Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1269. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: churchil Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
25.829
Cevap
418
Favori
1.024.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
72. Sırada  bugün en iyi #29
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
    İlk mesajın durumu bu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MrtAltg M kullanıcısına yanıt

Tarayıcıda normal gözüküyor lakin uygulama ile ilgilenen adminimize bu ekran görüntüsünü ilettim.

• Elimde airties 5650 ve carrier dsl var. Airties’ı köprü moduna alıp router üzerinden interneti dağıtmaya değer mi? Halihazırda keenetic modem interneti dağıtıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Mobil sürüm bile konu başlığına isyan etmiş 🤣

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

İlgili adminimize bilgi verdim hocam merak etmeyin KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Bucephalas B kullanıcısına yanıt
    4 senedir extra dsl 2 senedir hopper dsl kullaniyorum ve 4 senedirde extra mesh takılı. Ben bunu çok eskiden bu sayfalarda anlatmaya çalıştım ama bazı arkadaşlar yanlış anladı.

Ben burda daha önce hopper dsl ile extra mesh yaptığımda hopperdaki harddiske takılı düşük kopyalama hızından sikayetciydim. Maalesef sorunu kablosuz çözemedim. Dümdüz koridorda hopperda wifi6 1200mpbs olan hız sadece 2 oda ilerde 350mbpslere düşüyordu.Evin tavanından kablo kanalıyla 20 metre Cat6 çekip masaustuye PC ye indirdim öyle çözdüm. Extraya takamiyorum portlar gigabit değil. En az 2 port gigabit lazım.

Şimdi diycekler hopper 3810 niye almadın. Ya niye durduk yere 3000 lira vereyim. Birde yenisi çıkmış hopper 3811 mi ne 3500 bandında bunlar bana göre şuan deli paralar. Keenetic i kullanmamdaki 2 sebep bir torrent indiricisi, 2.de bulut harddisk paylasimi. Şuan bunu yapan başka marka yok gittiği yere kadar mecbur kullanıyoruz. (Tplink Ax72'de olabilir)

Dediginize %100 katılıyorum donanım ne kadar kağıt üzerinde yüksekmiş gibi lanse edilse de zayıf. Olay sadece yazılıma kalıyor. O kadar yazılımsal özelliği Allah aşkına evde hangimiz kullaniyoruz ki. Sırf yazılım var diye fiyat politikasını yanlış buluyorum. Hopper 3810 ax1800 2900 tplink ax53 ax3000 2089tl. İşin özeti bu.

@Schi20phrene
    Başına gelen olayda bu tezimizi doğrular nitelikte.

Saygılar.

• AVALION48 kullanıcısına yanıt

Var ya kıymetli üstadım online oyunlarda çektiğim sıkıntıyı bir ben bilirim bir de Rabbim bilir aman aman diyeyim yani üstat ben yandım başkaları yanmasın

Evet dediğiniz gibi yazılımsal olarak gelen bir çok özellik herhalde çok profesyonel kişilere ve işyerlerine hitap ediyor ben kablosuz bağlantısı haricinde ekstra bir şeyini kullandığımı hatırlamıyorum ihtiyacım olmadı niyetim kalitesine İnanıp fiyatına aldanıp satın almak oldu ama fark ettim ki online oyun için ihtiyaçlara cevap veremiyor elhamdülillah ben dün akşam itibari ile Türk telekom vermiş olduğu huawie modem ile online oyunlarda yaşadığım problemi çözüme kavuşturmuş oldum hopper dsl de kutusuna koydum yakın bir zamanda Üşenmezsem şöyle fotoğraflarını falan çekip ikinci elden satacağım

Hayırlı akşamlar dilerim saygılarımla

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Dün gece normaldi alt görselde görüldüğü gibi ama şuan kodlu görünüyor, acaba ilk sayfayı görüntü azalsın diye görseller link yapılmış yazıların kodlarında kayma olunca da öyle görünür de sadece mobilde olması ilginçKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

