Şimdi Ara

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri (1081. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hmzadumlu Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil
5 sn
26.483
Cevap
425
Favori
1.065.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
54. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 10791080108110821083
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Antenleri yamuk duruyor, Titan bunu hak etmiyor :(

• ru.celebi kullanıcısına yanıt

Eyvah Allah da benim cezamı verecekKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri umarım beni affederKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  valla fark etmedim düzeltirimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• mito1172 kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun güle güle kullan. Cibinliği takmamışsın KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Bu arada ben olsam üstteki rafa koyardım.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt

Sağ olasın hocamKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  aslında önceki o raftaydı ama benim haşarat kedi odaya girdi mi oraya çıkıp modemi haşat ediyordu o yüzden alta koyup orayı boş bıraktım KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  ama dediğin gibi oradan bir cibinlik takılabilirKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  yalnız öbür modemler yavrusu gibi kaldı titanın yanındaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ekim 2024; 1:18:21 >
    Antenlere dikkat. Baya seviyor evcil arkadaşlarımız sonra.. 😁

En buyuk kasaya sahip routerlerdan biri Titan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Seviyor mu nefret mi ediyor anlamadım direkt üstüne oturuyorKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  o yüzden modemin odaya sokmuyorum da arada kaçıyor şıllık KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  yalnız antenler baya sağlammış mutfakta duran cityin üstüne uçarak atlıyordu hala sağlamKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri bu arada onu mesh de görmedi sanırım önceki extra modemde bağlı kaldı ki kendini sakladı sıfırlamak gerek galibaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  gerçi ona gerek bile yok extra fazlasıyla yetti wifi genişlemedeKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Evet titan kasa baya iri ve daha ağır diğerlerine göreKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Evet daha önce meshte ise önce meshten çıkarman lazımdı. O sıra city sıfırlardı kendini tekrarlayıcı modunda. Şimdi eklemek için önce sıfırlayacaksın, sonra modunu değiştirip mesh sistemine ekleme işlemine geçeceksin.

• xtral dsl cihazıma ssd taksam torrent üzerinden indirdiğim filmleri tarayıcı üzerinden nextcloud benzeri arayüzle izleyebileceğim. bir sistem kurma şansım var mı veya nextcloud kursam cihaz kaldırır mı hiç webdav gibi dosya paylaşım protokü değil direkt local ağa bağlı tüm cihazlardan tarayıcadan url girerek film,döküman basit arayüzle yönetebileceğim bir sistem.

• WellsFargo kullanıcısına yanıt

OPKG ile NextCloud kurulabilir. Ancak teknik olarak pek hakim değilim.

• merhabalar. keenetic gibi reklamları engelleyen adguard dns'si olan modem markası var mı?

• F3point kullanıcısına yanıt
    Hizmeti herhangi bir modemden almak için modem ayarlarına ilgili yerlere AdGuard DNS bilgilerini girmeniz yeterli olur. Resmi web sitesinde
    "Yöntem №2: AdGuard DNS'i elle yapılandır." bölümünde izahatı var:
    quote:

Varsayılan sunucular AdGuard DNS, reklamları ve izleyicileri engeller.

IPv4:
    94.140.14.14
    94.140.15.15

IPv6:
    2a10:50c0::ad1:ff
    2a10:50c0::ad2:ff

genel adguard dns sunucusuna bağlan
    AdGuard DNS — reklam engelleme DNS sunucusu
    https://adguard-dns.io/tr/public-dns.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 17 Ekim 2024; 19:46:4 >

Aynen titan mesh de görmeyince jeton düştüKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  neyse extra dsl mesh için yetti arttı bile cityi topladım koydum kutusuna uyusun dinlensin yavrucuk ilerde lazım olursa uyandırırızKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Sitede Windows IPV4 tarifindeki dns girmeyi oraya gireceğimize modemin dns giriş yerinden girsek olmaz mı acaba KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  Gerçi bende tarayıcıya eklenen Adguard var yetiyor da merak ettimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ekim 2024; 21:1:41 >

Ağ kuralları - İnternet güvenliği altında Adguard zaten diğerleri ile birlikte mevcut. Oradan tüm ağa yada istediğiniz istemciye atayabilirsiniz.

Evet, alıntı yaptığım DNS adresleri router'lara el ile girilecek adreslerdiydi zaten...

Ama sizde Keenetic var; aç/kapa, farklı cihazlara farklı DNS profilleri atama gibi bir sürü kolaylık var zaten...

• Bu arada @KYTECHNGAMING üstad ne oldu bizim kararlı güncelleme ya... O kadar erken ayaklandırdın bizi 😃, beklemedeyiz hala...

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Teşekkürler burayı diyorsunuz sanırım? öyleyse biliyorum ama hiç kurcalamadım 2018 den beri keenetic var fakat adsl varken dns yapılandırmasından dns eklemiştim de görseldeki yeri açmam gerekli miydi acaba? KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri ama bildiğim ücretsiz uygulaması da vardı sistem birleşenlerinden yüklenen adı keen dns di sanırımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri bu arada tarayıcıdan arayüze girdim hemen telefona bildirim geldi bu yeni eklendi galibaKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

KEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 17 Ekim 2024; 21:33:40 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Evet hocam keenetic de de var hiç dokunmadımKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri  teşekkürlerKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

Genel DNS çözümleyicileri seçince aşağı doğru uzun bir menü açılıyor. Oradan seçebilirsiniz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Anladım fakat adsl varken dns yapılandırmasından dns eklemiştim de görseldeki yeri açmam gerekli miydi acaba bilememiştimKEENETIC Kullanıcıları Kulübü: Detaylı İncelemeler, Kurulum, Çözümler ve Model Tavsiyeleri 

• 
Sayfa: önceki 10791080108110821083
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.