Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1236. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25.837
Cevap
418
Favori
1.025.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sizde mi Kaspersky VPN kullanıyorsunuz hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Romanya, Hollanda, Almanya olabilir mesela...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok bende avast var onda almanya yapınca daha hızlı olmuştu şimdi edge tarayıcısına vpn eklenince ki hatta opere da bile var avasttakini açmıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Mart 2025; 22:7:33 >
  • Tavsiyelerinizi deneyeceğim 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

Belki ilerideki güncellemelerde düzeltilir... KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

• Tekrar sorayım. Intelliqos sekmesine ne zaman Akıllı Sıra Yönetimi (Sqm) seçeneği eklendi. Yeni fark ediyorum. Hangisi daha iyi? Aplikasyon sınıflandırma mı yoksa Sqm mi? Hem işlemciyi çok zorlamasın hem de verimli çalışsın istiyorum. Sqm kullanırken Donanım Ağ Hızlandırıcısı devre dışı bırakılmalı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LINK bu sitedeki link1 ve link2 de sorun yaşıyorum hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 1 Nisan 2025; 0:27:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt

Linki açıyor fakat indir deyince 2.ci sayfada devam dersen virüs programı engelliyor alt görselde görülüyor. Dediğim gibi bende virüs programı engelledi büyük ihtimal virüs programını kapatıp devam etsem indirecekKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

EKLEME virüs programını kapayıp denedim bu defada 2.ci resimdeki uyarıyı veriyor adguardı kapattığım halde demek ki modemden de kaldırmak gerek adguardıKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Nisan 2025; 1:22:18 >

• Selamlar
    3811 in yanında telefondan 850-900 hız görürken wifi ile kablo ile bağlı tv de bu hızı görmek çok saçma
    Tv hopper a kablo ile bağlı acaba tv nin desteklediği protokol ile mi alakalı
    Tv samsung
    Tv nin de hızını arttırmanın bir yolu var mı sonuçta bütün film platformları tv de yüklü

• bariscapt kullanıcısına yanıt

tv'lerin düşük diye biliyorum. hiç uğraşma bence.

TV'lerdeki ethernet hızı 100Mbps'dir, gigabit olanını ben duymadım hiç. Demek ki genel ihtiyaçları karşılıyor. Hız testini browserdan değilde stream servislerinin kendi içindeki araçlardan yapın. Örneğin Netflix'in kendi ağ testi mevcut, onunla ölçün.

Ayrıca bazı TV'ler, örneğin LG ve Sony TV'ler USB 3.0 gigabit ethernet adaptörü ile daha yüksek hız verebiliyorlar:
    HDTVTestyoutube
    How to Turbo-Boost Your TV's Internet Connection Speed (Works on LG & Sony TVs)
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=PIef8iRZhLE

Sizinle Apple TV başlığından tanışıyoruz (hatta sizi Keenetic'e yönlendiren benim KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları ).

Elinizde Apple TV gibi bir canavar varken TV'nin düşük hızı ile uğraşmayın. Bütün film platformlarını Apple TV'den izleyin. Hem daha iyi görüntü alırsınız, hem de uygulamalar Apple TV'de daha seri çalışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazzaro

Sizinle Apple TV başlığından tanışıyoruz (hatta sizi Keenetic'e yönlendiren benim  ).

Elinizde Apple TV gibi bir canavar varken TV'nin düşük hızı ile uğraşmayın. Bütün film platformlarını Apple TV'den izleyin. Hem daha iyi görüntü alırsınız, hem de uygulamalar Apple TV'de daha seri çalışır.

Sayenlzde keenetic manyağı oldum bide budy 6 aldım tuvalette bile full çekiyor wifi 😀😀
    Ses sistemi zaten atv ye bağlı öyle yapıyorum da değişik geldi tv den bu kadar az hız almak

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

TV'lerdeki ethernet hızı 100Mbps'dir, gigabit olanını ben duymadım hiç. Demek ki genel ihtiyaçları karşılıyor. Hız testini browserdan değilde stream servislerinin kendi içindeki araçlardan yapın. Örneğin Netflix'in kendi ağ testi mevcut, onunla ölçün.

Ayrıca bazı TV'ler, örneğin LG ve Sony TV'ler USB 3.0 gigabit ethernet adaptörü ile daha yüksek hız verebiliyorlar:
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=PIef8iRZhLE
    Bunu bilmiyordum denicem tşk

• Merhaba arkadaşlar, openvpn kullanmak için bunların hangileri kalmalı?

Merhaba
    Buradaki yardım dokümanı işinize yarayacaktır...

• mito1172 kullanıcısına yanıt

çok kaliteli indirme sitesiydi. yazık oldu. ayarları tavsiye ettiğiniz yapsam da elime bişey geçmeyecek demek ki. hiç ugrasmayayim en iyisi. teşekkür ediyorum herkese

• arkadaslar hayırlı aksamlar. yeni bir keenetic cihaz aldim ve garanti süresini uzatmak istiyorum. cihazı keenetic hesabıma ekledim ama bu sekilde yaziyor. uzadi mi acaba garanti süresi? bilgisi olan var mıdır?

• DeJaVu7887 D kullanıcısına yanıt
    2028 diyor; genel iki yıl olan garanti üç yıla çıkmış işte...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Konudan bi habersiniz sanıyorum. Keenetic web sitesinde garanti uzatma için aşağıdaki şekilde yazıyor .

+1 yıl ek garanti kampanyasına katılarak kanuni olarak size sunulmuş sınırlı garantiye ek olarak +1 yıl ek garantiye sahip olursunuz. Bu sayede sınırlı garantiniz ücretsiz olarak 3 yıl yerine 4 yıla uzar.

• 
Sayfa: önceki 12341235123612371238
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.