Şuan ki fiyat konusunda haklısın da 4 yıl önce aldığın extra dsl kn2111 modeliyse baya ucuzdu bende aldım adsl varken şuan hala fiberde titan modeline mesh olarak bağlı kullanıyorumKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  Kısaca bu devirde tüm markalar sapıttı fiyat konusunda donanım düşük yada aynı olsa da fiyatlar kazıkKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  NOT 2 cihazda da hdd ve ssd takılı kopyalama hızını hatırlamıyorum şuan ama dert edilecek kadar yavaş değildi benim için tabi devasa boyutta dosya atmadım en büyük w11 ISO dosyası atarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 26 Mayıs 2025; 18:41:45 >

O kadar sığ bakmışsın ki, yazılım demek sadece ek özellik değil ki? Keenetic e kadar bu kadar stabil çalışan kopmayan aylarca yılalrca kapatmadan çalışan çekim gücü kapsama alanı iyi olan kim var dı? Sürekli kendini güncelelmesi yenilikler de cabası.

Bahsettiğin ucuz olan ürünleri defalarca deneyip bir huzur bulamayanlardanım. çünkü adam donanım satıyor, modem şişip donuyor, buglara yeni yazılım çıkmıyor, sana çözüp daha hızlısını çok antenlisini alın diyorlar. şimdi de wifi7 diyorlar, wifi6 da da aynı hikayeyi dinlemiştirk, Keeentic de 300mb lik OmniDSL bile daha stabil daha güzel çalışıyor onların wifi6 larından. Yazılım öyle basit bir şey midir? tabiki maliyeti donanım çip toplamaktan kat kat fazladır.

Microsoft bile pes etti, toplama PC de patlıyor çatlıyorken, mavi ekranalra düşerken suçlu microsoft gösteriliyordu hep, donanıma göre driver üreten test eden marka pc lerde neden patlamıyordu, sadece driver bile yazılımla çok fark ediyor. bırkaın özellik eklemeyi. keenetic hem donanımla yazılımı uyumlu hale getiriyor hem de yeni öellik.

keeneticten önce mediatek çipe kim bakıyordu? adamlar çağ atlattı çipe vs.

• Bradcoma bayılıyordu herkes ADSL vdsl kullanalar, şimdiki dolar fiyatıyla uçuk fiyatları, meidatek güçlenince rekabet de başladı keeneticle fiyatlar her yerde daha makul oldu. VDSL de uyumsuzlukları geliştirdiği loglama ile çözüp boradvomun önüğne geçirdiler. SNr lar otomatik hat uyumları ve raporlamalar vs vs .

Ben hala extraDSL 100mbp kulalnıyorum 5 sene oldu sanırım ve çok memnunum

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Şu an için fikrim yok hocam adminimiz ilgilenip bilgi verdiğinde ben de burada paylaşırım.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

Admin bey öyle buyurmuşKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• @Schi20phrene
    Üstad valla sorunun çözüldüğüne çok sevindim. Keşke sorunu yatkın olup halledebilseydik ama sende benim gibi kendi sorununuzu kendiniz çözmüşsünüz. Benim anlatmak istediğim şey buydu. Pahalı olan şey her zaman iyi değildir. Umarım sıkıntı yaşamazsınız.

@mito1172
    Üstad 100-150gb lık iso dosyalariyla 60-80gb Blu-ray film indirip kablosuz açıyorum. O yüzden bende transfer kopyalama oynatma hızı çok önemli. Şimdilik sıkıntı yok. 😂😂😂

@Tunc9734
    Üstad yani sıkıntı yaşamamaniza sevindim. Bende isterim herkes memnun kalsın. Benim açımdan randımanlı olmadı ama kendi sorunumu kendim hallettim dediğim gibi mecbur 2 özellikten ötürü kullanıyoruz sıkıntı yok. Mesela snr ayarı benim 10 sene önceki Asus dsl n16 da var. Takvimli resetleme var. Haftada 3 gün gece 3 e ayarliyordum. Biz uyurken reset atip temiz ip aliyordu. Modem donma şişme yapamıyordu. 😅😂

Herkes mutluysa problem yok.
    İyi akşamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrtAltg

Bu sıralar nedendir bilmiyorum masaüstünde sayfa yüklememe sıkıntısı var. Daha önce yoktu takı nextdns kapatıp adguard a geçene kadar.

