten fobisi var, çok antenli router vs görünce radyasyon yaymıyor mu bu diye hep soruyorlardı. Aslında hepsinde var sadece bunların görünür vaziyette diye ikna etmeye çalışıyordum. Bu bizlik olmuş. 

SE genelde özellikleri kırpılmış daha ucuz modellere koyulan isim. Bunda öyle bir durum yok sanırım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Ağustos 2025; 15:3:43 >
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

SE :Special Edition, daha önce Hero DSL için aynı model başka ülkede Giga model varken, VDSL/ADSL modem Giga SE olarak satılıyordu.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt

Dahili antenli modelleri ben de destekliyorum.

Tekrarlayıcı özelliğinde üç cihaz favorim oldu. (Kasa farketmeksizin.)

1. Keenetic Buddy 6 SE
    2. Keenetic Challenger
    3. Keenetic Orbiter 6
  • Dahili antenli modelleri ben de destekliyorum.

Tekrarlayıcı özelliğinde üç cihaz favorim oldu. (Kasa farketmeksizin.)

1. Keenetic Buddy 6 SE
    2. Keenetic Challenger
    3. Keenetic Orbiter 6

SE = Special Edition, aslında ayırıcı ekstra özelliği olana denir. FE, Fan edition teorisi oluyor sizin dediğiniz.

@Tunc9734 örneği yerinde, bölgesel adlardan örnekleme verirsek geçmişe dayalı;

Giga 🇷🇺 = Giga 🇹🇷

Giga SE 🇷🇺 = Hero DSL 🇹🇷

Ultra 🇷🇺 = Ultra 🇹🇷

Ultra SE 🇷🇺 = Peak DSL 🇹🇷

Günümüz:

Buddy 6 AX3000 KN-3411 / Hopper AX3000 KN-3811 / Sprinter AX3000 KN-3711 / Challenger AX3000 KN-3910 - Anteli Kasa

Buddy 6 SE AX3000 KN-4410 / Hopper SE AX3000 KN-3812 / Sprinter SE AX3000 KN-3712 / Challenger SE AX3000 KN-3911- Dahili Antenli Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 8 Ağustos 2025; 15:50:54 >

• KN1810 cihazımda SSH ile ROOT'a girmeye çalışıyorum ancak olmuyor. Her şeyi doğru yapıyorum ama nafile. Defalarca reset attım cihaza, bileşenleri yükleyip kaldırdım ama root'a erişemiyorum. Daha önce sorunsuz erişiyordum.

• utkuversus kullanıcısına yanıt

Entware'i üstüne tekrar kurmayı deneyin.

• Alkımm kullanıcısına yanıt

aynı sorunu bende yaşıyorum malesef birebir tarif ettiğiniz şekilde oluyor, bende sizin gibi telekom kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ancak açıkca belli ki sorun kronik

SSH ile bağlanmak için illaha ENTWARE kurulu mu olmalı?

Root'a girilecek başka bir yer yok ki Keenetic'te.

Telnet diyorsanız onu da admin ve şifreniz ile giriyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Entware kursam da fark etmiyor, giremiyorum. 1000000 kere denedim yükledin olmuyor arkadaş.

Siz ne yapmak istiyorsunuz? Ekran görüntüsü de paylaşabilirsiniz.

Zapret kurmak istiyorum. Cihazda zaten kuruluydu ancak reset atmam gerekti. Ne olduysa ondan sonra oldu. Entware kurulumundan sonrasına gidemiyorum çünkü SSH ile Root'a bağlanmaya çalıştığımda her seferinde hata alıyorum.

Cihazi fabrika ayarlarına döndürdüğü iseniz entware kurulumundaki adımlardan tekrar tanıtma yapmanız gereklidir.

Entware kurulu olmasan nasıl zapret kurulu olacak ki?

Aldığınız hata nedir?

• Arayüze gelmiş diyoooolarrr :) @<< PriSonerS >> dan duymuş olduk ilk :) 5.0.A.11

• KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 5.0.A.11 - 09.08.2025
    Geliştirici Güncelleme Kanalında

🔸Core: Sınırlı yönetim hakları için "manager" kullanıcı etiketi uygulandı [NDM-3945]
    🔸 HTTP: "Wi-Fi ağı için Bilgi" açılır penceresindeki özel logonun görüntülenmesi düzeltildi [NDM-3969]
    🔸 Iperf: Yapılandırma sorunları düzeltildi [NDM-3972]
    🔸 IPv6: UPnP IGDv2 PCP protokolü uygulandı [NDM-3859]
    🔸 Web: IPsec tablosuna veri aktarım istatistikleri eklendi [NWI-4318]
    🔸 Web: "İnternet güvenliği" ayarlarına "Uygulama filtreleme" sekmesi eklendi [NWI-4232]
    🔸 Web: IKEv1 ve IKEv2 VPN sunucuları için Ağ erişimi ayarı eklendi [NWI-4328]
    🔸 Web: WireGuard tablosunun görünümü ayarlandı [NWI-4337]
    🔸 Web: Uygulamalarda WireGuard VPN sunucusu yapılandırması uygulandı [NWI-4206]
    🔸 Web: WireGuard'daki IPv6 önek doğrulayıcı düzeltildi [NWI-4355]
    🔸 Web: Kullanıcıları ve parolaları düzenlerken oluşan sorunlar düzeltildi [NWI-4131]
    🔸 Web: Tıklandığında açılır listelerin davranışı düzeltildi [NWI-4365]
    🔸 Web: Segmentler sayfasındaki geçiş düğmesinin tepki süresi azaltıldı [NWI-4363]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 9 Ağustos 2025; 13:29:17 >

Ne gelmiş? Nereye gelmiş? Olay mı varmış 🤣

• 
Sayfa: önceki 13181319132013211322
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.