< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1236. sayfa)

-
-
Romanya, Hollanda, Almanya olabilir mesela...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok bende avast var onda almanya yapınca daha hızlı olmuştu şimdi edge tarayıcısına vpn eklenince ki hatta opere da bile var avasttakini açmıyorum bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Mart 2025; 22:7:33 > -
Tavsiyelerinizi deneyeceğim 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim.
Belki ilerideki güncellemelerde düzeltilir...
-
Tekrar sorayım. Intelliqos sekmesine ne zaman Akıllı Sıra Yönetimi (Sqm) seçeneği eklendi. Yeni fark ediyorum. Hangisi daha iyi? Aplikasyon sınıflandırma mı yoksa Sqm mi? Hem işlemciyi çok zorlamasın hem de verimli çalışsın istiyorum. Sqm kullanırken Donanım Ağ Hızlandırıcısı devre dışı bırakılmalı mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
LINK bu sitedeki link1 ve link2 de sorun yaşıyorum hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 1 Nisan 2025; 0:27:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
tv'lerin düşük diye biliyorum. hiç uğraşma bence.
-
TV'lerdeki ethernet hızı 100Mbps'dir, gigabit olanını ben duymadım hiç. Demek ki genel ihtiyaçları karşılıyor. Hız testini browserdan değilde stream servislerinin kendi içindeki araçlardan yapın. Örneğin Netflix'in kendi ağ testi mevcut, onunla ölçün.
Ayrıca bazı TV'ler, örneğin LG ve Sony TV'ler USB 3.0 gigabit ethernet adaptörü ile daha yüksek hız verebiliyorlar:HDTVTestyoutube
How to Turbo-Boost Your TV's Internet Connection Speed (Works on LG & Sony TVs)https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=PIef8iRZhLE
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sizinle Apple TV başlığından tanışıyoruz (hatta sizi Keenetic'e yönlendiren benim
).
Elinizde Apple TV gibi bir canavar varken TV'nin düşük hızı ile uğraşmayın. Bütün film platformlarını Apple TV'den izleyin. Hem daha iyi görüntü alırsınız, hem de uygulamalar Apple TV'de daha seri çalışır.
Sayenlzde keenetic manyağı oldum bide budy 6 aldım tuvalette bile full çekiyor wifi 😀😀quote:
Orijinalden alıntı: lazzaroSizinle Apple TV başlığından tanışıyoruz (hatta sizi Keenetic'e yönlendiren benim
).
Elinizde Apple TV gibi bir canavar varken TV'nin düşük hızı ile uğraşmayın. Bütün film platformlarını Apple TV'den izleyin. Hem daha iyi görüntü alırsınız, hem de uygulamalar Apple TV'de daha seri çalışır.
Ses sistemi zaten atv ye bağlı öyle yapıyorum da değişik geldi tv den bu kadar az hız almak
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bunu bilmiyordum denicem tşkquote:
Orijinalden alıntı: tayaydin
TV'lerdeki ethernet hızı 100Mbps'dir, gigabit olanını ben duymadım hiç. Demek ki genel ihtiyaçları karşılıyor. Hız testini browserdan değilde stream servislerinin kendi içindeki araçlardan yapın. Örneğin Netflix'in kendi ağ testi mevcut, onunla ölçün.
Ayrıca bazı TV'ler, örneğin LG ve Sony TV'ler USB 3.0 gigabit ethernet adaptörü ile daha yüksek hız verebiliyorlar:
https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=PIef8iRZhLE
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Merhaba
Buradaki yardım dokümanı işinize yarayacaktır...docs.keenetic.com
OpenVPN istemcisi ve sunucusuhttps://docs.keenetic.com/tr/hero-dsl/kn-2410/tr/17194-openvpn-client-and-server.html
çok kaliteli indirme sitesiydi. yazık oldu. ayarları tavsiye ettiğiniz yapsam da elime bişey geçmeyecek demek ki. hiç ugrasmayayim en iyisi. teşekkür ediyorum herkese
arkadaslar hayırlı aksamlar. yeni bir keenetic cihaz aldim ve garanti süresini uzatmak istiyorum. cihazı keenetic hesabıma ekledim ama bu sekilde yaziyor. uzadi mi acaba garanti süresi? bilgisi olan var mıdır?
-
2028 diyor; genel iki yıl olan garanti üç yıla çıkmış işte...
Konudan bi habersiniz sanıyorum. Keenetic web sitesinde garanti uzatma için aşağıdaki şekilde yazıyor .
+1 yıl ek garanti kampanyasına katılarak kanuni olarak size sunulmuş sınırlı garantiye ek olarak +1 yıl ek garantiye sahip olursunuz. Bu sayede sınırlı garantiniz ücretsiz olarak 3 yıl yerine 4 yıla uzar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X