Bende bu şekilde sıkıntı yok

• Arkadaşlar selamlar,

Daha önce sormuştum ama bire bir kullananlardan yanıt gelmedi. O nedenle lütfen aktif olarak yazacağım yapıyı kullanan arkadaşlar varsa yazsın.

Ana Keenetic cihazdan bir KABLO ile üst kata kablo çekili ve orada bir Keenetic router'a girip mesh oluyor ve orada wifi vs vs neyse yayın yapıyor gibi düşünün. Mesh yapılan üst kattaki cihaza wifi ile bağlanan cihazlar KABLO ile mi bağlı görünüyor, yoksa normal wifi ile mi bağlı görünüyor ?

Çünkü kablo ile üst kata başka bir marka koyup wifi dağıtınca çok gerzek şekilde o wifi ile gelenleri ana cihaz 1000mbit kablo sanıyor.

Eğer kendi markası ile mesh'te bu wifi istemcileri normal gösteriyorsa ona göre plan yapayım.

Dediğim gibi varsayım değil lütfen bu yazdığımı kullanan varsa yazsın. Tekrar yazayım ana cihazdan üst kata KABLO ile gidip dağılıyor.

Teşekkürler

• Tunc9734 kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum, ben onlarca sorun yaşayan müşterilerime akrabalarıma, arkadaşlarımı keenetic ile tanıştırmış biri olarak yazıyorum, adamlar dsl tarafında türk kullanıcılarını verdiği destekle, yaptıkları geliştirmelerle, yapay zekalı bir çok raporlaması sayesinde aylarca belki yıllarca uğraştığım hemen hemen her gün telefonla arandığım yerleri keenetic sayesinde çözüme kavuşturdum. sonuç olarak adamlar yazılım olarak güçlü oldukları için diğer markalarda çözemediğim sorunları sağolsunlar tek tek ilgilenerek bazı lokasyonlarda komutlar ile bazı lokasyonlarda özel fw sürümü ileterek bazı lokasyonlarda snr ile sıralamaya kalkarsam liste uzar gider :) çözüme kavuşturdu, kablosuz ağ performansına zaten laf edecek halim yok Allah beni çarpar :) hele hele yazılımsal özellikleriyle, diğer markalar yanından geçemez.

ben keenetic ile tanıştıktan sonra çipmiş, mipmiş, gözüm görmez oldu cihazı konuşlandıracağım müşterime ne lazımsa o özelliklerde keenetic alıyorum ve kuruyorum, müşterilerimde rahat benim kafamda rahat.

• merakli2005 M kullanıcısına yanıt

Bir ara değilde aktif kullananlar yazarsa sevinirim

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

önce kablosuz mesh yapıp sonra her iki cihazı kablo ile birbirine bağlamak ya da önce her iki cihaza kablo takıp mesh yapmak ve sonra kablosuz da mesh yapacak olmak arasında sonuç olarak fark olmayacak. neticede kablosuz mesh yerine ethernet backhaul’a öncelik geçecek. senin sorunun cevabı ise ikinci cihaz kendisine bağlanan kablosuz client cihazları, kablosuz cihaz olarak görecek. ana router ise bu cihazları kendisine kablolu bağlanan cihaz olarak görecektir. olması gereken de bu zaten ama sen başka bir şey soruyor olabilir misin?  

• 
Sayfa: önceki 12671268126912701271
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.