Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1080. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.663
Cevap
428
Favori
1.074.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10781079108010811082
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Once cmd yi calistirip komut isteminden speedtest.exe yl calistirin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Aslında bu gece deneyecektim hocam eve geldiğim gibi uyudum biraz yorgundum nasip olursa çarşamba akşamı iki modemi de deneyip tekrardan karşılaştırıcam duruma göre destekle görüşüp garantiye yollayacağım😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ru.celebi kullanıcısına yanıt

valla beceremedim salaklığım tuttuKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  neyse boş ver teşekkürlerKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• Schi20phrene kullanıcısına yanıt

Aynen sorunluysa yolla tabi 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

☺️🤲🏻💕

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Titan yerel ağ hız testi.

Sunucu için kullandığım masaüstünün eth portu 1GbE

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru.celebi -- 15 Ekim 2024; 21:9:57 >
  • Güzel bir uygulamaymış. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

@tayaydin üstat tam senlik. KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mcgoktug kullanıcısına yanıt
    Şimdilik kalsın; bu aralar hız testleri keyfimi kaçırıyor da 😒...

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Bu yerel ağ hızı testi olduğu ve yüksek bitrate'li filmleri ağ üzerinden izlediğiniz için yerel ağ hızını test etmek istersiniz diye düşündüm.  

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Bu yerel ağ hızı testi olduğu ve yüksek bitrate'li filmleri ağ üzerinden izlediğiniz için yerel ağ hızını test etmek istersiniz diye düşündüm.  

Test nasıl yapılıyor?

• sanalgezgin kullanıcısına yanıt

Uygulamayı indirip kurduktan sonra, test edilecek cihazın tarayıcısından programın kurulu olduğu cihaza ulaşmanız yeterli.

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri
    KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyelerigithub
    GitHub - openspeedtest/Speed-Test: SpeedTest by OpenSpeedTest™ is a Free and Open-Source HTML5 Network Performance Estimation Tool Written in Vanilla Javascript and only uses built-in Web APIs like XMLHttpRequest (XHR), HTML, CSS, JS, & SVG. No Third-Party frameworks or libraries are Required. Started in 2011 and moved to OpenSpeedTest.com dedicated Project/Domain Name in 2013.
    https://github.com/openspeedtest/Speed-Test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Ekim 2024; 11:12:20 >
    Ben muhabbetin başını kaçırmışım. Yazdığınız gibi bişeyse alırım bi dal 😀...

Ben de öyle tahmin etmiştim KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Şimdi Android box'ın ağdaki hızını öğrenmek istiyorum. Testi Android box'ta yapacağım tamam ama uygulamayı nereye kuracağım. opkg olarak router'a mı kurulacak. githup sitesinde opkg linki yok...

Ben DLNA sunucu olarak bilgisayarımı kullanıyorum. Windows store uygulamasını kurup çalıştırdım. Uygulama cihazı sunucu olarak gösteriyor. Telefondan ve televizyondan aradaki bağlantı hızını test ettim. Router'a kurmayı denemedim. Öyle bir seçenek varsa da bilmiyorum. Router'a kablo ile bağlı bir cihaz da aynı işi görecektir muhtemelen.

Ben PCVR hızımı test etmek için (Meta Quest 3 - Notebook arası) indirmiştim. Hazır kurmuşken diğer cihazlarımı da test ettim.

Wifi6 2400Mbps bağlantı ile alabildiğim max yerel ağ hızı ortalama 940Mbps.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 16 Ekim 2024; 11:50:2 >

Yine uğraşacak bişi buldunuz bana 😀...
    Ama olsun, mevcut bir çalışmamın tamamlayıcısı olarak fikir edindim. O çalışmamı bitireyim sizinde takip ettiğiniz ilgili sayfalarda paylaşacağım, o da sizin ilginizi çekecektir 😉.

Uygulamayı Google Play'de buldum. TV sürümü yok ama telefonuma indirip apk olarak Nvidia Shield TV Pro 2019'a kurdum. Shield'in gigabit ethernet portu ve WiFi ac 2x2 MIMO 5GHz desteği var.

- Hero DSL'e direkt kablolu bağlantıda:

- Buddy 5'e hemen dibinde kablosuz bağlantıda:

play.google.com
    OpenSpeedTest-Server - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.openspeedtest.server

• opkg ile ne tür paketler bulunuyor tavsiye edilen ve günlük kullanımda işimize yarayabilecek paketlerin listesi var mı?

• Arkadaşlar hopper aldım,4-5 aydır kullanıyorum,4,5yil olmuştur aldığım,extra dsl satilik,sıfır gibi düşünün,kutusu vs var..2000tl.ihtiyaci olan lütfen DM...Demir Buran

• WellsFargo kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bu linkten kullandığınız Keenetic modeline uygun olan opkg uygulamalarının listesini görebilirsiniz .

• Evet titan canavarını yeni yuvasına yerleştirdikKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Extra DSL (KN-2111) mesh ile de genişletici yaptım her yerde ful wifi 5 ghzKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri gerçekten hız çok iyiymiş titandaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  teşekkürler @KYTECHNGAMING KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Ekim 2024; 21:18:16 >

• 
Sayfa: önceki 10781079108010811082
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.